Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3167 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Koks ate? Kurkit jūs tuos projektus, tačiau rimtesniems RPeriams vienas svarbiausių dalykų yra projekto valdžia, ko daugelis nemoka daryt (valdyti projekto)

O šiaip gal iš dalies teisingai, nes Aurimas tik pinigus siurbė, kai visą darbą dėjo Coffi, KnC, Koxis, Domas.

Ačiū.

O čia GM senokas biški, nes serverio loguose matosi, kai scriptint bandžiau jį ant savo kompo, o tai buvo senai :D O šiaip tai gerai, man netgi patinka žiūrėt, kaip žlunga Aurio pajamų šaltinis.

Ačiū.O čia GM senokas biški, nes serverio loguose matosi, kai scriptint bandžiau jį ant savo kompo, o tai buvo senai :D O šiaip tai gerai, man netgi patinka žiūrėt, kaip žlunga Aurio pajamų šaltinis.

Ne vien Aurio. Nes kiek žinau ir žentas paslaugas teikdavo ir pinigus sau ėmė, o kai Gedas išėjo tai Auriui išvis minusas.

Better known as f0cus

Mano nuomuonė nei gerai nei blogai ,čia išviso be nuomuonės aš paskaitau ką rašot yra ir gerų ir blogų nuomuonių ,tiesiog keistą jog gerai besilaikęs projektas greitai subyra ,ne jog paplantintas GM,bet dėl sugriuvusios komandos ir vientisumo neišlaikymo,žodžiu kiek aš pastebėjau ,visalaiką ripindamas prieš administracija būsi visalaiką neteisus ir t.t. tiesiog man asmeniškai žaidimas nebeįdomus ten tapo ,čia mano nuomuonė...

Dabar tiesiog laukiu Eliterp.lt ten bent tikiuosi išvysti tą RP skonį gerą :)

Koks ate? Kurkit jūs tuos projektus, tačiau rimtesniems RPeriams vienas svarbiausių dalykų yra projekto valdžia, ko daugelis nemoka daryt (valdyti projekto)

O šiaip gal iš dalies teisingai, nes Aurimas tik pinigus siurbė, kai visą darbą dėjo Coffi, KnC, Koxis, Domas.

Visiškai su tuo sutinku. Neužtenka turėti vien pačio GM, kad sukurti gerą projektą.

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3167 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...