Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jūs sportuokit žmonės ir būsit gerbiami. Eigu sėdėsit ir žiūrėsit į kompą tai kas iš jūsų bus? Lūzeriai. Nebūkit laido riteriai sportuokit ir nebus jokių patyčių ir būsit gerbiami. 

Ok , aš sportuoju ir ką? Lankau muay thai , į savaite 5 dienas vyksta treniruotes. Oho , kaip mane gerbia wow. 

Pirmiausia dauguma ne ant tiek drąsūs, kad kojas ir rankas laužyt. O jei ir sulaužys, sugysi ir po teismus užtampysi :)

Nešiotis nešiojasi ir galvoja jei bus taip, dursiu ir panašiai, bet dažniausiai kai ateina laikas daryt, blauzdos suskystėja.

Kartais ir tie 3 nebaisūs jei prasigėrę ir prasirūkę, o tu pasportavęs. O šeip yra toks apibūdinimas kaip "Bandos jausmas". Keli žmonės seka paskui 1, kuris yra stipresnis ir įsistatęs save į lyderio poziciją. Jei 3 šoka, pisi tam lyderiui į snukutį ir kai pamato, kad jų stipriausias kraunasi malkų, patys pabėga. Išbandytas dalykas. Dar vienas dalykas kas padeda kovoj prieš kelis žmonės, tai greitas judėjimas. Išmokau to MMA pamokose. Judi taip, kad jie vydamiesi tave atsistotų į eilę, vienas kitam maišytųsi, todėl tave pasiekt galėtų tik 1.

Tai čia tipo dabar tu jau mandras skaitaisi? "Dabar mes prie kitų kabinėjamės"... Ir kas tau iš to? Malonu? Ypač kai pats savo kailiu pajautęs esi ką reiškia kai iš tavęs tyčiojasi?

Norėjau paklaust o sunku ten per MMA ir ar pavojinga?

Tai čia tipo dabar tu jau mandras skaitaisi? "Dabar mes prie kitų kabinėjamės"... Ir kas tau iš to? Malonu? Ypač kai pats savo kailiu pajautęs esi ką reiškia kai iš tavęs tyčiojasi?

Kažkur skaičiau jog buvo atliktas tyrimas... Į narvą buvo įleistos penkios beždžionės. Pakeltoje vietoje buvo padėtas bananas, jei viena beždžionė bandydavo jį paimti, kitos būdavo apipurkštos šaltu vandeniu. Po kiek laiko, beždžionės pradėjo mušti tą kuri lipdavo paimti banano. Dar vėliau buvo pakeista viena iš beždžionių, žinoma iš pradžių ji bandė paimti bananą ir buvo mušama kitų... Po kiek laiko ji pati priprato mušti tą kuri bando pasiekti prizą... Taip buvo pakeistos visos beždžionės. Ir jei bent viena bandydavo paimti bananą, iš karto būdavo puolama kitų. Daugelis iš pakeistųjų tikriausiai net nežinojo UŽ KĄ ją muša, bet tai darė nes pačios tai patyrė..

Moralas toks. Uždaras ratas: tu elgsiesi su kažkuo taip, kaip kažkada su tavim elgėsi. Taip mūsų visuomenė ir degraduos totaliai.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

(redaguota)

Ok , aš sportuoju ir ką? Lankau muay thai , į savaite 5 dienas vyksta treniruotes. Oho , kaip mane gerbia wow. 

Norėjau paklaust o sunku ten per MMA ir ar pavojinga?

Ten kur aš ėjau, nuo pat pirmos treniruotės viskas vyko normaliais smūgiais, be jokio prilėtinimo ir panašiai. Tik žinoma su bokso pirštinėm ir dantų apsaugom, bei prižiūrėdavo treneris. Aišku aš nenoriu pasakyt, kad tik ateini ir iškart mušiesi. Pradžioj iš lėto be greičio ir jėgos atidirbinėji pratimąar smūgi, visą treniruotę tempas didėja, o jos gale  vadinamas šparingas, kad žinotum kaip tą ką atidirbinėjai pritaikyti realioje kovoje. Kas man labiausiai patikdavo, tai kad treneris buvo buvęs rusų karys, todėl žinojo nemažai tų vadinamų prijomų. Parodė kaikuriuos taškus, kur net ir nestipriai stuktelėjus gali stipriai sužalot žmogų.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Pirmiausia dauguma ne ant tiek drąsūs, kad kojas ir rankas laužyt. O jei ir sulaužys, sugysi ir po teismus užtampysi :)

Nešiotis nešiojasi ir galvoja jei bus taip, dursiu ir panašiai, bet dažniausiai kai ateina laikas daryt, blauzdos suskystėja.

Kartais ir tie 3 nebaisūs jei prasigėrę ir prasirūkę, o tu pasportavęs. O šeip yra toks apibūdinimas kaip "Bandos jausmas". Keli žmonės seka paskui 1, kuris yra stipresnis ir įsistatęs save į lyderio poziciją. Jei 3 šoka, pisi tam lyderiui į snukutį ir kai pamato, kad jų stipriausias kraunasi malkų, patys pabėga. Išbandytas dalykas. Dar vienas dalykas kas padeda kovoj prieš kelis žmonės, tai greitas judėjimas. Išmokau to MMA pamokose. Judi taip, kad jie vydamiesi tave atsistotų į eilę, vienas kitam maišytųsi, todėl tave pasiekt galėtų tik 1.

Aš nesakau, kad nesiginkit. Tiesiog duodu suprast, kad tyčiojasi tik iš silpnesnių, tad jeigu tu esi pasportavęs - prie tavęs tikrai nekibs. Taigi, sportas čia ne prie ko. Iš dalies sutinku, tačiau vis gi, geriau jau po vieną sudaužyt, nei šokti ant 3 ir tikėtis, kad tau nepataikys :) Paeini už šono, pasigauni vieną - prikali, po to antrą. Arba 2, bet tikrai ne būrį, kadangi tas pats būrys gali būti „vienas už visus ir visi už vieną“.. :D

Tikslai

Surinkti 100 Pranešimų [+]

Surinkti 200 Pranešimų [-]

Surinkti 10 + R3P [-]

Aš nesakau, kad nesiginkit. Tiesiog duodu suprast, kad tyčiojasi tik iš silpnesnių, tad jeigu tu esi pasportavęs - prie tavęs tikrai nekibs. Taigi, sportas čia ne prie ko. Iš dalies sutinku, tačiau vis gi, geriau jau po vieną sudaužyt, nei šokti ant 3 ir tikėtis, kad tau nepataikys :) Paeini už šono, pasigauni vieną - prikali, po to antrą. Arba 2, bet tikrai ne būrį, kadangi tas pats būrys gali būti „vienas už visus ir visi už vieną“.. :D

Sakyčiau, taip iš vis nebūtų... Dar nėra lietuvoje ant tiek "drąsių" jeigu jau lupa arba ginkis arba bėk.

Ten kur aš ėjau, nuo pat pirmos treniruotės viskas vyko normaliais smūgiais, be jokio prilėtinimo ir panašiai. Tik žinoma su bokso pirštinėm ir dantų apsaugom, bei prižiūrėdavo treneris. Aišku aš nenoriu pasakyt, kad tik ateini ir iškart mušiesi. Pradžioj iš lėto be greičio ir jėgos atidirbinėji pratimąar smūgi, visą treniruotę tempas didėja, o jos gale  vadinamas šparingas, kad žinotum kaip tą ką atidirbinėjai pritaikyti realioje kovoje. Kas man labiausiai patikdavo, tai kad treneris buvo buvęs rusų karys, todėl žinojo nemažai tų vadinamų prijomų. Parodė kaikuriuos taškus, kur net ir nestipriai stuktelėjus gali stipriai sužalot žmogų.

Na noreciau nueit i MMA , tik bijau , kad negauciau per sparingus i nosi gera koki... xd

(redaguota)

Na noreciau nueit i MMA , tik bijau , kad negauciau per sparingus i nosi gera koki... xd

Kad gausi tai 100%. Kovoj nebūna, kad smūgius gautų tik 1 iš 2 kovotojų. Tiesą sakant tai tau išeis tik į naudą, patikėk. Tai labai užgrūdina ir tiesiog priverčia tave būti budresniam ir padidinti savo gynybą. Jeigu nori, parašyk į pm, paaiškinsiu plačiau, nes jau nuklydom nuo pagrindinės temos.

3113187470.png

Nu jei eisi tai tikrai gausi i galva, nesitikek eidamas i mma boksa ar dar kur negauti malku, pats nesenei pradejau lankyt mma, pirmoj treiruotej gavau per makaule buvo net pora kartu uzlauze stiprokai, bet porininkai mano buvo draugiski tai netrengdavo stipriai.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

(redaguota)

tai *Myliu SuperGames.lt* kas jūs per dalbajobai kad iš jūsų tyčiojas? nafik eit tada į tokias mokyklas ar *Myliu SuperGames.lt*ž kur kur žinot kad iš jūsų tyčiosis?

patylėk protingiau atrodysi.

O šiaip tai dėl patyčiu pats kai gyvenau lt buvo durnelis bšk ir ten iš kitu pizdavojaus su draugais dabar pagalvojus tai vpš dibilas buvau bet kaip išsikrausčiau i anglija pradėjes eit i šule ir ten kartais pasityčiodavo bet laiku nustojo bet vistiek kai pabuvau toj situacijoj supratau kaip aš skaudinau kitus žmones. Nemalonus jausmas bet kas buvo tas jau buvo.

Redaguota , nario Clᴇv

Bijau but apgautas Valdo :cry:

Kiek aš žiūriu pas jus, vienos patyčios. Pavyzdžiui aš, lankau krepšinį, šiek tiek ant masės, ir nei kas prie manęs kabinasi, nei ką. Klasėje jokių mūštynių, visi gerai sutaria, jei kas prie mūsų prisikabina, būtinai kitas tave apgins. Kiek skaičiau, visi giriasi kad gali apsigint, ir nebijo pastovėt už save. Bet yra labai durnas klausimas, KAM STOVĖT UŽ SAVE, JEIGU GALI STOVĖT SU VISAIS? Pas mus visapusiškas palaikymas, visi bendrauja, panos su bernais sueina, neesam pasidaline į kelias šaikas, visi už visus eina. Pagalvokit patys, ar nebūtų jums geriau turėt draugų kurie už jus pastovės, ar varyt plikai vienam jeigu tektų, ir tikėtis geriausio?

trolling all the way

Kiek aš žiūriu pas jus, vienos patyčios. Pavyzdžiui aš, lankau krepšinį, šiek tiek ant masės, ir nei kas prie manęs kabinasi, nei ką. Klasėje jokių mūštynių, visi gerai sutaria, jei kas prie mūsų prisikabina, būtinai kitas tave apgins. Kiek skaičiau, visi giriasi kad gali apsigint, ir nebijo pastovėt už save. Bet yra labai durnas klausimas, KAM STOVĖT UŽ SAVE, JEIGU GALI STOVĖT SU VISAIS? Pas mus visapusiškas palaikymas, visi bendrauja, panos su bernais sueina, neesam pasidaline į kelias šaikas, visi už visus eina. Pagalvokit patys, ar nebūtų jums geriau turėt draugų kurie už jus pastovės, ar varyt plikai vienam jeigu tektų, ir tikėtis geriausio?

supranti ,kad kiti neturi kas juos užstotu ? :)

Bijau but apgautas Valdo :cry:

Pasakysiu trumpai: iš taves tychiosis tol, kol suprasi viena dalyka: jei tave pastume, ar ispyre tarkim i kuprine, mete is kazko ir pan, jei tu atgal tam su kokiu pagaliu nekirsi kad kad net kraujo butu, tai ir busi dx.

turi atsikirsti, nu ir kas kad gausi atgal? bet tu atsikirsi karta, du ir prie taves nelis.

jei bijosi, busi dx o ateityje dar ir psichologiniu traumu turesi

(redaguota)

Pasakysiu trumpai: iš taves tychiosis tol, kol suprasi viena dalyka: jei tave pastume, ar ispyre tarkim i kuprine, mete is kazko ir pan, jei tu atgal tam su kokiu pagaliu nekirsi kad kad net kraujo butu, tai ir busi dx.

turi atsikirsti, nu ir kas kad gausi atgal? bet tu atsikirsi karta, du ir prie taves nelis.

jei bijosi, busi dx o ateityje dar ir psichologiniu traumu turesi

Iš dalies tiesa. Kaip sakoma, jei leisies tai ir ant galvos užlips. Tik tas kraujas ne rodiklis, esmė yra, kad visi aplinkiniai matytų, kad tu nesileidi tyčiotis iš tavęs, nes jei vieną kur gatvėj pasigausi, tai kiti to nežinos ir viskas tęsis.

Pasisekė tau pakliuvus į tokią mokyklą / klasę. Kai aš dar buvau mokykloj, tai pas mus vieni debilai buvo, kuriem tik kabinėtis prie kitų ir terūpėjo. Norint pakliūt į gerą mokyklą, geriausiai yra (jei finansiškai pajėgia tėvai) eiti į mokyklą, kur reikia mokėti už mokslą. Ten debilų būna minimaliai.

3113187470.png

Mano mokykloje klasė yra normali, yra keli duheliai kurie pasityčiojasi. Jeigu ten tau kažkas nepavykstą ar ten pvz. netyčia paslydai ir nudrybai ir visi pradeda žvengti. Noras į snukį duoti, bet visalaiką susilaikau nes pas mane yra gryna skundikų klasė. Pas mane kartais nėrvai nelaiko, tai visi tyčiojasi. Žodžiu, pradėjau lankyti tas kovų treniruotes su draugeliu ir niekas nebelenda. Bet po kiek laiko suprantu kad pats aš tyčiojuosi iš kitų. Ką aš išgirdau tą jie išgirdo. Bet fiziškai mokykloje nebuvau nuskriaustas. Kaip sakiau mano klasė yra gryną skundikų, bet jeigu kažkas raganėja iškarto visi apginti galėtu. Mokykloje yra tokia viena klasė, ten visi kažkokie mušeikos per pertraukas jie ten imtiniauja ar ka jie ten daro. Ždž, daug prisidirbe.

51bb540a3d4761557958d0f75f9c8ea4895.png

(redaguota)

Na nežinau, prie manęs nelenda , jei prie manęs prilysdavo, gaudavo kokią saulutę :/ Juk jie patys kalti, prisišneka, o poto verkia ( Yra pas mus pačioj šuloj toks vaikas, lygtais 5-okas, eina su rėmais, 3 kartus išsipizdavojo, 4 kart tikrai nebesipizdavos... Gavo, ko pats norėjo.

Reikia nebijot pastovėt už save, bet tiesiai šviesiai, bijau trenkt į galvą, kad poto nebūtų problemų :/ ( Vėliau bus koks invalidas :D )

Redaguota , nario spe3d12345

:)

(redaguota)

O jei rankas ir kojas sulaužys - vis tiek stokis ir parodyk, koks tu tvirtas.

Debilas, jeigu esi tvirtas tau greitia nesulaužys tie tris, neleiščiau niekad.

Amm, kur lankei, sudomino, jei gali į pm arba čia ar į skypę ;D labai dėkui.

Kaip visadą, kašioras prakalbo.

Ot ne *Myliu SuperGames.lt* tą klasę, kad ir 15-20 eitų, susirinktų 2-3 pasportavę susuktų į ragą visus totaliai.

Dabar auga tokia karta, kad vietoj užuojautos, supratimo ir pagalbos, tik pasityčioti iš tavęs gali. Tai dažniausiai būna, jei tėvai neauklėja ar išsiskyrę.

Pritariu. ypač girdėjau kad kaikurie tėvai ten vaikams cigaretes perka ir panašiai, graudu tiesiog, tėvai irgi dalbajobai kaikurie... Jokios disciplinos, nieko. Visus priverstų į fizinį sportą vaikščiot, gautų daug varžybų (kai pas mane į savaite 1 varžybos) tai daug..., ir disciplina ugdytų/....

Redaguota , nario Orintas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...