Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

GM platinimo sustabdymas!  

195 balsai

1. 1. Ar reiktų, jūsų nuomone, ištrinti visus GM iš SG ir nebeplatinti?

• Taip, aš už SA:MP atgaivinimą
    • Ne, man patinka da***a šūdservių

Recommended Posts

Žinoma, šio dalyko reikia, bet nemanau kad į tai bus atsižvelgta dėl vienos paprastos priežąsties - daugelis čia ir lankosi, vien tik dėl tų platintų GM (nežinau ar dabar taip yra. ankščiau, kai buvau vaikas, pats taip darydavau). Anyway, tikrai už tokį sprendimą administratorių tarpe.

Ką galiu pasakyt, kad tokie žmonės praktiškai NEPAGYDOMI. Turiu draugą, pusę metų už mane vyresnis, bet mąsto kaip 10-metis. Pvz:. parodžiau supergames.lt forumą, sako gaidys, parodė man kažkokį triperį - sako va naujas, geras. Parodžiau fortCarson.lt - pieva, nesąmonė, bet net nežaidęs. Sako forumas lievas, lievas projektas ir pan. O pats rodo kažkokius gaidserverius, su us.lt ar webs.com galūnėm. Vaidina kietu, bet iš tiesų yra menkas padarėlis.. Manau dabar labiau viską supratot, kaip mąsto tokie žmogučiai :)

CS:GO FRAGMOVIE

(redaguota)

Kad mes ir ištrinsim visus modus, bet jugi yra kiti portalai, kur jų pilna, tad prieš kuriant temą reikėjo pamastyti.

Tu tikrai neteisus, portalų yra nedaug ir jie neaktyvūs. Vienintelis nemažą lankomumą turintis SA-MP portalas yra GTA-online, kuriame GRP modai nėra leidžiami. 

Aš už. P.S Įspūdinga! Per 2 valandas 44 už! Trinkit greičiau tik.

Galvoji jie nenueis i koki kita support? susiras ir atsisius ta gm .

Susivesk googlei "samp gamemodes" iškart išmes supergames... O kaip ieško tokių "serverių" kūrėjai ? Visada googlei.

Tau su galva negerai biškį matosi, nesvajok apie tokius dalykus, nes jų nebus. Uždarys šitą skiltį, tai praktiškai dinks pusė SG lankytojų. Tam ir skirtas šis support'as ...

supergames'as tik samp GM'ams ?:DD Nejuokink gerai ? Pats pavadinimas tik pasako kad tai superGAMES, o ne supersamp :D Atsidaryk sa-mp skiltį ir pažėk kiek skaito tą temą, maximum 20, iš 400+ prisijungusių.
Redaguota , nario - wuPoR_`

Ką galiu pasakyt, kad tokie žmonės praktiškai NEPAGYDOMI. Turiu draugą, pusę metų už mane vyresnis, bet mąsto kaip 10-metis. Pvz:. parodžiau supergames.lt forumą, sako gaidys, parodė man kažkokį triperį - sako va naujas, geras. Parodžiau fortCarson.lt - pieva, nesąmonė, bet net nežaidęs. Sako forumas lievas, lievas projektas ir pan. O pats rodo kažkokius gaidserverius, su us.lt ar webs.com galūnėm. Vaidina kietu, bet iš tiesų yra menkas padarėlis.. Manau dabar labiau viską supratot, kaip mąsto tokie žmogučiai :)

Tai, kad šūdas ir yra tas FC :D Puse sistemų neveikia, kita puse buginasi, komandos reta, kuri tvarkinga... Ištikro čia reikėtų iš pačio sa-mp daryt kažką, ko niekada nedarys, pavyzdžiui pakeisti taip sa-mp sistemą, kad būtų nebeįmanoma naudot buvusių versijų kodų, tada kai reikėtų viską iš naujo kurtis, nebūtų niekur kodų tinkamų tai gal ir pagalvotų ką padarė, bet kaip sakiau niekada tokių didelių perversmų nebus, palauk išleis normalų IV:MP ir neliks išvis sa-mp'o...

Tai, kad šūdas ir yra tas FC :D Puse sistemų neveikia, kita puse buginasi, komandos reta, kuri tvarkinga... Ištikro čia reikėtų iš pačio sa-mp daryt kažką, ko niekada nedarys, pavyzdžiui pakeisti taip sa-mp sistemą, kad būtų nebeįmanoma naudot buvusių versijų kodų, tada kai reikėtų viską iš naujo kurtis, nebūtų niekur kodų tinkamų tai gal ir pagalvotų ką padarė, bet kaip sakiau niekada tokių didelių perversmų nebus, palauk išleis normalų IV:MP ir neliks išvis sa-mp'o...

BŪTENT, iš pačio SA:MP, jau esu sakęs, ką reikėtų daryti ir kas būtų itin veiksmingą - norint paleisti serverį turėtum nusipirkti licenziją už normalią kainą iš pačių kūrėjų. Aišku tai - tik svajonė.

logo.png

BŪTENT, iš pačio SA:MP, jau esu sakęs, ką reikėtų daryti ir kas būtų itin veiksmingą - norint paleisti serverį turėtum nusipirkti licenziją už normalią kainą iš pačių kūrėjų. Aišku tai - tik svajonė.

Gal idėja ir nebloga, bet tada tik išliktų tie serveriai kurie jau dabar startavę ir turi nemažą lankomumą. Nors gal ir geriau.

Ką galiu pasakyt, čia jai pašalintu tuos : Samp gamemodes, būtų tikrai gerai, bet reikėtų eiti per kiltų supportų savininkus ir jiems aiškinti tai ką tu čia mums parašei, nes dabar yra tikra nesąmonė paima žmogus gm pakeičia tekstus įmeta bent 2 kitas sistemas ir jau startuoja.. ir sako jo gamemodas, žmonių lošia po 10-20 , ir taip ne vienas serveris jai tuos visus serverius panaikinus aš jau dabar galiu įsivaizduoti, kaip kiltų tų serverių online skaičius kurie dabar turi po 200-500 on. ir būtų ne tik jiems gerai bet ir tiems žmonėms kurie kuria unikalius projectus. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4058 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...