Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4511 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Projekto pristatymas

Sveiki, taigi norėčiau pristatyti savo kurta projektą sflife.lt, aišku GameMode autoriaus teisiu neprisiimu bet visa kita puslapio darbai bei įsivažiuojantys darbai su projekto plėtra bei puslapio yra mano reikalas, todėl nusipelniau ir pasidalinti savo pradžios kūriniu su sa-mp mėgėjais, projekto tikslas gyvuoti kuo ilgiau na aišku ir mano tikslas daryti kad jis būtų veiksmingas ir įdomus.

Kas aš?

Aš esu Paulius vienas iš vyresnių galbūt asmenų sa-mp erdvėje, daugelis sako neapsimoka kurti nes tai yra beviltiška, na bet aš nusispjaunu ir vėl kuriu, tikrai čia ne pirmas kartas kaip aš kuriu projektą, bet vienas iš sėkmingesnių kai ką pasiekus, kodėl platinta modifikacija? Todėl kad ilga laiką stebiu sa-mp struktūra ir pastebėjau kad žaidėjams pofik ta modifikacija, jie žaidžia kur jiems patinka, kur renkasi draugai praleisti smagiai laiką, kur yra įdomios sistemos ir su laiku parodysiu kad galiu ir modifikacija atnaujinti taip kad būtų įdomu žaisti.

Serverio pristatymas

Taigi prieisiu prie serverio struktūros supažindinimo, vieni galbūt žino struktūra kas kaip sudaryta bet kiti manau tikrai nežino kas per modifikacija naudojama, taigi modifkacijos pradininkas yra TOMĖJUS čia yra SimpleLife edit'as, aišku jau šiek tiek padirbėta ir iš mano rankos, bet su laiku bus dar daugiau padirbėta kad modifikacija pritrauktų žaidėjus, nors ir dabar serveris turi gana nemažai veiklos, bei įdomiu sistemų.

Sistemų pristatymas

Taigi sistemų kaip minėjau tikrai yra nemažai ir jos visos tikrai ganėtinai įdomios bent jau man, viena iš šiame modifikacijų patinkančių sistemų yra fūristų darbas, atrodo pasakiau tik darbas, bet į jį įsidarbinus pamatoma daugybė galimybių, kaip prekių pristatymas verslininkams, prekės taipogi yra kelių rūšių pradedant nuo maisto produktų baigiant automobiliais, taipogi serveryje galima įsigyti 3 transporto priemonės, bet tai ne tik turėtų būti automobiliai, jūs galėsite įsigyti nuosava lėktuvą, nuosava laivą, nuosava sunkvežimi, ar net nuosava greita motociklą, atrodo iš vienos pusės kam reikalingas man didelis sunkvežimis, o čia yra dar viena užslėpta serverio įdomybė, su sunkvežimiais galėsite vežti narkotines medžiagas sau jas pardavinėti, aišku tai bus povojinga veikla nes jus galės pagauti serverio teisėsauga, na bet viską galima pergudrauti ir sėkmingai siekti aukštumų, taipogi serveryje galėsite įsigyti nuosava namą, jį redaguoti kaip jums patinka (su namais planuojamas gan nemažas atnaujinimas), taipogi serveris turi tam tikros specifikos darbus, pradedant nuo paprasto valytojo baigiant iki kariuomenės atstovo, kiek vienas darbas nereikalauja tam tikro taškų kiekio įsidarbinti į kiek viena darbą (Be Direktoriaus) pakvietimo galėsite įsidarbinti tik užsiregistravus į serveri norint dirbti sunkesnius darbus, kuriuos valdo Direktoriais bus patekti šiek tiek sunkiau reikės dalyvauti vykstančiose forume atrankose ir taip siekti kad jūs būtumėte vertinimas ir tinkamas darbuotojas, aišku jai tingėsite dirbti galėsite pasinerti į žvejo gyvenimą ir sėkmingai žuvauti bei už tai gauti neblogus pinigus, taipogi serveryje yra gaujos, dvi gaujos yra oficialios o kitos yra mini kurios turi sau tam tikra vieta ir keletą automobilių tos gaujos yra perkamos už kreditus, aišku nusipirkę gaujos zona, už kreditus vėl galėsite tobulinti gaujos zona, galėsite gaujai nupirkti įvairių ginklų, kuriuos galės naudoti kiek vienas tos gaujos narys, galėsite nupirkti žaidėjo pagydimą gaujos zonoje na ne tik žaidėjo bet ir transporto, taigi čia papasakojau tik apie dalele sistemų kuriuos yra šioje modifikacijoje, aišku ateityje jai žaidėjai lankysis jų bus dar daugiau.

Ateities planai

Na labai į ateiti ne žiūriu, bet šiek tiek užbėgti už akių galima, taigi kas su laiku žadama dar padaryti, tai būtų sukurti unikalia vartotojo valdymo panele kurioje galėsite valdyti savo žaidimo veikėją išėjus iš žaidimo, taipogi planuojama stipriai patobulinti forumo dizainą, bei kurti serveriui sistemas bei naujus mapp darbus, ne ketinu iš projekto susikrauti milijonų bet norėčiau kad bent jau atsipirktų tai kas investuojama tam kad serveris būtų aktyvus.

Laikinas serverio IP adresas: s1.justhost.lt:7790

Pagarbiai sfLife.lt administracija.

Redaguota , nario ДOMAНИС

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4511 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...