Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5700 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Daug skirtingų nuomonių. :)

Dabar apie tokią sistemą tikrai nėra galvojama, bet jeigu jinai ir būtų, tikrai jokie nebūtų priverstiniai mokėjimai (nori - nemok ir niekas per galvą neduos). O manau jeigu ir būtų tokia sistemą, tai ja pasinaudoti būtų leista tik tiems, kurie pripažintų savo kaltę ir dėl to gailėtųsi, taip pat greičiausiai kaina būtų gal kokie 5 Lt ir su kiekvienu kartu padidėtų dar po 5 Lt, kad nekiltų noras dar kartą surinkti 3 įspėjimus ir mokėti dar kartą. :)

Bet kaip ir rašiau, dabar tokios sistemos niekas negalvoja daryti, tad galite būti ramūs, kad nebus jokių pasikeitimų.

Nemanau būtinybės labai jau didelės šiai sistemai . Nu , bet ne man vienam spręsti . Manau nereikia tokios sistemos .

Kodėl ?

Todėl , kad turi būti už taisyklių pažeidinėjima kažkokia tai bausmė . O jai bus galima atsibaninti tai koks milijonierius pažeidinės taisykles ir vis atsibanins .

O dėl forumo lėšų yra jau kita kalba .

-- Papildyta --

Nemanau būtinybės labai jau didelės šiai sistemai . Nu , bet ne man vienam spręsti . Manau nereikia tokios sistemos .

Kodėl ?

Todėl , kad turi būti už taisyklių pažeidinėjima kažkokia tai bausmė . O jai bus galima atsibaninti tai koks milijonierius pažeidinės taisykles ir vis atsibanins .

Kodėl ?

-- Papildyta --

Kodėl ?

Kaip ir sakiau: "[...] jeigu ir būtų tokia sistemą, tai ja pasinaudoti būtų leista tik tiems, kurie pripažintų savo kaltę ir dėl to gailėtųsi [...]", todėl milijonieriams kelis kartus vis tiek neišeis atsibaninti. Bet kol kas dar jokių sistemų nebus, užteks mums tų pinigų. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5700 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...