Peršokti į turinį

"Apacer" pranešė apie naują atminties raktą


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4934 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

22681.jpg?t=1288342668

Apacer, pasaulinė skaitmeninių duomenų saugojimo lyderė, vakar didžiuodamasi pareiškė,kad išleidžia naują įtaisą, kurį privalo turėti visi – naują AH332 USB raktą su unikaliu rodyklės formos mygtuku, kuris padeda USB raktu naudotis patogiai ir viena ranka. Pats atminties raktas yra labai mažas, blizgaus paviršiaus, o rodyklės formos mygtukai – atkreipiantys dėmesį.

22684.png

Šį USB raktą Apacer taikė būtent jaunajai kartai: jį padarė tvirtą, spalvingą, modernų. Pats raktelis yra labai mažas, kaip kad ir paskutinieji jų darbai,tokie kaip AH128 ar AH129. Naujasis AH332 yra tik 5,5 cm ilgio,2,1 cm pločio ir 0,98 cm storio. Nepaisant dydžio, AH32 gali pasiūlyt labai skirtingą talpą. Kadangi jie yra iš viso keturių spalvų, tad ir kiekviena spalva turi savo reikšmę. Žaliasis – 2GB, mėlynas – 4GB, geltonas – 8GB, o paskutinis, violetinis – 16GB.

„Mūsų tikslas yra palaipsniui padaryti taip, kad skaitmeniniai produktai taptų žmonių gyvenimo dalimi. Mada yra nepastovi, o visi vartotojai turi savo skonį. Todėl mes dažnai ieškome naujų sprendimų, keičiame produktų dizainą, norėdami suteikti daugiau galimybių savo vartotojams“, sakė Grace Lo, Apacer viceprezidentas.

22680.png

Naujoji AH332 serija atitinka visus standartus ir yra ekologiška. Kalbant apie suderinamumą, verta paminėti, kad naujasis AH33 yra puikiai suderinamas su Windows 7 ir sklandžiai veikia su naujausiais kompiuteriais. Be to, AH332 ateina su nauja duomenų suspaudimo įranga, kuri leis suspausti duomenis. Suspaudimas ir slaptažodžio įvedimas, kaip kad Apacer sako, sugebės padidinti talpą iki 500% bei užtikrinti duomenų saugumą ir privatumą.

games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4934 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...