Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4472 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Invi gal tu geriau eik nudrošti ta savo nupiepeli, nei čia pisdamas proto kitiems, ir ka tu turi prieš projekta kuriame žaižia po 70-80žmoniu, iš kart apie tave galima susidaryt nuomonę, kad negerbi kitu serveriu savininkus, o tik ble sedi storas už ekrano ir bando kažka primest... nusileisk ant žemės, jei ne britas, tu už duha sedetum...

Negerbiu kitų projektų savininkų? Taip pat, kaip jie negerbia mūsų kopijuodami. Taip pat ne tau man sakyti, kad kažko aš negerbiu, kai pats negerbi manęs ;)

Dabar apie Britą, prie ko tas už duhą? Prie ko čia Britas? Aš tą patį galėčiau pasakyti, kad jeigu ne aš Britas irgi ant ledo sedėtų, mes su Britu esam komanda, kuri neša savo dalį į projektą ir be vieno iš mūsų projektas nebūtų toks, koks yra, tad NEPISK TU MAN PROTO.

logo.png

Būtent, gal tu geriau patylėk.

Sveikas invi , mnatau pasireiškei skelsiu dabar aš. Sakai kupini idėju, tavo gerbiamasis iš mūsų atnaujinimus kopino, jus ta pati GRP darote, kai buvo VOlkas, buvo unikalus gamemodas:) Ten tu užtat irgi žaidėju neturėjai, Hyga išmetei iš oro, aš kalbėjau su juo, kai kažkada kurėme GM LSNG , nu ka sakė neaktyvus buvo šiek tiek, negalėjo pranešti ir valinai na. + Tu pats žaidėjus išmetei, kažkada kai siekėm LMG 700 rekordo gražiai kalbėjai buvai savo vietoje, bet žinai kodėl pas mane ateina? Ne dėl to, kad čia kopija ar kas, tiesa pasakius dėl to, kad serverio pgr administratorius neišsikėles, kadaise sakei, oi kai turėsiu serva toks nebusiu, deja tapai. Aš sdu žaidėjais kaip su lygiu skaitausi žaidžiu ir bendrauju TS. O ką tu, išmetei Animal_Silver kuris tau sumappino visa LV miestą, kuris tau padėjo atsistoti irgi ant koju, o tu ji kaip šiukšle išmetei ir apšmeižei. Sakai kupini nekupini idėju? Taip, budeli traukia tas sargas, nes jis jame žaidė, tačiau mano idėju jis neklauso, jis daro pagal save ir jam giliai p* ant tu stumimu,jis daro pagal save, tu irgi kopini, va pateiksiu pavizdi, unikalus serveris, vienintelis SAMP kuriuos mačiau. SABTER, kuri kurė mindigo su lukniu, jie padarė žiauriai unikalu projekta, su realumu... Tačiau kas buvo.. žlugo, nes visi iprate prie GRP ,tos pačios mirgalkės ir t.t ir ka tu irgi turi visokiu GRP kopiju ir gali neatsimazinti kad žaidėjai norėjo, tas pats pas mus, jau bana net gavau iš oro tavo webe, čia jau net apgailėtina kai nereklamavau :D Invi , kaip sakoma dėl pinigu tu išlepintas tapai. Žinau tavo visa istorija, Nickas leavina,gryžta,leavina ir gryžta ir sugeba gauti nemokama admina. Tu dažniau ts sedėk ir su žaidėjais bendrauk kaiip jie skundžiasi viskuom, o pas mane, taip pas mane irgi pasiskundžia, vien dėl to, kad neturiu prieigu ACC gražinti, nes per ta Gloriana jisai nepasitiki, turiu apseiti webpo FTP failais... Taip ir aš galiu unikalu weba viska, tačiau man neapsimoka , nes bus nuplagijuotas. Tik yra tas dalykas invi, aš darau, ne tam, o čia pamačiau kietai, o todėl, nes žaidėjam patogiau, net tapati navigacija buvo skurdžiam domene pamates prieš 6mėn, tada nežinojau kaip padaryti,tai kad gali nelialinti kad esi unikalus idėju. Pats atėjas iš sargo i LMG viska staigiai gavai. O tu bent ačiū pasakei tiems, kurie tau padėjo nuo pat pradžiu, rudis visi, aš netgi mečiau tada Direktorių prižiurėtoja, kad pereiti pas tave. Tai Invi, nesiterzink šudais, nes patikėk aš viską žinau, tu dabar atsipalaidaves, už tave britas daro, weberis dirba, o tu eventuka pravedi ir bapkes paskaičiaves pamoki, o aš bent projekte viska darau, ne tiek , kad renginiu, bet bendrauju su žaidėjais, viska tvarkau..... Nes jeigu aš negryžčiau, šitas projektas būtų mires, su 6-18 žaidėju online, kai ateini į žaidima ir gauni baną, nuo vaiko. Kadaise tu buvai irgi toks... Pakilai, šaunuolis pasiekei, bet tada sedėjai vietoje, tai kad nerauk čia viercho Karoli, nes kaip sakoma, aukštai kilsi, žemai krisi:) Manau viska pasakiau, prieš tavo čia išsišakojimus ir sarkazmus:) Mane ikalbėjo žaidėjai gryžti aš gryžau ir aš sedėsiu šiame projekte ir stengsiuos. Turiu aš pats dar moda kuris nuo 0, bet aš šitam projektui dirbu. Plius aš žaidėju, kurie stotis man padėjo su šiuom projektu padėjo, nepamiršau, kekvienam ačiū pasakau. + Už tavo keiksmus ispėjima turėtu duoti, tikėkimes busi nubaustas:) Ir kita karta nesimazink, kaip prieš puse metu, rašei ir prašei sumautos kulku antičytines iš budelio:) Nes galiu pasakyti, čia ne tu padarei, o Britas:) Šitam žmogui galima dešine paspausti už pastangas. Nes tavo pastangu nėra. GG Invi :)

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

Panelės, eikit į šitą serverį ir gausite ko tik širdis geidžia. :D

Auris_Chiller išlies jums visas savo vaikystės bėdas, kad serverio įkūrėjas pinigų neduoda ir panašiai. :D

O kas kakaryne atidarė, pats Lukas. Taip, ta mergina parašė apie savo gyvenima, kaip jos tėvas išvvarė ir t.t Esu sažiningas žmogus ir nesakysiu, taip aš jai išsipasakojau bėdas, bei patikėk , ka aš jai ten parašiau ččia dar tik dalele ka aš kentėjau, idomu kaip tu jaustumeis, kai tu atkentėtum visas tokias bėdas, taip aš atėjau pirmas pas budeli ,eele(fake) neilgai išbuvo, bet pasakysiu šita tu kiek prabuvai tu nihuja iš jo neuždirbai, nusiųnekėjai , kad GM turi, sutikau kurti su tavimi projekta ir kas buvo, savoo reputacija susišikau, kai sužinau, kad paleidai NKG hygo moda, kur susirinko net 50 žaidėju, beio palužome, bei knisai prota, kad GM tu darei, tu net nieko nedarydamas reki, daryk ta ana, o ka pats darai, šuda mali. Ka tu savo projektu pasieksi, turėjai tgp lifer gera vieta, kur tau mokėjo litus, paėmei kurti savo šudservio, mldc kad SARG bandei gm pasiimti, Kentas nuo manes siustas buvo, nes žinojo buga, kaip prie RCOn prisijungti :) ir išbaninti visus žaidėjus. Ka tu pasiekei nieko, esu šudo kruopelės nevertas, nes visi žino koks apgavikas esi, gaila Sanderio kad jis stengiesi, vistiek žlugsi.

Iki nevykeli:)

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

O kas kakaryne atidarė, pats Lukas. Taip, ta mergina parašė apie savo gyvenima, kaip jos tėvas išvvarė ir t.t Esu sažiningas žmogus ir nesakysiu, taip aš jai išsipasakojau bėdas, bei patikėk , ka aš jai ten parašiau ččia dar tik dalele ka aš kentėjau, idomu kaip tu jaustumeis, kai tu atkentėtum visas tokias bėdas, taip aš atėjau pirmas pas budeli ,eele(fake) neilgai išbuvo, bet pasakysiu šita tu kiek prabuvai tu nihuja iš jo neuždirbai, nusiųnekėjai , kad GM turi, sutikau kurti su tavimi projekta ir kas buvo, savoo reputacija susišikau, kai sužinau, kad paleidai NKG hygo moda, kur susirinko net 50 žaidėju, beio palužome, bei knisai prota, kad GM tu darei, tu net nieko nedarydamas reki, daryk ta ana, o ka pats darai, šuda mali. Ka tu savo projektu pasieksi, turėjai tgp lifer gera vieta, kur tau mokėjo litus, paėmei kurti savo šudservio, mldc kad SARG bandei gm pasiimti, Kentas nuo manes siustas buvo, nes žinojo buga, kaip prie RCOn prisijungti :) ir išbaninti visus žaidėjus. Ka tu pasiekei nieko, esu šudo kruopelės nevertas, nes visi žino koks apgavikas esi, gaila Sanderio kad jis stengiesi, vistiek žlugsi.

Iki nevykeli:)

Chilleri kiek tau metų ? spečiau 16 , pasakysiu nebežaisk to sampo gal ? ką surimtek supisk visą projektą savg ir įšeik aš tavo vietoi padaryčiau taip aičiau su mergą pabūt su draugais o nie prie sampo sciptingo sedet.  

Sveikas invi , mnatau pasireiškei skelsiu dabar aš. Sakai kupini idėju, tavo gerbiamasis iš mūsų atnaujinimus kopino, jus ta pati GRP darote, kai buvo VOlkas, buvo unikalus gamemodas:) Ten tu užtat irgi žaidėju neturėjai, Hyga išmetei iš oro, aš kalbėjau su juo, kai kažkada kurėme GM LSNG , nu ka sakė neaktyvus buvo šiek tiek, negalėjo pranešti ir valinai na. + Tu pats žaidėjus išmetei, kažkada kai siekėm LMG 700 rekordo gražiai kalbėjai buvai savo vietoje, bet žinai kodėl pas mane ateina? Ne dėl to, kad čia kopija ar kas, tiesa pasakius dėl to, kad serverio pgr administratorius neišsikėles, kadaise sakei, oi kai turėsiu serva toks nebusiu, deja tapai. Aš sdu žaidėjais kaip su lygiu skaitausi žaidžiu ir bendrauju TS. O ką tu, išmetei Animal_Silver kuris tau sumappino visa LV miestą, kuris tau padėjo atsistoti irgi ant koju, o tu ji kaip šiukšle išmetei ir apšmeižei. Sakai kupini nekupini idėju? Taip, budeli traukia tas sargas, nes jis jame žaidė, tačiau mano idėju jis neklauso, jis daro pagal save ir jam giliai p* ant tu stumimu,jis daro pagal save, tu irgi kopini, va pateiksiu pavizdi, unikalus serveris, vienintelis SAMP kuriuos mačiau. SABTER, kuri kurė mindigo su lukniu, jie padarė žiauriai unikalu projekta, su realumu... Tačiau kas buvo.. žlugo, nes visi iprate prie GRP ,tos pačios mirgalkės ir t.t ir ka tu irgi turi visokiu GRP kopiju ir gali neatsimazinti kad žaidėjai norėjo, tas pats pas mus, jau bana net gavau iš oro tavo webe, čia jau net apgailėtina kai nereklamavau :D Invi , kaip sakoma dėl pinigu tu išlepintas tapai. Žinau tavo visa istorija, Nickas leavina,gryžta,leavina ir gryžta ir sugeba gauti nemokama admina. Tu dažniau ts sedėk ir su žaidėjais bendrauk kaiip jie skundžiasi viskuom, o pas mane, taip pas mane irgi pasiskundžia, vien dėl to, kad neturiu prieigu ACC gražinti, nes per ta Gloriana jisai nepasitiki, turiu apseiti webpo FTP failais... Taip ir aš galiu unikalu weba viska, tačiau man neapsimoka , nes bus nuplagijuotas. Tik yra tas dalykas invi, aš darau, ne tam, o čia pamačiau kietai, o todėl, nes žaidėjam patogiau, net tapati navigacija buvo skurdžiam domene pamates prieš 6mėn, tada nežinojau kaip padaryti,tai kad gali nelialinti kad esi unikalus idėju. Pats atėjas iš sargo i LMG viska staigiai gavai. O tu bent ačiū pasakei tiems, kurie tau padėjo nuo pat pradžiu, rudis visi, aš netgi mečiau tada Direktorių prižiurėtoja, kad pereiti pas tave. Tai Invi, nesiterzink šudais, nes patikėk aš viską žinau, tu dabar atsipalaidaves, už tave britas daro, weberis dirba, o tu eventuka pravedi ir bapkes paskaičiaves pamoki, o aš bent projekte viska darau, ne tiek , kad renginiu, bet bendrauju su žaidėjais, viska tvarkau..... Nes jeigu aš negryžčiau, šitas projektas būtų mires, su 6-18 žaidėju online, kai ateini į žaidima ir gauni baną, nuo vaiko. Kadaise tu buvai irgi toks... Pakilai, šaunuolis pasiekei, bet tada sedėjai vietoje, tai kad nerauk čia viercho Karoli, nes kaip sakoma, aukštai kilsi, žemai krisi:) Manau viska pasakiau, prieš tavo čia išsišakojimus ir sarkazmus:) Mane ikalbėjo žaidėjai gryžti aš gryžau ir aš sedėsiu šiame projekte ir stengsiuos. Turiu aš pats dar moda kuris nuo 0, bet aš šitam projektui dirbu. Plius aš žaidėju, kurie stotis man padėjo su šiuom projektu padėjo, nepamiršau, kekvienam ačiū pasakau. + Už tavo keiksmus ispėjima turėtu duoti, tikėkimes busi nubaustas:) Ir kita karta nesimazink, kaip prieš puse metu, rašei ir prašei sumautos kulku antičytines iš budelio:) Nes galiu pasakyti, čia ne tu padarei, o Britas:) Šitam žmogui galima dešine paspausti už pastangas. Nes tavo pastangu nėra. GG Invi :)

Neįsižeisk, bet man tikrai buvo sunku skaityti tavo parašytą tekstą ir tuo labiau jį suprasti, tačiau aš jau pripratęs "atšifruoti" ir atsakyti į tokius komentarus. Visų pirmą Hygas nebuvo išmestas už orą, galutinis priėjimas prie išmetimo buvo jo pasakyti žodžiai: "man *Myliu SuperGames.lt* tas projektas", panašiai pasakė ir Volkas, "man *Myliu SuperGames.lt* žaidėjai, mano modas ką noriu tą ir darau" po tokių žodžių abu buvo pašalinti ir dabar sėdi ant ledo, tiesa, Volkui dar kažkiek pasisekė, kadangi esu sąžiningas žmogus ir savo žodžio aš laikausi (turiu omenyje moku pinigus). Animalas man visą LV sumapino? :DDD tik nereikia šnekėti nesamonių, man padėjo atsistoti ant kojų? Žinai, kas man padėjo ant kojų atsistoti? Volko išmetimas ir Brito priėmimas į projektą, pagrindinis dalykas, kuris padėjo atsistoti projektui ant kojų. Animalo aš neišmečiau kaip šiukšlės, jis pats save išmetė kaip šiukšlę turėdamas ilgą ležuvį ir visiems atskleidamas mūsų projekto idėjas.

Dabar pakalbėkim apie tave ir Budelį. Tavo idėjų jis neklauso? PIRMASIS MINUSAS, nėra komandinio darbo, kitaip sakant jam ant tavęs NUSISPJAUTI. Antras minusas - Budelis tavim nepasitiki, pats sakai, kad galėtum daug ką nuveikti jeigu turėtum priėjimus prie serverio valdymo, bet jų neturi, tad ne tau mane peikti, kad aš sėdžiu ir savo pinigus skaičiuoju, kadangi pas mane yra KOMANDA, o pas tave yra SPRAGA.

O dabar prasideda pats linksmumas, žinok paskutiniai tavo žodžiai mane labiausiai įžeidė, sakai, kad aš jokių pastangų neįdėjau į projektą? Klysti, mano pastangos buvo daug didesnės negu kažkurio kito projekto nario, aš per tuos du metelius nei karto nebuvau atitrūkęs nuo projekto veiklos, nei karto nebuvau kažkur dingęs. Aš esu projekto savininkas ir darau taip, kaip aš galvoju geriau, gal ir aš nepadariau tu kulkų anti čytų ir panašiai, bet aš padariau daug daugiau, be manęs nebūtų to, kas yra dabar. Tad gal tu geriau nebeišvedinėk savo kvailų teorijų, kadangi pats žinai, kad aš esu teisus.

logo.png

Sveikučiai įdomu buvo paskaityt dabar ir aš pasireikšiu...

Auris_Chiller - Na dėl taves nieko blogo neturiu žinau kad stengies dėl projektu ir viso kito bet nereikėtu peikt kitų kurie turi už tave daug daugiau pasieke ,  o jugi ir weberis nesi geriausias kad pakeiti kaškokį šuduka webuose nesiskaitai pats geriausias kita , netikiu kad tu sugebetum sukurt savo dizaina, tu gal ir sugebi kaška padaryt bet savg projekte tu esi šiukšle teisingai invision_white pasakė kad ne jis kaltas kad neturi prijejimu prie visu kitu dalyku , pats kaltas kad nemoki susikurt savo projekto kuriame turėtum viska, kitas dalykas SAVG.LT Budelis man atrodo iš bumerio perka atnaujinimus nes pastebėjau kad viskas buna nukopinta tolka tak tiek atnaujinimu tekstas forume ir kas įdomiausia nuejau į sarg.lt serverį ir ten parašiau dovonos eventa ir pažiurėjau tos simbolius ~! t.t viskas ant tiek sueina kad neisivaizduoju koks ten tolkas ant tiek kopijuot, toliau Budelis yra vaikas mažo proto nemanau kad jis kaška ten sugeba ,,toliau dėl Justas_Estas kodėl ji reikėjo išmest tokį dideli laika prabuvo su projektu ir jus jo visiskai negerbiat kiek ten vos ne metus pagalbininkas jusu  buvo sakyčiau jis vertas savininko o tu prižiurėtojo.. O tu elgiesi  su visais kaip su šiukšlėm.. žodžiu yra dar daug apie ka diskutuot ir tu ir jusu serveris turi milijona spragu..

Invision_White - Nu labas... Musu bendravimas ir įstorija nemanau kad yra gera, bet invi nepyk dėl šito dalyko bet ištikruju kartais kitu negerbi ir tau ant ju nesvarbu , kodėl čia išvis kritikuot ta SAVG.LT projekta, juk visi nori bandyt kaško pasiekt ir iš dalies dauguma tau pavydi suprantu kad tu priprates taip atsakinėt dėl to kad bendrauji taip su savo žaidėjais nesakyk kad yra kitaip aš esu Funix'as jo praitis musu nera geriausia ir tikriausiai niekados nebesueisim geriau p.s uždėk rcon'a serveryjė nes eina prisijungt praita kart atėjau į las venturas.lt teamspeaka ir gavau ban nuo taves su keiksmažodžiais wow koks pavizdys esi kitiem žaidėjam ? suprantu gal ir nesu laukiamas tavo serveryjė bet vistiek galėjai normaliai pasakyt kad , išeik iš čia nesi laukiamas o ne dėt bana su keiksmažodžiais.. Žodžiu ner apie ka diskutuot sekmės tau ir projektui.

Nelogiškai parašei. Rašai, kad budelis perka iš bumerio atnaujinimus, tai tu manai, kad jam apsimokėtų pirkti atnaujinimus tiek kiek jis surenka iš to serverio? rašai, kad nesamonė tiek kopint, tu pats pagalvok, kad labai yra sunku sugalvoti tai, kas žmonėms būtų gerai, viską sugalvot kaip turėtų būt. Net vyriausi nepadaro, pats bumeris rašė žinutę, kad jis nemato pasiūlymų ką jis galėtų padaryti ir jam irgi sunku, jeigu netingi pasieškok.

DeividasW sakai kad budelis is bumerio perka atnaujinimus tu cia mane prajuokinai kaip reikia :D zinok bumeris ne toks durnas kad pardavinetu atnaujinimus savg.lt viska kopijuoja sistema ir pastebejau kad nukopijavo san fierro stoty kuris buvo sumappintas Hugio .Hugis sumappino stoty ir idejo i vlrg.lt o kita diena savg.lt nukopijavo lygiai lygiai toki pati . Toliau sakai kad is foorumo kazkoki tema nukopijavo taip savg.lt viska kopijuoja jie galvoja kad pas juos zais kaip sarge po 500 zmoniu :D .jo atsimenu zaisdavo daug zmmoniu siekdavo rekordus bet ne kaip sarg.lt o dabar pasižiūrejus savg vos 50 žmoniu surenka

Buvau uzejes i savg.lt ir man nepatiko sis serveris nes kiekviena sistema kopijuoja tai vat :D

Savg.lt nelinkesiu sekmes nes jus to nenusipelnet :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4472 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...