Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4513 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš irgi sakau ka čia su kvailiais gynčitis

Tai šitas dizainas tada išvis kosminis tavo galva turėtu būti jai w3 rašo Sorry! This document cannot be checked.

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fdemo.lafu-gaming.vuiter.lt%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.3+http%3A%2F%2Fvalidator.w3.org%2Fservices

Juokinga tai, kad mane kvailiu vadini, bet pats tiek apie HTML tiek apie PHP nekalbu jau apie TVS nieko nenurauki, dar sykit perskaityk mano postus :)

P.S

Sorry, I am unable to validate this document because on line 13 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.

Juokinga tai, kad mane kvailiu vadini, bet pats tiek apie HTML tiek apie PHP nekalbu jau apie TVS nieko nenurauki, dar sykit perskaityk mano postus :)

Jau tu taip nusišneki kad tu durns :lol: juokas eina, savo jis įrodinėja, atėjo visa tema priteršė su savo nesamonėm, nesuprantu ka tu čia bandai įrodyt tai ka aš žinau, tai dbr aš jau nebemoku nei html nei php apie tvs nebekalbėt ne ? :lol:  šitie dizainai patys susikodavo tikriausiai, pzdc tu debilas rimtai, tu čia kad ant manęs užstumei, tu galvoji daugiau klientu turėsi ? daunas tu išvis, kaskis po lapais, eik vaikams savo amžiaus ir pysk prota ,o ne man snargly tu.

Jau tu taip nusišneki kad tu durns :lol: juokas eina, savo jis įrodinėja, atėjo visa tema priteršė su savo nesamonėm, nesuprantu ka tu čia bandai įrodyt tai ka aš žinau, tai dbr aš jau nebemoku nei html nei php apie tvs nebekalbėt ne ? :lol:  šitie dizainai patys susikodavo tikriausiai, pzdc tu debilas rimtai, tu čia kad ant manęs užstumei, tu galvoji daugiau klientu turėsi ? daunas tu išvis, kaskis po lapais, eik vaikams savo amžiaus ir pysk prota ,o ne man snargly tu.

Pagal tavo postus tu leidai suprasti, kad tu nelabai ką ir gaudausi, spėju tavo dizainų kodavimas vyksta taip: Adobe DreamViewer -> Code/Design -> Tables :)

Pripažink, gi nežinai kas yra CMS.

Nesupranti, kad W3C validatorius negali skaityti PHP kodo, ir kad W3C validatoriui nėra skirtumo tarp PHP + HTML + CSS + JS nuo HTML + CSS + JS

Taip kad, pasiskaityk šiek tiek, neatrodysi toks beviltiškas.

Eik jūs vaikutčiai pienas nenudžiūves nuo lūpu aiškina nesamones man čia, juokynga ir visi kas supranta juoksis iš tavo postu gluše tu, čia nori išvartyt dabar kad aš nieko nežinau 6 metus programuoju bet nieko nemoku taip gaunasi pagal tavo pasakima, klaunas eik cirke dyrbt laido ryteri tu!

Na va, ir pilnai išlindo tavo vaikiškumas :).

P.S

"vaikutčiai" - vaikučiai

"lupu" - lupų

"nesamones" - nesąmonės

"juokynga"  - juokinga

"pasakima" - pasakymą

"klaunas" - klounas

"dyrbt" - dirbt

"ryteri" - riteri

Prastai su lietuvių kalba, gramatikos moko iki 10 klasės, tai kaip suprantu tu net 10 klasės nepasiekęs:)

Tikriausiai kiekviena žodi googlinai kaip rašosi :lol:  klaunas, tai dabar apie mokykla kalbėsim ir gramatika ? :funny:  mokykla mano baigta prieš daug metų kur aš čia atsiminsiu taisiklynga gramatika ir man gyliai *Myliu SuperGames.lt* ant gramatinių klaidų ir ant tavęs atsilykelio, paskutyni karta atrašau čia tau. durnas matosi esi, kaip sakoma durniui kelia reikia duot, sekmės isipysinėjant toliau iš visų.

iš normalių žmonių ne vienas į skype rašė kad bereikalo čia kažkokias paslaugas siųlau ir išvis čia rašau nes 90% žmogeliu čia amžius svyruoja nuo 10 iki 17 metų ir tikrai taip ir yra, nei prašiau kokių komentarų nei dar kažkokių įvertinimų, bet prie visko kimba prie ko tik įmanoma ir jis dar man sako kad aš net 10 klasių nepasiekes, 18-niolikynis pienburnis, 5  metų patirti turi sako :D tai nuo 13 metų pradėjai programuoti taip išeina įdomu kokioj čia spec atsilikelių mokyklai mokeisi.

Tikriausiai kiekviena žodi googlinai kaip rašosi :lol:  klaunas, tai dabar apie mokykla kalbėsim ir gramatika ? :funny:  mokykla mano baigta prieš daug metų kur aš čia atsiminsiu taisiklynga gramatika ir man gyliai *Myliu SuperGames.lt* ant gramatinių klaidų ir ant tavęs atsilykelio, paskutyni karta atrašau čia tau. durnas matosi esi, kaip sakoma durniui kelia reikia duot, sekmės isipysinėjant toliau iš visų.

iš normalių žmonių ne vienas į skype rašė kad bereikalo čia kažkokias paslaugas siųlau ir išvis čia rašau nes 90% žmogeliu čia amžius svyruoja nuo 10 iki 17 metų ir tikrai taip ir yra, nei prašiau kokių komentarų nei dar kažkokių įvertinimų, bet prie visko kimba prie ko tik įmanoma ir jis dar man sako kad aš net 10 klasių nepasiekes, 18-niolikynis pienburnis, 5  metų patirti turi sako :D tai nuo 13 metų pradėjai programuoti taip išeina įdomu kokioj čia spec atsilikelių mokyklai mokeisi.

Teisingai darai, daugiau neberašyk postų, nes daug gėdos daraisi sau :).

Jei ,kas ir darosi gėda tai tik tu pats sau :D Prisikabinėji prie žodžių,  neva kokybės dizaino.. ? Tu gal išsipagiriok vieną kartą ir keisk savo charakterį , nes tu mane žudai...

Jei ,kas ir darosi gėda tai tik tu pats sau :D Prisikabinėji prie žodžių,  neva kokybės dizaino.. ? Tu gal išsipagiriok vieną kartą ir keisk savo charakterį , nes tu mane žudai...

Gal jūms nėra kur išsikraut, kad puolat žmogų. Nepatinka jo siūlamos pauslaugos, tai paimkit ir nekreipkit dėmesio, ar jūs eidami per turgų kiekvienai bobutei pasakot jog nepirksiu jos būlvių, pamidorų, bei kontrabandiniu cigarečių iš už stalo. Jeigu jūs taip nesielgėt viešumoje, tai kokio b**io atsiprašant, čia taip darot? Subręskit vieną kartą, jo reikalas kaip jis nori, taip jis ir daro, o kam tinka tas ir užsisakys jo paslaugų. O jeigu jūms dėl to kyla pavydas, tai su šmeižimu, protingesni tikrai netapsit, todėl verčiau patys savo žinias pasitobulinkit, o tada jau patys bandykit teikti savo paslaugas. Sekmės visiems, nesipykit. :)

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4513 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...