Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4570 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sakyčiau neblogas dizainas. Šiandien kai atėjau į SuperGames.lt nustebau pamatęs naują dizainą, akimirkai buvau išsigandęs, maniau jog papuoliau į kokį Windows 8 support'ą..bet po to pasitryniau akis ir supratau jog tai supergames! Žinoma, šviesus dizainas man daug patrauklesni negu tamsūs, juodi. Tik reikėtų čia kažkiek pakeisti kai kurias šio dizaino detales, ypač spalvas. Man spalvos dabar per ryškios, nereikėjo jau tokio pernelyg pasakišką, šviesų. Teksto fontus kaip ir minėjo MantasF taipogi reikėtų pakeisti, nes dabar gryna Windows 8 kopija, reikia visgi kaip nors išsiskirti. Bet taip tai pripratau prie dizaino, tik reikia dar pridėti tą sistemą, kad galėtų kas norėtų pasikeisti dizainą į tamsų, nes gi ne visų skonis vienodas. Bet kaip ir sakiau dizainas tikrai neblogas, sakyčiau blogšaunis (blogas ir šaunus) xD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4570 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...