Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumiečiai aš nesuprantu dėl ko visi stume ant JB Justin Bieber ką jums jis blogo padare kad stumiat ? Ar jūs ant jo nestumiat?

Aš pavyzdžiui prieš jį nieko blogo neturiu... O kiti nei jį pažysti nei mate jį ir stumia.. Jeigu stumiat pasakykit nors 3priežastis dėl ko jums jis nepatinka nes man dar nedaeina dėl ko reikia stumti ant JB...

(redaguota)

Pavizdžiui jis man nepatinka kaip jis elgiasi ir pnš, jei elgtusi kiek vyriškiau tai gal ir neužkliūtu, o dabar kažkoki čia širdžių ediką vaizduoją ir man poxui kad jis daug uždirba iš savo tranfestizmo....Kažkoks ciklopas ir tiek, naudoja makiažą ir primeta kažkoki sexovą ciuvą, tai net juokas neima iš tokių :D :D

Redaguota , nario Dainoras

ww-logo.png.e3966177f7ad67ac6c4f79a1f0bbda26.png

KURIAMA ANGEL PINE KAIMELYJE MODIFIKACIJA, DĖL IŠANKSTINIO ĮSIGIJIMO KREIPTIS!

MAPPINIMO/SKRIPTINIMO paslaugos pagal užsakymus, kreiptis skype: siferis2

JB gerbėjas.

Aš negerbėjas arba ne taip supratau tu JB Gerbėjas . ((:

Pavydi visi :D

Nu aš tai ne man tai jis paprastas dainininkas kaip visi kiti likusieji..

Pavizdžiui jis man nepatinka kaip jis elgiasi ir pnš, jei elgtusi kiek vyriškiau tai gal ir neužkliūtu, o dabar kažkoki čia širdžių ediką vaizduoją ir man poxui kad jis daug uždirba iš savo tranfestizmo....Kažkoks ciklopas ir tiek, naudoja makiažą ir primeta kažkoki sexovą ciuvą, tai net juokas neima iš tokių :D :D

Aišku :D

Paša tai taip :)

1. Jis man į gėjų užneša.

2. Rengiasi kaip kutvala/ gėjus.

3. Debilas ir tiek.

4. Turi milijonus, o savo močiutei negali padėti ant buto susimokėti ar ko ten (kažkur skaitęs esu (neatsimenu)).

5. Vaidina kaip merga/ gėjus.

6. Į Šiaulius atsibaldentu (pietinį, taškento rajoną) tai gyva palaidotų ji, aš asmeniškai užkasčiau gyva.

7. Balsas kaip merginos, reiškias jis gėjus.

8. Kai paleidžia muzika jo tai pyzdiec, ausys sprogsta.

9. Ale kietuolis kai milijonus turi, bet realybėi čj į durniuka uznesa.

10. Asilo beretė.

11. Ko cia pavydėti jam ? Kad dalbajobs gėjūkštis yra ? Klysti.

6rSXNWf.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...