Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

mano skype jie nulauze, tie *** bande ir serveri nulausti padedam kaipnors grazinti serverius pranesame administracijai ;/

+r3p jei sutinki.

P.S isjunk rcon ir kitus papildinius jis man sake, kad per rcon ir kaikuruos plg kaip pex galima isilauti i serveri su "python" programa.

P.S mano buves skype : minecraft-pagalba --- paziurekite.

P.S gal pabandome nulausti ju serveri? :|

Redaguota , nario Hsas4849
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

bcfde4b7a68649b52ed20c09f8eb44b463.gif
Serverio IP: mc.Gam1.lt
serverio versija: 1.7.*                                                                                                               RokiZs`

mano skype jie nulauze, tie *** bande ir serveri nulausti padedam kaipnors grazinti serverius pranesame administracijai ;/

+r3p jei sutinki.

P.S isjunk rcon ir kitus papildinius jis man sake, kad per rcon ir kaikuruos plg kaip pex galima isilauti i serveri su "python" programa.

P.S mano buves skype : minecraft-pagalba --- paziurekite.

P.S gal pabandome nulausti ju serveri? :|

python, programavimo klba.

pats turbūt nieko nenusimanai apie hackingą, ir nori nulaušti? :D ( čia tipo tu parašei, kaip "namioka" kad kiti nulaužtu?)

• Teigiamai 1

python, programavimo klba.

pats turbūt nieko nenusimanai apie hackingą, ir nori nulaušti? :D ( čia tipo tu parašei, kaip "namioka" kad kiti nulaužtu?)

ne kad nulaustu o su python galima kurti programas ( Python zinau kad yra programavimo kalba pats turiu "Transfornmice" serveri kuris uzkoduotas python ) galime bot attakinti bei bandyti su rcon kaskaip i jo serva patekti... jis vakar per mano mano serva uzsidejo savininka iskart uzblokavau uzsienio rinka ir vsio. (sorry be lt raidziu angliskas pc :/ )

• Teigiamai 1

serverio versija: 1.7.*                                                                                                               RokiZs`

Čia ne dėl rcon ar kito š. Visa esmė yra Hostingas.in, ten buvo priparkuotas pvz mc.gamenet.lt ip'as ir viskas, nors nežinau kaip jie tai padare.

pas mane ne hostinas.in :/

Didieji hackeriai. Tokius personas pagavus tai pi*dako galima gerai išrašyt su mentūra. Už tuos įsilaužimus ir pnš..

+r3p

• Teigiamai 1

(redaguota)

damdam ---------- net nerasiau kaskas padekite cia mano pass zino ar adminas cia pakeite mano zinute? :/

Redaguota , nario Hsas4849
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...