Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na štai, po pusės mėnėsio pertraukos, dar vienas mano nedidelis mapp darbas. Automobilių salonas. Šiaip dariau jį ilgokai, neskubėdamas, bei apgalvodamas, kai čia įdomiau padarius ir gavosi kaškas gražaus. Vėl gi panaudojau sa:mp beveik visas galimibęs Textūros, 0.3e objektai, paprasti objektai ir nedgi patį transportą.

Pastatas kaškuom gal panašus į Wang Cars pastatą, bet prisideriną jis prie aplinkoi esančių objektų. Manau darbelis yra nematytas. Žodžiu, prie reikalo.

Sudetis

• Aikštelė
  • Dekoracijos
  • Salono vidus
  • Laukiamasis, eksponuojami 3 automobiliai
  • Administracijos biuras

Kodėl vidaus sienos lubos, bei grindis tie patys objektai ? - Nes pamaniau, kašką dizainiškai padaryti, suvenodinau, ne dėl tingėjimo ar šiaip ko, o dėl kaškokio įpatingumo viduje, jauku ir gražu manau. O šiaip jaigu blogai padariau rašykite dėl vidaus dizaino komentaruose. :)

Nuotraukos [Šį kartą daugiau, nei įprastai]

8d004201865a2fa96b1cc1871599e488654.jpg

5eff4889647988cf8d2f0b4c16a2f673289.jpg

e1a39789413581dc979e1c2ac6f00904982.jpg

5a94ac55f81f52cdda4c5ce88b3d0940811.jpg

531a42204373c983775db89bf706eeb2186.jpg

708b226d0ee65e077c07c472874f51e8478.jpg

60926e6cb09b4172ab5cdd31f15a8b2b798.jpg

b572d755e4cec0b1cb8028a500420370634.jpg

d2affc63e7cc658e27e562d1fe565f3213.jpg

Vertinam komentuojam kritikuojam, reiškiam nuomonę karočia.

Reikalinga tiksli nuomonę kritikuojant, arba giriant, kodėl kas kaip ir kada. Į projektus nekvieskit neisiu, mapp darbai neparduodami.

Redaguota , nario Quel - R `

Kodėl vidaus sienos lubos, bei grindis tie patys objektai ? - Nes pamaniau, kašką dizainiškai padaryti, suvenodinau, ne dėl tingėjimo ar šiaip ko, o dėl kaškokio įpatingumo viduje, jauku ir gražu manau. O šiaip jaigu blogai padariau rašykite dėl vidaus dizaino komentaruose. :)

- Tiems, kas neskaito, temos pradžios ;) Dėkui už nuomonęs.

Ble gerai pasakei. Mapp darbai neparduodami, teikių šiaip paslaugas už mažą sumą....

Darbas patiko išorė, bet nepatiko vidus ,kadangi sienos ir grindys susilieja, bei nelabai gražiai išdėstyti interjero objektai.

Jau supratau, kad vidaus pasirinktas dizainas yra blogas, rytoi pakeisiu, bei pačias nuotraukas tuo pačiu pakeisiu su kitu vidaus [sienų grindų ir lubų] dizainu.

Gražus darbas kaip ir visada, bet man irgi nepatiko vidus galėjai bent lubas kitokias padaryt, nes grindys ir sienos ta pačia spalva man asmeniškai neblogai atrodytų. Galėjai lauko aplinką biški daugiau pagyvint, nes dabar tik medžiai ir žolė, trikampį gal koks fontanas ar gėlės tiktų ir tos lemputės nemanau, kad gerai prie pat pastato, nes naktį biški buginas kiaurai persišviečia, arba tu specialiai taip padarei.

Jūsų reklamos vieta, kreiptis a.ž.

Išorė tai gan gražiai atrodo, galbūt ji nėra tiek įspūdinga kiek prisitaikiusi prie aplinkos, atrodo jog tai nebūtų kažkoks atskiras mapp'as, o tiesiog originali GTA SA vieta, o tai yra visai manau gerai, o dėl interjiero, tai kažkaip man asmeniškai užkliuvo vien tas parketas, manau prie interjierų dar tau reikėtų šiek tiek padirbti daugiau, duodu šįkart -9/10, sekmės tobulėjant.

(redaguota)

Dėkui Pėčkinui ir Hugiui - Jūsų nuomonės man patiko pasakėt tiksliai kas blogai, kas gerai.

Lemputes dėjau specialiai, bus išimtos dedant į serverį, dėl to mum gerai žinomo būgo su 0.3e objektais.

-Prie interierų padirbėsiu, stengsiuos tobulėti, dėkui jum.

P.S. Pečkinai, sutinku lauke tų objektų daug nėra - Bet šį kartą bandžiau neapkrauti, nes ir taip tų 0.3e objektų ganėtinai daug. Bėt turėsiu omenį.

Redaguota , nario Quel - R `

Įdomu būtų pamatyt tokią dėžę. Tau visi sa:mp pastatai yra dėžės? Įdomiai čia tu.

Pirmas hateris. Love you :**

O atsakant: Man irgi buvo įdomu ją pamatyti. Nepasakyčiau, kad pasakius, jog darbas yra šūdas ir pavadinus jį dėže, aš teigiu, kad visi aplamai objektai yra dėžės. įsiskaityk į tai, ką parašiau. "Kad tu tokį darbą kažin ar parduotum. Kažkokia dėžė su durnu stogu, vidus irgi tragiškas. no no no. " Kur tiksliai aš teigiau, kad VISI samp objektai yra dėžės su durnais stogais? Neteigiau. so ? :))

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...