Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pirmas hateris. Love you :**

O atsakant: Man irgi buvo įdomu ją pamatyti. Nepasakyčiau, kad pasakius, jog darbas yra šūdas ir pavadinus jį dėže, aš teigiu, kad visi aplamai objektai yra dėžės. įsiskaityk į tai, ką parašiau. "Kad tu tokį darbą kažin ar parduotum. Kažkokia dėžė su durnu stogu, vidus irgi tragiškas. no no no. " Kur tiksliai aš teigiau, kad VISI samp objektai yra dėžės su durnais stogais? Neteigiau. so ? :))

...Nevisi supranta ką rašau. Aš palyginau "Dėžę" kaip tu sakai ir sa-mp objektus, nes jie yra irgi tokių panašių formų. Norėčiau pamatyt tavo padaryta ne dėžę, turbūt įdomiai atrodytų. Aš ir nesakau, kad tu sakei, jog visi objektai dėžės, tiesiog palyginau. Krč kitą kartą specialiai litaniją parašysiu, kad visi suprastų ką lyginu ir pnš, kad nebūtų tokių nesusipratimų. :D

Jūsų reklamos vieta, kreiptis a.ž.

...Nevisi supranta ką rašau. Aš palyginau "Dėžę" kaip tu sakai ir sa-mp objektus, nes jie yra irgi tokių panašių formų. Norėčiau pamatyt tavo padaryta ne dėžę, turbūt įdomiai atrodytų. Aš ir nesakau, kad tu sakei, jog visi objektai dėžės, tiesiog palyginau. Krč kitą kartą specialiai litaniją parašysiu, kad visi suprastų ką lyginu ir pnš, kad nebūtų tokių nesusipratimų. :D

Awww. Visuomet kai pasakai kritiką, prašo, jog parodytum savo darbą, mat aš nūbelis esu.:**** Ne dėkui, nedėsiu darbų. Jau Grisha pakopijavo darbo dar niekur jo net neįkėlus, dėkui. Mindigo klaidos antrą kart nekartosiu. :)

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...