Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žodžiu, turiu 2002xp ir 2007 vista windows'ų CD. Jie man nebėra reikalingi, tai parduodu. Siunčiu paštu CD arba atsiunčiu failus už tam prieinamą kainą. Jie yra originalūs, 2002 zp nėra naudoti. Vis dar su nepraplėšta pakuote, o 2007 vista naudojau vieną kartą. Kainos nuo 50 iki 80lt. Siunčiant paštu, kaina didės. Skype: b1mbal arba ĄŽ.

AMXBANS 6.0.4 / GMBANS 1.5/1.6 - Mokėjimai.lt smsv2 Multilang sistema  - SMS Sistemų Konfiguravimas - PHP-Fusion tinklapio įdiegimas - Counter Strike serverių kūrimas. Iki 10lt sms/banku. Skype: b1mbal

• ,

Nebent jeigu kažkam reikia originalių diskų, tuomet gal ir nusipirktų. Originalūs "Windows" yra žymiai geriau negu iš interneto.

Nelabai kas perka tokius dalykus apart įmonių, įvairių informatikių ir žmonių kurie turi pastovių pajamų. Čia daugumą forumo yra vaikai ir net 5 Lt neturi. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Nelabai kas perka tokius dalykus apart įmonių, įvairių informatikių ir žmonių kurie turi pastovių pajamų. Čia daugumą forumo yra vaikai ir net 5 Lt neturi. :D

Kam reiks nusipirks, aš tik pasiūliau. O apie vaikus žodžius pasilik sau :)

AMXBANS 6.0.4 / GMBANS 1.5/1.6 - Mokėjimai.lt smsv2 Multilang sistema  - SMS Sistemų Konfiguravimas - PHP-Fusion tinklapio įdiegimas - Counter Strike serverių kūrimas. Iki 10lt sms/banku. Skype: b1mbal

Kam reiks nusipirks, aš tik pasiūliau. O apie vaikus žodžius pasilik sau :)

Paliečiau skaudžią temą? Ne čia pardavinėti tokius dalykus aš tau sakau, dėl į skelbimus bent šioks toks efektas. O čia nebent už 10-20 Lt geriausiu atveju parduotum ir tai kažin. :)

8gHUMz7.png

Paliečiau skaudžią temą? Ne čia pardavinėti tokius dalykus aš tau sakau, dėl į skelbimus bent šioks toks efektas. O čia nebent už 10-20 Lt geriausiu atveju parduotum ir tai kažin. :)

Kodėl skaudžią, tiesiog normaliai pasakiau, kad komentarai nepageidaujami. :) Į skelbimus dėjau jau.

Kodėl skaudžią, tiesiog normaliai pasakiau, kad komentarai nepageidaujami. :) Į skelbimus dėjau jau.

Niekur nematau to tavo parašyto išsireiškimo: kad komentarai nepageidaujami. :)

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...