Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tau būtina off-topinti be reikalo? Google pasieškok informacijos. Jeigu tau tokie klausimai kyla dar, tai ką žinau.

Ohh... sorry. Jeigu gerai pazžiūrėjus tai visas forumas off topic rašinėja... O klausimai tokie kyla, nes aš nežinau ką tai reiškia, todėl prašau kad paaiškintu. Be to aš ir paslaugą darau, nes tema always on top. Kas norės tas pirks (nors vargu, nes paypal accounta galima nemokamai susikurti).

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

(redaguota)

Ohh... sorry. Jeigu gerai pazžiūrėjus tai visas forumas off topic rašinėja... O klausimai tokie kyla, nes aš nežinau ką tai reiškia, todėl prašau kad paaiškintu. Be to aš ir paslaugą darau, nes tema always on top. Kas norės tas pirks (nors vargu, nes paypal accounta galima nemokamai susikurti).

Pakartosiu, nežinai kam šitie acc reikalingi tai net nekišk nosies.. Pasiklausk kąnors, kurk atskirą temą o ne rašinėk į šitą. Carderiams acc reikalingi bent metų senumo, geriausia poros kokių..

Redaguota , nario FenGas`

Geriau jau būtum patylėjęs...

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Pakartosiu, nežinai kam šitie acc reikalingi tai net nekišk nosies.. Pasiklausk kąnors, kurk atskirą temą o ne rašinėk į šitą. Carderiams acc reikalingi bent metų senumo, geriausia poros kokių..

Tai kai paklausiau, tai galima ir atsakyti, nerašinėčiau čia, nes žinočiau kas tai yra.

Geriau jau būtum patylėjęs...

Tyli tik tie kurie yra bailiai, negalintys apsiginti. Kadangi aš toks neesu, tai netyliu...

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Tai kai paklausiau, tai galima ir atsakyti, nerašinėčiau čia, nes žinočiau kas tai yra.

Tyli tik tie kurie yra bailiai, negalintys apsiginti. Kadangi aš toks neesu, tai netyliu...

Ginkis tada kada reikia, o ne nesąmonęs rašinėk. Žinoma susikurti gali kiekvienas tą paypal paskyrą, bet ne visi ja naudojasi, perka įvairiais prekes iš ebay ir pnš. Tokias paskyras paskui pardavinėja po 50lt ir daugiau, kad eferas galėtų daryti (sukt biznį).

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ginkis tada kada reikia, o ne nesąmonęs rašinėk. Žinoma susikurti gali kiekvienas tą paypal paskyrą, bet ne visi ja naudojasi, perka įvairiais prekes iš ebay ir pnš. Tokias paskyras paskui pardavinėja po 50lt ir daugiau, kad eferas galėtų daryti (sukt biznį).

Nu va ačiū, kad paaiškinai. Sėkmės parduodant paypal acc. Pripažįstu, kad freepostinau... Tiesiog norėjau sužinoti ką tai reiškia ir tiek...

76561198082478871.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...