Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Na, viskas! Ieškau komandos.


sakiras

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu pagaliau... Dabar tai jau tikrai rimtai susiėmiau ir sugrįžo prie minecraft'o. Jei kas lankotės aktyviai šitam forume tai žinot kad čia ne pirma mano tokia žinutė :D

Gerai, iškart keliais žodžiais apie patį projektą. Galima sakyti jis jau beveik sukurtas, sutvarkyti pagrindiniai plugin'ai bei pastatyti būtiniausi objektai. Serveris tikrai ne PvP ar faction, tai manau kad kažkas naujo (nors šiek tiek primena jailbreak) tačiau lietuvoje to tikrai nemačiau arba neužmačiau... Galiu pasakyti tik tiek, kad serverio esmė - ūkininkavimas, viskas vyks FlatWorld taigi vos atėjas fermos tikrai nepastatysi. Kaip ir tikrame gyvenime viskas paremta ekonomika, tau teks išsinuomoti plotą i už jį kas 4 dienas mokėti nuomą, augini ką tik gali ir viskas parduoti, pradedi nuo javu, daeini iki bulviu ir morku, veliau iki moliūgų ir arbūzų, kol prieini gyvulius.

Tai va, serveris kaip jau ir sukurtas, bet nerašyčiau čia jei neprašyčiau pagalbos :) Tikiu, kad serveryje vien ūkininkauti tikrai nusibos, taigi dar reikės prigalvoti visokių pramogų (juk ūkininkai taip pat turi linksmintis). Taipogi, serverius kurti moku, bet statyti tai patikėkit tikrai nemoku (nu, pastatyti 306 kvadratinius plotus sugebėjau...), taigi reiktu ir builderių pagalbos.

Ties builderiais neapsiriboju, kadangi visą šitą reikalą kūriau aš vienas, tai man tai tikrai nusibodo :| Todėl tikrai reiktų linksmų, išradingų žmonių, kad serveryje dirbti būtų ne taip nuobodu (Nepykit, bet su 11mečiais jau nesinori bendraut :| )

Pradinį VPS įsigysiu, o svetaine manau kol kas us.lt subdomeno bus kaip tik. Nelabai dar norėčiau per daug kišti pinigus iš pradžių, nes net nežinau ar ši mano idėja pasiteisins... Tačiau jeigu serveris taps tikrai populiarus tikrai esu pasiruošęs į jį investuoti.

Man 16, pats esu užsiminėjas serverių kūrimu, bet tik prieš gan ilgą laiką. Esu kūręs daug serveriūkščių, sėkmingiausio rekordas jei gerai pamenu buvo 45 žmonės, o kiekvieno menesio pelnas budavo apie 30lt (atskaitčius vps išlaidas). Tiesa kas dėl pelno, tai tikrai aš jo nesieksiu, tik vis del to butų gerai, kad bent už VPS žaidėjai susimokėtų patys...

Nu jei daskaitėt iki čia reiškia jum bent kažkiek įdomu :D Laukiu visų savanorių skypėje: sakiras2

  • Teigiamai 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...