Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas,esu Auris Chiller,su projektais dirbu nevienerius metus,deja turėjau ne viena projekta bet deja nerasdavau gero skrižterio taigi i prastus projektus neeidavo esu suklestines savg.ltprojekta,deja projekta palikau kadangi man nesumokejo 300lt ir buvau apgautas. Esu weberis.. skriptinųno nepasiulysiu tau... aš galiu tik pritempti žmoniu ištobulinti weba ir rupintis tvarka nes jau per 4metus žinau ko reikia žaidėjams. Deja tėvai dar davė 3mėn jeigu tipo neuždirbsiu pinigu iš to neleis sedėti diena nakti prie kompo nes gali paklausti žaidėju labai daug paaukoju laiko hendrauti teamspeak viska. Weberis esu beveik 3metus esu dar dj. Nežinau pasisiulyti neturiu ypati gai ka man 17 metų šiaip norėčiau kad duotum telefono numeri noriu gyvai pabendrauti. Nes nesinori tu vaikišku chat norisi dėl rimto dalyko gyvai pabendrauti. Interneto neturėsiu iki antradienio nes kadangi naujame bute tuoi irengs interneta. Aš tau pasiulyti galiu til daugiau žaidėju ir tvarka projekta kad galėsi tik paskriptinti o aš kitkuom užsiimsiu. Nes žinau ka reikia daryti kad žaidėjam būtų gera žaisti projekte:) šiaip kaip sakai paiimtuk bandomajam llaaikotarpiui dabar dar kaip langu turiu nes esu vienuoliktokas užsiemu su projektais gerai.. na galiu daug darbo idėti na susisieksi pamatysime. Jeigu sudomi au i pm parašyk savo tel nr

Lauksiu atsakymo.

Didysis Auris,kuris žada paleist SOC scriptus xd

• Teigiamai 1

066b8357b81f580c7105d3f72d869329796.gif

Didysis Auris,kuris žada paleist SOC scriptus xd

Gerbiamasis nesvaik gerai? Aš skriptingu neužsiemu. Tai,kad pavydo scenu nereikia atėjau čia siulytis rimtak darbui ir dauguma matė kaip atiduodu save i darba tik atsiranda tokiu dauguma žašlemėku kurie šuda mala;) tai kad čiaupk savo argumentus ir trauk namo kabelio princese;) gali ka nori rašyti neatsakinėsiu į vaiku bazarus:)

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

(redaguota)

Pildžiūsius ankėtas , susisieksiu veliau. Taip pat lauksiu toliau pildančiu. Kolkas niekur neskubėsiu ir viską normaliai išsirinksiu ir susitvarkysiu.

Šiuo metų , reikalingas Weberis gerai mokantis ipb. Jai tokių yra prašau susisiekti.

------------------------------------------

WEBERIS RASTAS.

Redaguota , nario Rimas`

Esu Laurynas slapyvardis Nickas. Iš Alytaus miesto man 15 metų nežinau ar skaitausi kaip ""vaikas'' ar kaip kas bet apie Samp suprantu tai galėsi pamatyt skaitydamas apačioje. N

emažai laiko mappinu ~2 metus, esu buves įvairiuose projektuose kaip mapperis, bet kaip kaip prakeiksmas nei vienas neatsidarydavo arba nestartuodavo, esu bandes pats kūrt bet nieko neišeidavo pačiam tad mappindavau už pinigus kitaip sakant paslaugas tad galėsiu pamepinti serveriui. Antra suprantu nei daug nei mažai apie tinklalapius na aišku nemokiu C++ bet ką nors padėt del tinklalapio galiu. Turiu įdėju del tinklalapio kad nors būtu kitoks negu kiti samp projektai. Samp lošiu irgi nemažai laiko ~3-4 metus kaip nekeista pirmas mano serveris buvo vlrg serveryje. Administratorio ar kitokiame poste moku būt galiu prižiūrėt serverį ir visa kita. Galbūt atrodo jog aš galiu būt nepastovus jog man 15 metų tad galiu užtikrinti kad viską padarau ką liepia na jai ka norit labiau sužinot ar ka nors paklaust parašykit i PM ar i skype

76561198021428691.png

Na ką prisistatysiu trumpai, visgi nusprendžiau kad pats tikrai nekursiu projektų, nes tavo žodžiai - 'vienas lauke ne karys' viską pasako..

Tai vat, esu Karolis man greit bus 16 metų, einu į 10klasę gyvenu Alytuje. Šeip su sampu dirbu beveik keturis metus, tai nereiškia kad vien skriptinu ir panašiai, - ne. Koduoju SA:MP dizainus, turiu ne vieną pavyzdį, rekomendacijas iš tokių kaip Yiin, mTevas, Mindaugas_Indigo, Luknis. Dirbu taip pat ir su pawn kalba, esu sukūręs dvi modifikacijas nuo nulio bei buvau paleidęs serverius, nu bet kaip matai nepasisekė :/ Ko trūko? Manau trūko žmogaus kuris man iki galo padėtų pabaigti darbą, padėtų kai būna sunku, nebūna nuotaikos ar panašiai. Jau esu išaugęs iš to amžiaus kad jeigu bloga nuotaika tai vsio nieko nedarau, ne, priešingai jeigu bloga nuotaika tai stengiuosi ją kaip nors pataisyti :) Esu susipykęs su kai kuriais žmonėmis forume šitam, vien dėl to manau, kad jie su manim nebendravo, todėl ir nesupranta kas aš esu ir kad stengiuosi visiems tik padėti. Taip pat kaip ir sakiau moku koduoti dizainus, bei dirbti su PHP kalba. Esu daręs ir dar dabar tebedarau VVP, taip pat moku kurti monitorius, žaidėjų monitorius. Moku dirbti su Linux VPS, žinau pagrindines komandas, laisvai tvarkausi su pluginų integravimu linux aplinkoje. Manau kaip ir viskas, jeigu sudominau parašyk į skype: karoljekaz maloniai pakalbėsim :)

Nepatikimas
(redaguota)

Kažin ar yra dar normalių ne vaikų skripterių kurie turėtu laiko, noro išplėšti maximumą iš projėkto?

Ir galbūt pretenduoti į geriausia serverį Lietuvoje kaip tai buvo ankščiau? Nežinau kodėl,bet vis dar tikių,kad kada nors kai rasiu tam tikrus žmones pasieksiu didžiūlį žmonių vidurkį.. :)

Nepamirškime,kad darbo reikia daug,bet kaip ir kiekvienam darbe už dideles pastangas daug ir mokama :)

Svajones kartais vyrsta realybėmis :)

Man nereikia tokio kūris po 2-3 dienų pavargs arba tinginiaus.

Man reikia tokio kūris sedės maximum kiek gali ir sieks savo tikslo ir darys viską ką gali maximum.

Kadangi komanda beveik kaip ir surinka, beliko skripteris kuris leis man pailsėti nuo šito darbo ir užsiimti kitais reikalais.

Redaguota , nario Rimas`

Kažin ar yra dar normalių ne vaikų skripterių kurie turėtu laiko, noro išplėšti maximumą iš projėkto?

Ir galbūt pretenduoti į geriausia serverį Lietuvoje kaip tai buvo ankščiau? Nežinau kodėl,bet vis dar tikių,kad kada nors kai rasiu tam tikrus žmones pasieksiu didžiūlį žmonių vidurkį.. :)

Nepamirškime,kad darbo reikia daug,bet kaip ir kiekvienam darbe už dideles pastangas daug ir mokama :)

Svajones kartais vyrsta realybėmis :)

Man nereikia tokio kūris po 2-3 dienų pavargs arba tinginiaus.

Man reikia tokio kūris sedės maximum kiek gali ir sieks savo tikslo ir darys viską ką gali maximum.

Kadangi komanda beveik kaip ir surinka, beliko skripteris kuris leis man pailsėti nuo šito darbo ir užsiimti kitais reikalais.

Siųlau Rena priprašyti nes jis yra tikrai suauges turintis gan nemažą patirtį siekianis tikslo bei daug darantis. Jai pasisektų jo priprašyti tikrai daug ispaustumete iš projekto. Beto jis tikrai nėra nieko apgaves bei turintis unikalių idėju.

• Teigiamai 3

70adf748166ff880e09013a4c27a19bd659.jpg

Siųlau Rena priprašyti nes jis yra tikrai suauges turintis gan nemažą patirtį siekianis tikslo bei daug darantis. Jai pasisektų jo priprašyti tikrai daug ispaustumete iš projekto. Beto jis tikrai nėra nieko apgaves bei turintis unikalių idėju.

aik tu kam taip žiauriai :DD Sutikčiau jei gaučiau tam reikalingas privilegijas, su Rimu jau kalbėjau :) jei Rimai matai, žodžiu arba į PM arba į skype parašyk, gal ką sutarsim :)

Guess who's back

Imti žalia žmogu į projekta kaip skripteri aišku jeigu apie tai kalbam,Renas beveik nieko gero nemoka todėl nerekomenduoju :)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Gerbiamasis nesvaik gerai? Aš skriptingu neužsiemu. Tai,kad pavydo scenu nereikia atėjau čia siulytis rimtak darbui ir dauguma matė kaip atiduodu save i darba tik atsiranda tokiu dauguma žašlemėku kurie šuda mala;) tai kad čiaupk savo argumentus ir trauk namo kabelio princese;) gali ka nori rašyti neatsakinėsiu į vaiku bazarus:)

didisis soc paplatintojų sarašas 1. NR auris chiller . medalis tau

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
reklama.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...