Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kągi. Pradėsiu nuo įžangos. Esu - Ernestas, pamačiau jog Rimas [vlrg.lt] projekto steigėjas, ieškosi pagalbiniko/-ų. Pamaniau, kodėl gi nepabandžius. Manau esu pilnai subrendęs ir galėčiau suvaldyti tokio tipo pareigas, kaip - savininkas/padejėjas. Turbūt kyla klausimas, ką aš pats serveryje atlikčiau ? Aš užsiimu „ mappinimu “, taipogi retkarčiais tenka ir „ pawebinti “ , kas be ko šiuo metu sparčiai mokausi kompiterinės grafikos „ GFX “ .

Kuo galėčiau „pasitarnauti“ VLRG.lt projektui ?

vLRG serveriui, arba kitaip pasakius projektui . Galėčiau padėti, nuveikdamas šį bei tą. Pavyzdžiui : Užsiimčiau serverio tvarka, pertvarka, reformomis, kurias stengčiausi įgyvendinti su kaupu. Taipogi, labiau kreipčiau dėmėsį į žaidėjus, jų užgaidas, serverio veiklą gyvinčiau įvairiomis šventėmis, ar pasibūvojimais. Turbūt daugelis pamanys, jog esu nesubrendęs, naujokas SA-MP pasaulyje. Ne - tikrai ne. Man yra šešiolika metų ir neklysiu teigdamas, jog savo „smegeninėje“ turiu užtenkamai blaivaus proto. SA-MP žaidimu, jo priedais domiuosi apie tris metus, galbūt tai nėra įspūdingas laikotarpis, tačiau tai vis šis tas.

Truputis apie mane ...

Kaip ir sakiau, mano vardas - Ernestas , man šešiolika metų , kompiuterinėje erdvėje domiuosi grafika, įvairiomis kompiuterių galimybėmis ir pnš. Laisvu laiku, kaip ir daugelis praleidžiu su draugais lauke, su šeima, ar artimais žmonėmis.

Mano/Bendrasavininkio projektai

Prakalbus apie projektus. Jų tūrėjau bene 3 . Dėja, visi nebuvo įtin taip gerai nusisekę kaip buvo tikėtasi. Visus tris projektus, kūriau kartu su pažįstamu, bei patikimu asmeniu . Viskas buvo įsivažiavę, buvome pradėję kurti modifikaciją, tačiau tai mane, tai mano bičiulį ištikdavo bėda. Sugesdavo kompiuteris, lūždavo ranka ar koja .. Per laiką projekte, rodydavausi tik aš. Stengiausi mapp'inti, tačiau kadangi skriptinti - nemokėjau ir man tai buvo - miškas , nesileidau į pamokas . Ir pasitaręs su bendrasavininkiu nutariau atiduoti projektą primiesiems jo savininkams. Kitų dvejų projektų istorija, nebuvo tokia spalvota.. Darbas vyko 2 , na daugiausia 3 savaites, tačiau kai atsirado jaunųjų interneto vagių, viskas buvo pavogta ir mes likome ant ledo . Tad, dabar suprantu, jog vlrg serveryje, galiu parodyti savo sugebėjimus, savo galbūt daugeliui atrodys, jog menką patirtį ir padaryti, jog serveris vėl atgautų tai, ką buvo praradęs !

Redaguota , nario Donas.
(redaguota)

Nemegstu ilgu pasaku, todel viska parašysiu trumpai ir aiskiai. Esu Andrius, man 16 metu. Domiuosi internetiniu dizainu kurimu, atlikti darbai iki šiol: http://tor3do.deviantart.com/gallery/ Ka aš moku su samp: Galiu sukurti gan vaizdžia reklama, nupiešti dizaina, bei kitus grafinius darbus, kadangi su ps dirbu jau apie 2m, igudžiai nera stulbinantys, bet darbai nera prasciausi, nepaisant to, kad dirbu su photoshop, taip pat dirbu su MTA, MAP Editor, mapingu gan neblogai, megstu paprastuma, bei švaru išdestyma, darbus galeciau pateikti, jeigu ju reikes, dabar kaip ir neturiu pilnai išsaugojas. Del pawno iš skriptinimo puses gan dirbti tikrai daug nemoku, minimaliai kažka tikrai žinau, bei kode gaudausi. Nesenai pradejau mokytis C++ kalba, mokintis kartu padeda ir informatikos pamokos, bet mokinuosi ir pats namie, esu dar kaip ir naujokas c++ kalboje, bet po biški viskas igauna savo pagreiti. I projekta inesciau tikrai inesciau ideju, jeigu butu kam prie ju dirbti. Daugiau galeciau dirbti ties grafika, bei serverio forumo priežiura, mta darbai. Samp srityje esu labiau žinomas kaip dizaineris. Tai tiek apie mane, sekmes žmonems kurie taip pat, bando pretenduoti

Redaguota , nario GReddy
  • Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...