Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki...

Įdomu ar yra dar žmonių, rimtų kurie norėtu užsiimti ir padėtu iškelti į aukštumas vLRG projektą?

Kaip žinome projektas šiuo metu yra seniausais Lietuvoje, seniau buvo pirmūnas, mūšė rekordus ir buvo vienas populeriausiu.. Tačiau viskas stabtelėjo,o veliau apskritai likau vienas ir tiesiog negaliu susitvarkyti... Negaliu suktis 100 darbuose vienų metų...

Daugybe emiau žmonių į projektą ( bandžiau imti ) bet visi tik žada,kad kaška darys, tačiau dingsta arba tinginiauja arba apskritai nieko... Iš šio projekto išties galima išlūpti labai labai daug,tačiau tam reikia ne mano vieno pastangų..

Reikia keisti tvarką, pradėti užsiimti projektų dar rimčiau ir prie jo stipriai dirbti ir manau po ne pilno mėneselio iškarto pasimatytu puikus rezūltatai...

Manau tikrai yra žmonių kurie norėtu kurti savo projektą rimtai juom užsiimti,tačiau taip pat neturi su kuo tai daryti ir vienas mūšio lauke ne karys.. ( Reikalingas žmogus ar net 2 kurie projekta žiūrėtu taip lyg jis būtų jo ir stengtusi tą projektą kelti į aukštūmas dirbtu prie jo.. ) svarbiausia ir,kad nebijotų žaidėjų darytu tai kas atrodo gerai " aišku viskas proto rybose " ir neklausinėtu manęs ar galiu padaryti ta ir ta nesakytu padariau tą ir tą, tiesiog darytu ir dirbtu,kad nebūtų jokių priekaištų,o tiesiog gražus bendradarbiavimas.

Kas liečia skriptinimo skriptinti galiu pats, tačiau būtų smagu,kad atsirastu ir koks skripteris kuris rimtai žiūrėtu į savo darbą, kuris turėtu naujų įdėjų ir kuris gerai išmanytu pawno kalba.. Ir svarbiausia kuris netingėtu,o dirbtu!!! Tuomet asmeniškai pats galėčiau daugiau laiko skirti kitiems dalykams ir pailsėti nuo kodų.

Kas liečia pelno... Apie jį kalbėti pradžioi nenoriu. Turi buti rezultatai,o ne priimtas žmogus,o rezultatų 0.

Viskas priklauso nuo darbo stengimosi ir rezultatų. Jai projektą atgaivinti bent jau taip kaip buvo senais laikais ( o butu geriau dar turėti didesnį on ) tuomet uždarbi turėtumete tikrai gerą.

Norėčiau,kad norintys rašytu šioje tėmoje ir tiesiog papasakotu šiektiek apie save.. Kokie planai būtų serveryje, ar bandė patis kanors kurti.. Na šiektiek papasakotu apie save ,o kiti nariai norėčiau,kad tiesiog jaigu kanors žino apie tą žmogų parašytu ar jis patikimas,geras, ką dar apie jį žinote.

Redaguota , nario Rimas`
  • Teigiamai 4
(redaguota)

Visų pirma labas vakaras laba dieną labas rytas .

Sveikas rimai pradesiu apie savė esu Svajūnas - iš klaipėdos megstu žaisti fūtboliuką esu linksmas , mielas , draugaujantis , padėdantis

daugiau laiko skirių mokslams prie pc prisedžių kai būnų laisvas . SAMP'Ą žaidžių 3 metus gal ir ilgai bet nieko tai nekeičia . Man yra 14 metukų bet ne metuosė esme o protė , esu atsamingas žmogus neišdudantis nepaliekantis bėgoje einantis iki galo

Kokias permainas daryčiau vlrg serveryje ?

Padėčiau , žaidėjams daryčiau naujas įdejas padečiau rimui daryčiau evetukus įveščiau naujas taisyklės žaidimo - ieškočiau bugus padėčiau rimui suraščiau gfxerių remejų

žinau kad nedaug mokų padėti kitiems bet stengsiuos neišduoti projekto ir tikrai pasilikti su juo - iki galo , neketinų žaisti kitamė projektė padėti visiems kiek galesių surasti bugus ir tvarkyti servery , atnaujinti na daugiau nieko nebeturių ką padet stengsiuos visur reklaminti vlrg plresti jį . Atėjas į servery pasakyčiau kad esu naujas savininkas rimui padesiu plestį vlrg projektą ir siekti aukštumu .

Koks mano aktyvumas ?

Na mano aktyvumas gan neblogas jeigu šaltą lyja vėjas tai namie prisedu ilgai prie pc 5 H - kartais 6 h . Žinau kad ne daug bet stengsiuos kuo ilgiau išbūti - serveryje .

Redaguota , nario #Frankas
  • Teigiamai 1
reklama.png

Na ką prisistatysiu trumpai, visgi nusprendžiau kad pats tikrai nekursiu projektų, nes tavo žodžiai - 'vienas lauke ne karys' viską pasako..

Tai vat, esu Karolis man greit bus 16 metų, einu į 10klasę gyvenu Alytuje. Šeip su sampu dirbu beveik keturis metus, tai nereiškia kad vien skriptinu ir panašiai, - ne. Koduoju SA:MP dizainus, turiu ne vieną pavyzdį, rekomendacijas iš tokių kaip Yiin, mTevas, Mindaugas_Indigo, Luknis. Dirbu taip pat ir su pawn kalba, esu sukūręs dvi modifikacijas nuo nulio bei buvau paleidęs serverius, nu bet kaip matai nepasisekė :/ Ko trūko? Manau trūko žmogaus kuris man iki galo padėtų pabaigti darbą, padėtų kai būna sunku, nebūna nuotaikos ar panašiai. Jau esu išaugęs iš to amžiaus kad jeigu bloga nuotaika tai vsio nieko nedarau, ne, priešingai jeigu bloga nuotaika tai stengiuosi ją kaip nors pataisyti :) Esu susipykęs su kai kuriais žmonėmis forume šitam, vien dėl to manau, kad jie su manim nebendravo, todėl ir nesupranta kas aš esu ir kad stengiuosi visiems tik padėti. Taip pat kaip ir sakiau moku koduoti dizainus, bei dirbti su PHP kalba. Esu daręs ir dar dabar tebedarau VVP, taip pat moku kurti monitorius, žaidėjų monitorius. Moku dirbti su Linux VPS, žinau pagrindines komandas, laisvai tvarkausi su pluginų integravimu linux aplinkoje. Manau kaip ir viskas, jeigu sudominau parašyk į skype: karoljekaz maloniai pakalbėsim :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 4

Na ką prisistatysiu trumpai, visgi nusprendžiau kad pats tikrai nekursiu projektų, nes tavo žodžiai - 'vienas lauke ne karys' viską pasako..

Tai vat, esu Karolis man greit bus 16 metų, einu į 10klasę gyvenu Alytuje. Šeip su sampu dirbu beveik keturis metus, tai nereiškia kad vien skriptinu ir panašiai, - ne. Koduoju SA:MP dizainus, turiu ne vieną pavyzdį, rekomendacijas iš tokių kaip Yiin, mTevas, Mindaugas_Indigo, Luknis. Dirbu taip pat ir su pawn kalba, esu sukūręs dvi modifikacijas nuo nulio bei buvau paleidęs serverius, nu bet kaip matai nepasisekė :/ Ko trūko? Manau trūko žmogaus kuris man iki galo padėtų pabaigti darbą, padėtų kai būna sunku, nebūna nuotaikos ar panašiai. Jau esu išaugęs iš to amžiaus kad jeigu bloga nuotaika tai vsio nieko nedarau, ne, priešingai jeigu bloga nuotaika tai stengiuosi ją kaip nors pataisyti :) Esu susipykęs su kai kuriais žmonėmis forume šitam, vien dėl to manau, kad jie su manim nebendravo, todėl ir nesupranta kas aš esu ir kad stengiuosi visiems tik padėti. Taip pat kaip ir sakiau moku koduoti dizainus, bei dirbti su PHP kalba. Esu daręs ir dar dabar tebedarau VVP, taip pat moku kurti monitorius, žaidėjų monitorius. Moku dirbti su Linux VPS, žinau pagrindines komandas, laisvai tvarkausi su pluginų integravimu linux aplinkoje. Manau kaip ir viskas, jeigu sudominau parašyk į skype: karoljekaz maloniai pakalbėsim :)

Tavės negalima imti nes apgavikas esi sugadinsi projektą ;s

• Teigiamai 2
reklama.png

Šis asmuo tikrai moka dirbt, tačiau yra nerimtas, todėl nesiūlyčiau... Peržvelgus visus jo projektus, jie arba žlugdavo, arba kažkas paplatindavo, arba jis apgaudavo. Žodžiu, trumpai sakant - nenusisekdavo, iš to mes galim daryti išvadą apie šį asmenį.

P.S Prieš tave nieko blogo neturiu.

• Neigiamai 1

Apgavikas paskutinis, priimsi, nebeliks išviso vlrg.

• Teigiamai 2

ef0aba133417a7775f1e9971558e8e82584.png

(redaguota)

Manau Rimui didesnę įtaką turės Mindaugo Indigo, Luknio arba mTevo nuomonė apie mane.

Gaila,kad nei vieno iš šių žmonių aš nepažystu t.y nebendravęs, žinau tik,kad mTevas maperis,bet kas jis toks ką veikia taip ogi nežinau.

Kadangi nesu megėjęs landžioti po forumus ar perdaug domėtis kitais žmonėmis.. Pažystu gerai tik visus senus skripterius tokius kaip dLc`, Nofear ,Reksnys,RenisiL , yiin, Blantas, Es,Britas ( Išvardintas sarašas tikrai žinau,kad ir jai kaškas nepatiktu ramiai išeitu be jokių nesąmoniu ir palinkėtu sekmės. )

O apie tavo išvardintus nieko nežinau. Nežinau kiek darė blogo,gero kokie yra... :)

Nes man svarbiausia,kad butu patikimas ir ne vaikas ir su normalių protų,kad dirbtu,o neverktu ir,kad jai užpistu pats paimtu grąžiai ir įšeitu ir,kad pats galėčiau nušalinti jaigu nedirba ir išdarinėja nesąmones ( nebijodamas,kad išplatins failus ar pns )

Redaguota , nario Rimas`
(redaguota)

Damien_Hernandez,

Šiek tiek apie save, esu žmogelis iš Mažeikių, žinoma, esu rimtas. Esu užsiemės tokiomis pareigomis nevienam serveryje, ir tikrai viskas praėjo sklandžiai. Nebuvo trūkumų, dabar esu serveryje Administratorius, ir stengiuosi kaip begalėdamas padėti žmonėms ir visiems kitiems žaidėjam. Pastebėjau, jog serveryję administratoriai daro nesamonęs, todėl norėčiau pretenduoti, ir manau jūs - nenusiviltumėt. Prašau 1 šanso. Tai vat tiek. Stengiuosi kaip begalėdamas prižiūri, nors esu administratorius, vistiek duodu pizdy kitiem, kad nedarytu nesamonių. Ir tikrai jau užkniso tokios nesamonės serveryje.

Redaguota , nario Dalius_Lafest

Truputis apie mane.

Sveiki, esu Dominykas, man yra 14 metų, esu iš anykščių, žaidžiu samp jau 2 metus, lmg žaidžiu jau apie 1 mėnesį , dienos kyla, mano patirtis žaidime, yra 30.000 sparčiai kyla, žaidime puikiai sutariu su serverio žaidėjais, ypač : Kostas_Vegas , šis žmogus yra maladėč, draugai ir nedraugai sako jog aš linksmas, tad nežinau kaip čia yra , esu žmogus kuris mėgsta paprikolinti, šeip vasarą būnu su draugais, važinėjam dviračiais, arba sėdim ant suoliuko, esu prikolnas, niekada nestygsta man žodžių kišenėje, esu žmogus kuris niekada neatsuks kitam nugaros, manimi galima pasitikėti, nekaziolinu draugų, laikausi žodžio, kurį aš daviau , niekada su manimi nebus liūdna , nes neesu toks žmogus kuris stovi ramiai, man reikia kažką veikti, kaip sakoma esu judrus, bet moku nustovėti vietoje, esu žmogus kuris nebėga likimui už akių, jei man būna liūdna , mėgstu išsipasakoti, nes man atrodo jog tai yra geriausia, esu šeip žaidime aktyvus, bet ne noliferis, prie kompiuterio tiesa sakant vasara daug laiko nepraleidžiu 2-3 valandas per dieną, manau esu kaip daugelis iš jūsų prityngintis mokytis, bet šiais metais stengsiuosi pasikelti, bei siekti kažko gyvenime, kaip sakoma nenoriu su šiūpeliu stovėti ir kasti griovius kaip kai kurie nori būti iš jūsų, ateityje bandysiu stoti į policijos akademiją, bei psichologijos mokslus , bandysiu su kekvienu žmogumi susipažinti, bei jį nuraminti, daugeliui kyla klausimas kodėl noriu būti būtent Psichologu/Policininku ? , nes manau jog man tas darbas labai patinka, jau manau nusprendžiau savo likimą, neseniai mama baigė psichologijos mokslus , man tai labai patiko, važinėdavau su ja į paskaitas, bei kartu bandžiau kažko išmokti, patobulėti gyvenime, jog nebūčiau kaip beždžionė su granata, šeip esu mandagus, bei visada priemantis kritiką, jei mane puls, aš atkrisiu atgal, bet visada bandau užbaigti pykti, santaika, esu emocyvus, mėgstu išlieti savo emocijas, ne ant žmonių kaip kai kurie, bet ant daigtų, esu toks žmogus kuris niekada nepuls pirmas, bei nemuš kito, nes pats suvokiu ką jaučia kitas, kai tu savo emocijas išlieji ant jo, dėl to man labai nepatinka žmonės kurie puola pirmi, bei šeria, aš taip niekada nesielgiu, todėl to labai nemėgstu, tu patenkini save, kitam sukūrdamas skausmą, man visada patinka šis sakinys : Savi eina už savus o su savais iki galo galėčiau būti už kažkokią skiltį, arba už kažką, šeip arba galėčiau būti pagalbinis mapperis,

Rašyk į skype babuska159

• Neigiamai 1
(redaguota)

Sveikas,esu Auris Chiller,su projektais dirbu nevienerius metus,deja turėjau ne viena projekta bet deja nerasdavau gero skrižterio taigi i prastus projektus neeidavo esu suklestines savg.ltprojekta,deja projekta palikau kadangi man nesumokejo 300lt ir buvau apgautas. Esu weberis.. skriptinųno nepasiulysiu tau... aš galiu tik pritempti žmoniu ištobulinti weba ir rupintis tvarka nes jau per 4metus žinau ko reikia žaidėjams. Deja tėvai dar davė 3mėn jeigu tipo neuždirbsiu pinigu iš to neleis sedėti diena nakti prie kompo nes gali paklausti žaidėju labai daug paaukoju laiko hendrauti teamspeak viska. Weberis esu beveik 3metus esu dar dj. Nežinau pasisiulyti neturiu ypati gai ka man 17 metų šiaip norėčiau kad duotum telefono numeri noriu gyvai pabendrauti. Nes nesinori tu vaikišku chat norisi dėl rimto dalyko gyvai pabendrauti. Interneto neturėsiu iki antradienio nes kadangi naujame bute tuoi irengs interneta. Aš tau pasiulyti galiu til daugiau žaidėju ir tvarka projekta kad galėsi tik paskriptinti o aš kitkuom užsiimsiu. Nes žinau ka reikia daryti kad žaidėjam būtų gera žaisti projekte:) šiaip kaip sakai paiimtuk bandomajam llaaikotarpiui dabar dar kaip langu turiu nes esu vienuoliktokas užsiemu su projektais gerai.. na galiu daug darbo idėti na susisieksi pamatysime. Jeigu sudomi au i pm parašyk savo tel nr

Lauksiu atsakymo.

Redaguota , nario Auris_Chiller
  • Teigiamai 6
  • Neigiamai 1

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

(redaguota)

Sveikas, netyčia naršydamas aptikau šia temą, ji tikrai mane sudomino, nes jau seniai teko kažkam dirbti bei padėti. Na aš esu Mantas penkiolikos metų - iš Šiaulių. Laisvalaikį leidžiu su draugais ir draugėm, lankau Karate, mėgstu futbolą, krepšinio nelabai. Prie kompiuterio būnu su pertraukom. Turiu mappinimo patirties 3 metus, taipogi scriptinu apie metus. Pawno kalbą kažkiek tai moku, galiu padaryti nemažai dalykų. Moku dirbti su webais, bet ne su PHP bei IP Board (Ar kaip ten...), o su HTML. Taipogi žinau kaip pritraukti žaidėjų. Visus duotus darbus visada atliksiu, nes nesu iš tų, kurie daug žadą, bet mažai daro. Tai yra nemeluoju. Turiu sukūręs savo GM, jį kūriau ne vienas - su draugu. Kūrėme nuo 0. Turėjome ir projektą, bet teko laikinai uždaryti, kadangi aš išvažiavau vasarai į angliją pas gimines. Planavom ir dabar jį atidaryti, bet kažkaip nelabai norisi vėl viską knistis per naujo, webus pirkti ir t.t. Na leiskit man parodyti savo aktyvumą ir sugebėjimas, tada aš pabandysiu nustebinti savo unikaliom idėjom ir atnaujinimais. Skype jau turite, tad jeigu ką rašykit ;)

Pagarbiai NazYs.

Redaguota , nario NazYs.
(redaguota)

Na sveikas Mariau. Manau, kad mane tikrai kažkiek pažysti iš projekto. Kaip ir žaidžiu pas tave serveryje nuo pat pirmos dienos kai atsidarei. Na ne apie tai eina kalba, o apie mane. Taigi, aš esu vardu Tomas, man yra 16 metų, ir manau esu Rimtas žmogus, bei atsakingas, tiktais kartais aš to neparodau, nes nėra kam to rodyti, tesiog nevisada viskas išeina gerai. Moku kažkiek ir scriptinti, ir mappinti. Esu turėjas savo projektą, na bet nekažka išėjo su juo. Visada stengiuosi padaryti viską kuo geriau, bei kuo įdomiau. Minčių turiu labai daug, tik nevisada moku jas papasakoti, ar išdėstyti. Taip, gal ir sugalvočiau, kaip pagerinti aktyvuma serveryje, ir tam reikia na gan nemažai pastangų, bei prąkaito. Ištiesu jau senai stebiuosi tavimi, kaip viska darai serveryje, ir kaip viska bandai padaryti gerai, ir stengiesi dėl žaidėjų, ir tikrai tu tą darai Įnertingai, bei atsakingai. Manau ir aš tai sugebėčiau padaryti dėl Žaidėjų, bei dėl projekto. Nesu nei apgavikas, nei koks kitas aferistas. Tesiog bandau visada padaryti gerą įtaką, ir stengtis viską padaryti iki galo. Turiu gan geležinius nervus, ir daug kantrybės. Manau kad nepameni manęs iš pradžių projekto, o gal ir pameni. Kažkiek su tavimi bendraudavom Vyno serveryje, ir kartais pašnekėdavome. Nebent ten būdavai ne tu. Ir atsidarė tas stebuklas, kurį sukurei tu, serveris tikrai vertas dėmesio, tik ne visiem jis įdomus. Manyčiau, kad riekia pasistengti labai dėl jo, ir viskas bus labai gerai. Įdėju manau man tikrai kils kaip padaryti serverį idomesni, kad žaistu daugiau žmonių. Ką čia dar pasakius, tikrai nenuvilčiau tavęs, ir viska daryčiau pagal tave, na ir kažkiek pagal save, visdėlto, aš ne tu, ir neišmanau tiek kiek tu. Visgi tu sukurei šį serverį, kuris tikrai yra šaunus. Manau, kad nekreipsi dėmesio į mane, kadangi esu na nemoku pasakyti... Žodžiu, tikrai būčiau naudingas, ir labai atsakingas, visgi ne koks molis esu, nors kartais toks būnų ;/. Tesiog noriu padaryti kažką gero, bei naudingo, kad padėti tau susitvarkyti su pareigomis, ir tikrai neišduoti, viską daryti tinkamai, būčiau aktyvus, ir bandyčiau viską atlikti kuo geriau, bei maloniau. Nesu aš nei ten koks žinomas scripteris, nei mapperis, tesiog paprastas žmogus, kuris siekia savo svajonės. Man tokie dalykai kaip pelnas, ar dar kas panašaus nėra visiškai svarbu. Man svarbu tai, kad aš noriu pasiekti savo, tai yra geriausio serveryje, kad visi gerbtu vienas kitą, ir nedarytu nesamonių, mažiau čyintu. Kaip ir sakiau, turėjau savo projekta, bet buvau visiškai vienas, ir mečiau jį, nes neradau patikimų žmonių tam. Visi tesiog bandydavo pavogti GameModa... O planai mano būtų rimti ir aišku proto ribuose. Niekada nebandyčiau naudotis administratoriaus pareigomis, arba dar kokiomis nors privalegijomis savo naudai. Noriu tesiog padaryti kažką tokio, kad ir aš būčiau šio serverio dalimi. Didesne dalimi, negu dabar esu. Visados būna pirmas kartas, ir jis būna tikrai laukiantis daug dėmesio, kalbu apie sampą. Visada stengčiausi siekti to, kad visiem viskas būtų kuo geriau, ir kuo linksmiau.

Redaguota , nario Hardi

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...