Peršokti į turinį

Naujas projektas (Ieskomi zmones)


Thrusteris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3884 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveika tauta :)

Visu pirma noreciau prisistatyti...

Esu is Skuodo, vardu Robertas, man 16 metu, megstu programuoti ir kurti video, o dabar sugalvojau pabandyti sukurti Minecraft projekta...

Nezinau kaip man eisis su juom, bet reikia pabandyti nors karta... Kreipiuosi i jus noredamas paprasyti pagalbos is zmoniu serveryje.

Kas turite gera vaizduote ir mokate ja pasinaudoti, ir jeigu kyla noras padeti sitam projektui klesteti galite rasyti man i skype : robertuse2

Ir tai ne viskas, taip pat ieskau zmoniu kurie moka elgtis su pluginais. (Beabejo koks savininkas kuris nemoketu su jais elgtis, as irgi turiu patirties su jais, bet reikia zmogaus kuris juos gerai perprates ir zino kaip juos koreguoti, ar kaip nors kitaip juos pakeisti)

Bet kokia pagalba tikrai gali padeti serveriui iskilti.

Visu antra, serveris nera pajungtas ant "host'o"

Po kolkas jis bus pajungtas ant mano kompiuterio.. Ir beto noreciau pasikonsultuoti, gal zinote ar mano kompiuteris yra pajegus

atlaikyti minecraft serveri su 20 zmoniu "max" kiekyje.

Intel Core i5-3570 3.40 GHz Quad Core

16 GB RAM

2TB 7200rpm SATA 3 HDD Diskas

GTX 650 2GB DDR5

Jeigu kas nors nusimanot ar mano kompiuteris atlaikytu 20 zmoniu serveryje (ar daugiau) labai prasau atsakykite i sita tema kuo skubiau nes galiu nupirkti "host'a" jeigu atsitiktu taip jog serverio ant savo kompiuterio nepalaikyciau su 20 zmoniu.

Tikrai laukiu atsakymu i skype, arba i sita tema :) Tikiuosi jus mane teisyngai supratot, o jei ne parasykit ko nesupratot bandysiu paaiskint detaliau ka norejau pasakyt, ir atsiprasau uz gramatines klaidas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tik dabar pamačiau kad 16 gb ram... ;/

Graudu. Pirmiausia papostini ir tik tada perskaitai..

P.S. Pavežt galėtų ~80 žmonių. Nes kiek skaičiau vienas žmogus reikalauja apie ~200 mb (1-2 GB ramų suvalgys windowsai, tai atimk..) Dar priklausys nuo tavo interneto greičio, ir dar nuo to ką tuo metu veiksi kai bus serveris online.. Nes pvz jei serveris online, žaidėjų nemažai o tu žaidi kokį farcry 3 ar kažką panašaus kuris valgo daug resursų. Beabejo dar priklausys ir nuo pluginų esančių tavo serveryje.

Redaguota , nario FenGas`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nu kiek supratau kompas atlaikytu 50~60 o gal ir daugiau zmoniu bet ka supratau tai, kad reiks prikti hosta nes vistiek interneto greitis yra nekoks tai reiks su tuom susitaikyt ir viskas :) Dekui uz atsakymus o kaip ir sakiau tie kurie susidomins man padeti kurti sita projekta rasykit i skype : robertuse2 tikrai busiu dekyngas uz jusu gerus darbus serveryje :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3884 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...