Peršokti į turinį

Mc-Stories.lt [ Ieškome įdėjų žmogaus bei statytojų ]


Mc-Stories

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3877 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ba45add4a750945c10a1e9d5c12eaa1b324.png

(Serverys kuriamas)

Laba dieną, o gal kam ir vakara. Norečiau jums pristatyti naują Minecraft RPG/PVP/Factions stiliaus servery kurio pavadinimas - MinecraftStories (lietuviškai Minecraft Istorijos).

Serverys pradėjo kurtis tada kai, Lukas [ Pokijus ] susitvarkė Minecraft'ą. Pradėjom ieškotis serverių kuriuose galetumem apsistoti ilgam, bet taip ir neradom gerų. Po kiek laiko Lukas pasiūle sukurti nuosava servery, tada pradėjau biškuti abėjoti ar įstenksiu tiek prisiimti atsakomybės kaip - Serverio prižiurėjimas,pagalba kitiems ir pnš. Kelias minutės viska apgalvojes sutikau... Tada ir viskas prasidėjo. :D Pradėjom kurti,statyti ir gerai praleisti laiką, poto prisidėjo dar vienas žmogus prie projekto - Martynas [ FrozenLt] Jis mums padėjo tiek su pinigų problėmomis tiek su statymų. Taip mūsų grėtos ir pradėjo plestis, nusipirkom .lt domeną ir patys nemokėjom pasidaryt svetainės tai reikejo ieškot ''Svetainių kūrėjo''. Su tinklapio kurimų mums padėjo - Arnas [ HardShake ].

Biškuti apie savininkus -

Arūnas [ Castro ] - Sveiki, aš esu Arūnas, iš pasvalio. Man yra 17 metų, šiemėt pabaigiau '' Svalios Pagrindinė Mokyklą '' O dabar keliuosi į panevežio '' Staniūnų profesinė mokyklą ''. Turiu merginą kurios vardas - Iveta jai irgi 17 metų gyveną panevežy.

Megstu pabendrauti su žmonėmis ir jiems patarti. Esu išdidus,nuoširdus,užsispyres, bei kantrus žmogus. Esu megėjas apsiimti didelia naštą ant savo pečių, bei esu valdingas žmogus, mane labai sunkų suprovokuoti. Esu sąžiningas, nemegstu apgaudineti žmonių dėl '' Centų '' todėl taip nedarau. Esu atviras,niekada neužsidarau savyje, jei turiu kažkokių rūpeščių juos būtinai išsipasakoju savo draugams, arba broliui. Esu draugiškas, bei linksmas, kartais mėgstu pasityčioti iš kitų, dažniausiai jie buna draugai, bet visą tai buna neįžeidžiančiai, juoko formoi. Neapkenčiu dviveidžių,melagių,egoistų, bei žiurkių, kaziolų , skundikų.

Martynas [ FrozenLt ] Esu Martynas serveryje žinomas kaip FrozenLT. Man yra 15 metų, gyvenu Telšiuose. Manau, kad esu užsispyręs (gerąja prasme) žmogus. Laikau save sąžiningu, nepasiduodančiu, bendraujančiu žmogumi. Kodėl sąžiningu? Todėl, kad turbūt nesu gavęs nei vieno "bano", ar šiaip įspėjimo per savo minecraft karjeros istoriją. Visada stengiuosi viską išsiaiškinti ramiai, iki galo, be pykčių, melo... Kodėl nepasiduodančiu? Todėl, kad aš niekada nepasiduodu, siekiu savo tikslų iki galo, aukojuosi dėl savo tikslų. Kodėl bendraujančiu? Todėl, kad aš visada mėgstu pabendrauti, niekada neignoruoju kitų žaidėjų, "nestumiu" ant jų iš niekur nieko, nesvarbu, kas per žmogus man parašo, kad ir didžiausias mano priešas, aš vis tiek jo stengsiuosi ramiai išklausyti. Vienas mano "bendravimo įpročių": Pasisveikinimas, atsisveikinimas su žmogumi. Jeigu kažka apie gyvenimo hobius, mėgstu žaisti krepšinį, kai yra laisvo laiko einu į sporto salę.

Lukas [ Pokijus ] Sveiki tyngiu rašyt apie savė :P

Serverio pavadinimas - Mc-Stories.

Serverio IP adresas - Dar nežinomas.

Serverio svetainė - www.mc-stories.lt

Serverio Administracija - Castro,Pokijus,FrozenLT

Žaidimo versija - 1.6.2

Serverio būsima '' Geležis '' - VpsNet.

Ieškome įdėjų žmogaus bei statytojų - Susisiekite skype - songokiux2

Svetaine dar pilnai nesutvarkyta.

Redaguota , nario Mc-Stories
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip jau dauguma rašė aprašymas super, bet apie patį serverį, kas jame bus, kodėl jame žaisti ir kodėl jis ne šūdserveris?

Mmh, dar daug tikrai naujoviu nesugalvojau, dar viskas tik procesė. Statome, kuriame ir galvojame. Ieškom komandos narių, kurie padetu sugalvot įdėjas ir kažkuo padet išsiskyrt iš kitu serverių, kas beko bandysim kilti į aukštumas ir pratesti savo gretas nevien tik su Minecraft serveriais.
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3877 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...