Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4317 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kas čia per nesamone? jeigu radot tai gražinkit, arba bent praneškit, kad radot. Čia norite pasipelnyti kažkuom tai? kad koks paauglys nupirks galvodamas nueisiu į kioska paimsiu alaus pūslę ir varysiu namo? Hell no! Ar tik man atrodo, kad už kito asmens dokumentų pardavinėjima gręsia kažkokia tai bauda :?

Guess who's back

Kas čia per nesamone? jeigu radot tai gražinkit, arba bent praneškit, kad radot. Čia norite pasipelnyti kažkuom tai? kad koks paauglys nupirks galvodamas nueisiu į kioska paimsiu alaus pūslę ir varysiu namo? Hell no! Ar tik man atrodo, kad už kito asmens dokumentų pardavinėjima gręsia kažkokia tai bauda :?

Manrods kad už dokumentų klastojimą kaleimo pisa bet už pardavinėjimą tiksliai baudos gautu

MielasisTheHiddenSpec, esu įsitikinęs kad tai ne jūsų pasas, o kaip supratau kvailai pasielgiau bandydamas vaidinti "dyleri" ir kad kažka parduoti nieko nepavyks, norejau pasiteirauti jūsų kur galėčiau nunešti rastą pasą?

Rastą pasą nuneši į bet kurį policijos komisariatą, ten jau patys pareigūnai susisieks su savininku ir savininkui dar bus bauda už paso pametimą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4317 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...