Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
(redaguota)

Nu bet iš kur tokių debilų atsiranda? Kur tu tą pc surinkęs, tu matai kokia motininė? Koks hardas? Kokie ramai? O tą surinktą kur numetei, iš viso verkiau ašarodamas. :D Surinktą kompą pirk, tai tu jo nematysi 3/4 laiko nes jis garantiny bus.

Sumečiau ant greičio, perdėt gal? o kuom tas surinktas kompas netinka? irgi hujovai viskas? atsigauk su tokiom kainom.

Sako nematysi 3/4 laiko, nes jis garantiny bus :DDD tai tavo to senuko sudrožto dar už tokią kainą išvis nematysi po pusmečio naudojimo :DD

ta pati kaina, bet daug geresnis už tą tavo amd vargšą http://www.skelbiu.l...s-16659273.html

vga 3x galingesnė, psu geresnis bus tikrai, nes šitai vga išlaikyti reikia gan galingo, ramų 3x daugiau, i5 pistų tą tavo phenoma

Redaguota , nario Wesley'
(redaguota)

neapsimoka tiek mokėt :D aš bent sumokėjau 2399lt ir nusipirkau pc su 2gb gpu, 8gb ram, cpu 4 branduoliu Intel i7 3.1ghz su windows 8 pro ir office 365. mano nors galingas pc, be lago veža gta4 :P beje jis laptopas kaip nekeista :D

Redaguota , nario Sfinksas

AMD Ryzen 7 1700 3.8GHz OC | GIGABYTE AB350M Gaming 3| 2x8GB DDR4 2400Mhz CL14 | 2x240GB SSD TS240GSSD220S RAID0 | WD BLUE 1TB HDD | 550W 80+ GOLD EVGA G2 SuperNOVA| GPU MSI GTX1060 6GB Gaming X OC

Valio, egzperte, nieko neišmanai, dar pats su tėvelių nupirktu kompiuteriu iš 2003 metų sėdi ir man aiškini :D

"egzperte" rašyt pirma išmok. Už tave 2x daugiau apsiskaites man atrodo esu, bent tokiom kainom nesisvaidau, kai tam pačiam skelbiu pigiau geresnį kompą pasimt gali. Aišku tu sakysi ne, juk tavo kompas ahujenas, rimtos firmos, prieš 10 metų brangiai už detales mokėjai. Anyway sėkmės surast kaimiečių kurie nupirks tokiom kainom.

"egzperte" rašyt pirma išmok. Už tave 2x daugiau apsiskaites man atrodo esu, bent tokiom kainom nesisvaidau, kai tam pačiam skelbiu pigiau geresnį kompą pasimt gali. Aišku tu sakysi ne, juk tavo kompas ahujenas, rimtos firmos, prieš 10 metų brangiai už detales mokėjai. Anyway sėkmės surast kaimiečių kurie nupirks tokiom kainom.

Tau dar daug žemės apšikti. Net chipset'ų motininių neišvardintum be googlės. :D

Bėk į tuos skelbimus ir pirk, niekas nedraudžia, ko čia atėjai paloti, sabaka?

Tiksliai perdauk prašai. Šūdas pas tave ne pc. Ir nenusišnekėk, kad surinktas pc sedės garantiny. Išvis turbūt nieko apie pc nenusimanai jei taip sakai. Visi Kartoju VISI normalūs geimeriai kompus patys renkasi. Nusiperki surinktą, tai permoki, ir dar detales gauni nekokybiškas. Pas mane namie 4 pc, 3 surinkti, vienas is topo centro, Visi dirba normaliai, bet surinkto vistiek daugiau gyvenime nepirksiu, nes kai pirkau nieko nežinojau ir smarkiai permokėjau..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...