Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

sw all

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime? Kodėl pasirinkote būtent tokį?: Night_Kata nes naktimis nardau

2. Jūsų tikras vardas ir pavardė(nebūtina)?: Mantas

3. Kiek jums metų?: 13

4. Kodėl sugalvojote sukurti prisistatymą?: Nes noriu irodyti jog as bebaimis

5. Ką šiuo metu veikiate gyvenime?: pataikauju,nardau,mokausi

6. Apibūdinkite savo charakterį: na man 13metu bet as esu protingas ir manau kad taip ir ira siaip esu linksmas turiu gera liezuvi galiu smagiai pakalbet ir pasijuokt su visais

7. Ar mėgstate žiūrėti filmus, jei taip, tai kokio stiliaus?: ne, nelabai megstu, bet kartais paziuriu tokius kaip gejai sako ne

8. Kokią muziką mėgstate klausytis?: tevai neleidze klausytis nes sako kad kenke smegenim

9. Koks jūsų hobis?: nardymas, draugu ieskojimas

10. Ar skiriasi jūsų vaidmuo žaidime ir realybėje (tarkime jei esate blogas žaidime, tai toks pat ir gyvenime)?: na ne, nes as koks esu realibej tj toks ir zaidime neapsigaukit as tikrai esu tikras as

11. Ko labiausiai nemėgstate?: havajai 5.0 nes levas serialas

12. Ar be SA:MP dar žaidžiate kitus žaidimus?: zaidziu warcraft3

13. Kodėl jus patraukė būtent SA:MP?: nes ce galima gyventi todel is mamos telefono perku kreditus nes ce labai smagu gyventi o realibei tai nelabai

14. Kas jus priviliojo į Story Of Cities?: mantuxas_zulikas nes jis mano geras draugas buvo tai pasake api sita weba

15. Klausimas laisvai pasisakyti apie save (nebūtina): na as manau kad as esu drasus zmogus ir manau kad manes nereike peikti mane reike suprasti

16. Jūsų nuotrauka (nebūtina): 39454184_1.jpg

Redaguota , nario NightKata
  • Neigiamai 2

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...