Peršokti į turinį

Pasiūlykite koki telefoną pirkti,kaina tarp 800-1000lt


Alex :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiaip žiūrint kokio nori, čia reikia rinktis jau pagal save, bet aš siūlyčiau iPhone 4.

Tik subine su tuo iPhone 4 valytis. Aš tai siūlyčiau http://www.mobili.lt/lt/telefonai/lg/optimus_4x_hd_p880.html, jis turi "Tegra 3" todėl yra pakankamai greitas, bet turi bėdų dėl aplikacijų suderinamumo. Dar yra kitas variantas tai "Sony Xperia L", mano manymu neblogas telefonas http://pigu.lt/foto_gsm_mp3/mobilieji_telefonai/telefonas_sony_xperia_l?id=4132967 ...

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aš pats ruošiuosi pirkti telefona todėl juos jau skersai išilgai išstudijavau :D.Pasiulysiu pora modeliu o rinktis tik tau.

1.OPTIMUS L7 II P710 KAINA - 780LT trumpas aprasymas:

Telefonas nepasižymi ekranu bet yra patogus rankai taippat dizainas visai neblogas(nu čia tik mano nuomonė),nebloga baterija užtikrins ilgesni gyvavimo laikotarpi,šis telefonas turi vidutines fotografavimo galimybes ir taip pat procesorius 1 ghz 2 branduoliu užtikrins sklandu darbą bet jeigu tu norėtum žaisti žaidimus tai šitas daikčiukas susidarotu ne suviskuom.

2.OPTIMUS 4X HD KAINA - 950LT trumpas aprašymas:

Šiaip telefonas geresnis negu pirma pristatytas jo ekranas geresnis turedamas hd raiska bei didesni ekrana bet PPI be to turi 8mp kamera kuri leis fotkinti gal neblogos kokybės nuotraukas.BET didele problema yra baterijoje nes graitai išsikrauna ir jeigu pirksi nesistebėk jeigu per nakti 20% baterijos išsikraus.Žiurint iš žaidimines pusės šitas telefonas yra gan komplikuotas kodėl? kadangi nors turi TEGRA-3 PROCESORIU bet žaidimai kaikurie vistiek lagina arba retkarčiais lagina nes yra per silpnas procesorius o ekranas hd raiskos bei didelis ekranas.

3.OPTIMUS L9 KAINA - 890lt trumpas aprašymas:

Aišku telefonas neturi hd raiškos kaip 4x hd bet ekrano dydis net 4.7 colio.Aišku proc 1GHZ 2 branduolio žaidimu aiškus netemps kaip bitute bet baterija nėra jau tokia bloga bet aiškus galetu buti geresne.Šiaip jis daugiau beveik niekuom nepasižymi nu panašu i l7.

4.OPTIMUS G(planuoji ji pats pirkti) KAINA - 1250lt(verta daugiau sumoketi bet gauti geresni dalyka) trumpas aprašymas:

Šiame telefone pasitiks jus 1.5 ghz 4 branduoliu s4 pro procesorius šiaip nera jis naujausias rinkoje bet tikrai neatsilieka ir atitinka šių dienų standartus.Dar šiame telefone yra pliusas apsaugotas GG2 be to jo ekranas hd raiska ir 4.7 colio darbui,žaidimams manau tai pats tas.Kamera 13mp kad tiek mp tai nereiškia kad jinai išskirtinė bet sugeba geriau susitvarkyti už praeitus minietus modelius.Telefonas turi daug nauju ivairiu funkcijų kaip Dual Screen Dual Play, Live Zooming (priartinimas žiūrint viddeo - iki 5 kartų), QSlide Function ( du ekranai viename - galima rašyti žinutė ir to pačiu žiūrėti video), QuickMemo, Screen Zooming, Application Link, Icon Personalizer todėl jeigu yra galimybė pirkti šita modeli tai tikrai tau rekomenduoju. SEMES IŠSIRENKANT!!!!!!

Redaguota , nario LighTe
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sudas tie procesoriu galingumai ant tu visu LG,Samsung ir pan. Pazaidi koki zaidima (Kad ir Dungeon Hunter 4) apie pusvalandi, uzkaista tel, prasideda ziaurus lag'ai.. reik tada tel padet kur nors atvesint kad atsigautu. Nusivyliau is tikruju visais telefonais. iPhone tik kai kazkada turejau tai jokiu problemu, pasidaro tel biski siltas ir vsio, bet uztat zaist galima nrm (Aisku irgi reik ziuret kad butu koks naujesnis iPhone). Uztat tie iPhone irgi turi savo minusu su tuom sinchronizacijom ir pan.

Nera dabar prekyboi tokio tel, kurio noreciau, tikrai esu nusivyles visais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...