Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Rašau anketas į darbus/dir./adm./vip. ir t.t.


Nazaii

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai wa, rašau anketas, už 1LT(sms.)

Parašau aiškias ir rimtas anketas, su kuriomis yra labai didelės galimybės patekti į norimą ,,postą''.

Jūs parašot anketos punktus, o aš juos užpildau.

Aišku, daug kas rašys, kam čia kuri tokias temas, gi visi moka rašyt anketas.

Ždž... Paaiškinsiu, aišku kiekv. moka rašyti anketas, bet ne kiekv. jas parašo, taip, kad žmogus patektų į norimą ,,post'ą'', bei neturi daug įdėjų reikiamam postui...

Skype:m3nt45

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Cia tipo SA-MP? O jei pvz nepatenki i ta norima darba?

Tai yra garantuota... Anketos nėra rašomos keliais žodžiais, bei trumpais atsakymais.

Vien nenorėčiau, kad tu rašytum dėl tokių žodžiu (

Tai wa,

Ždž,)

Anketoje tokių žodžiu nėra ir nebus, tiesiog aš tai tai rašau, nes esu taip pripratęs... Bet anketose taip nerašau...
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Va, radau savo gan seną anketą į taxi dir. postą.

Sveiki, mano vardas Mantas, man 15 metų(spalio mėnesį bus 16.), pildau anketą būtent į šio darbo direktoriaus postą todėl, kad tai gan lengvas, tačiau nenusibostantis darbas, na nesvarbu kad turi žmones vežioti iš taško A į tašką B, bet vistiek gi, ne visi važiuoja į tą patį ,,tašką'', todėl jei esi mažai ,,žinantis map'ą'' taxi darbas tau turėtų padėti, na bet žinoma reikia bent šiek tiek ,,žinoti map'ą'', norėčiau šiame darbe padaryti tokia, kaip čia pasakius, komandą, kuri apmokys/aprodys ,,map'ą'' tiems, kurie ji ,,težino'' menkai, žinoma ši paslauga bus tiek teikiama tiek patiems taksistams, tiek žaidėjams. Apie kitas savo įdėjas parašysiu paskui, na o dabar norėčiau ,,pakalbėti'' apie patį save, kaip minėjau man yra 15 metų. Esu gan linksmas, draugiškas, kaip ir kiekvienas žmogus, taip ir aš turiu blogų savybių, na viena iš jų būtų tokia, kad ką nors greit užmirštu, tai kiti galėdavo pamatyti visiems žinomame žaidimų forume supergames.lt, ten kelis kart buvau atidaręs grafikos parduotuvę, na ir kaip kiekvienas po kurio laiko užmiršdavau, kad turiu sukūręs tokį dalyką, kaip grafikos parduotuvė, na tai trumpai sakant viena iš mano blogųjų savybių yra tokia, kad viską greit užmirštu, na turiu ir kitų blogųjų savybių, bet jos nėra taip labai jau ,,matomos'' todėl jų nerašysiu.

Forume esu tikrai aktyvus, šiuo metu esu užpildęs anketas į forumo moderatoriaus, apeliacijų prižiūrėtojo postus, manau turėtų man nusišypsoti laimė, ir turėčiau ,,patekti bent iš vienos iš tų dviejų anketų'' kadangi forume esu gan žinomas, kaip minėjau aktyvus, taipogi moku ir patinka pildyti forumą naujomis temomis.

SAMP žaidžiu daugiau nei 3 metus, maždaug nuo 2009m. lapkričio mėn. tai yra nuo 0.2x versijos pabaigos, per šį laiką buvau tiek administratoriumi, tiek ,,vipu'', tiek direktoriumi, todėl šiame poste turiu patirties ir žinau kokia atsakomybė direktoriui krenta ant pečių.

Jei tapsiu direktoriumi, šis darbas išsiskirs naujovėmis, kurių dar nemačiau nei viename darbe(šiame serveryje/forume) viena iš tų naujovių būtų tokia, kad kiekvienas žaidėjas turėtų pasirašyti sutartį/kontraktą prieš ateidamas dirbti taksistu, mažiausiai žaidėjas galėtų pasirašyti kontraktą 3 dienom, kodėl tiek gan daug? O todėl, kad 1 ar 2 dienas yra lengva išdirbti, + tos 3 dienos nesiskaitys, kad įsidarbinai ir esi 3 dienas tame darbuotojų sąraše, darbuotojas turės būti aktyvus, reaguoti į iškvietimus. Na manau supratote viena iš mano įdėjų. Na nenoriu rašyt čia tų įdėjų, kadangi pildantieji gali jas ,,nusikopijuoti'' Viską pamatysite, jeigu tapsiu direktoriumi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nepatekti, gali, jeigu:

1.Esi neaktyvus.

2.Esi naujokas

3.Turi mažai patirties

4.Nepakankamai laiko žaidi serveryje

5.Esi nemėgstamas serveryje.

6.Esi serveryje žinomas, kaip žaidėjas, siekiantis kenkti kitiems ir pnš...

Koks skirtumas kiek laiko žaidi? Ar esi naujokas ar ne??? :D Iš tavęs toks ir anketų pildytojas... nieko nežinantis... svarbu žinoti kas yra darbas, koks svarbiausias tikslas jame. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...