Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4773 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau sužinoti jūsų geriausią siaubo filmą , komentaruose paliktite filmo pavadinimą lietuviškai ir angliškai, numeskite trailerį , ir parašykite turmpai , kuo jis jums patiko. :)

Pradėsiu nuo savęs.

Serbiškas filmas / serbian film. N-21 .

Filmas labai sukrėtė , paveikė mane labai. Nepilnamečiams tikrai patariu jo nežiūrėti. Filmas pamoko, kad nereikia veltis ten , kur nereikia. Filme pilna sunkiai suvokiamų , ir tikrai šiurpių scenų. Geras darbas , geri aktoriai. ( P,S, FIlmo režisierių , sodiną į kalejimą už tai, kad sukūrė šį filmą. )

Na kadangi iš manęs ne koks siaubo filmų žiūrėtojas, tai mano mėgstamiausi ir baisiausi filmai yra tipiški ir paprasti, daug kas tai pastebės, ne bent aš taip manau...

1. Paranormal Activity serija

Filmai apie tai, kaip dvasios persekioja žmones, tiesą pasakius nelabai žinau kaip šį filmą apibūdinti, manau daugelis jį žino.

2. Grave Encounter dvi dalys

Filmas apie jaunuolių grupę, kurie turi galima sakyt savo televizijos laidą apie paranormalius reiškinius. Šį kartą jie užsimanė apsilankyti psichiatrinėje ligoninėje, turbūt visi supratot, kas iš to gavos...

Jeigu kažką dar prisiminsiu - parašysiu

Na man kaip seniau dar žiūrėdavau ir pamenu tai neblogi buvo šie:

Chernobyl Diaries

My bloody Valentine

Senas geras filmas tai, "IR KALNAI TURI AKIS"

The Exorcist" - 1973m (patariu pažiūrėt kas nematę)

Hostel

Tai va tokie būtų man patys geriausi kokius esu matęs. Jei susidomėjot tai trailer'ius rasit patys :) Sėkmės gazdinantis :D

giphy.gif

•Come out, and play mates , nelabai toks.

•Maniac nebaisus išviso pasirodė man , nežinau kodėl , tikėjaus bus apie kitokio pobūdžio maniaką , kuris užpouola labai netikėtai, ir daro lėtai.

•Lemtingas posūkis (xujnia kažkokia) Pirma dalis dar dar , kitos vėjai.

Chernobyl Diaries labai patiko.

My bloody Valentine patiko.

Senas geras filmas tai, "IR KALNAI TURI AKIS" LABAI patiko.

The Exorcist" - 1973m (patariu pažiūrėt kas nematę) geras irgi, 7/10 .

Hostel reikės peržiūrėti.

O kas nesat matę serbiško filmo, tai jį lietuviškai tik su titrais, nes versti paprastai profesionaliai jį uždraudė.

(redaguota)

Pagieža 1-3

Veiksmas vyksta Japonijoje, taip pat kartasi ir JAV. Viskas yrta taip. Seniau viename name Japonijoje vyras nužudė savo žmoną ir sūnu. Vėliau jie įpyke ant viso pasaulio atgimsta dvasiu pavidalu. Šio filmoodiais nepaaiškinsi jis yra siaubingas. Asmeniškai jis buvo pats baisiausias matytas mano filmas. Aktoriai dažnai būna japonai, taip pat JAV. Filmas sukrečiantis ir įvarantis šiurpulį.

Traleris: Crudge įvesk youtubėj tingėjau 3 dalių dėt.

Redaguota , nario epsonis

•Come out, and play mates , nelabai toks.

•Maniac nebaisus išviso pasirodė man , nežinau kodėl , tikėjaus bus apie kitokio pobūdžio maniaką , kuris užpouola labai netikėtai, ir daro lėtai.

•Lemtingas posūkis (xujnia kažkokia) Pirma dalis dar dar , kitos vėjai.

Chernobyl Diaries labai patiko.

My bloody Valentine patiko.

Senas geras filmas tai, "IR KALNAI TURI AKIS" LABAI patiko.

The Exorcist" - 1973m (patariu pažiūrėt kas nematę) geras irgi, 7/10 .

Hostel reikės peržiūrėti.

O kas nesat matę serbiško filmo, tai jį lietuviškai tik su titrais, nes versti paprastai profesionaliai jį uždraudė.

Hostel dar labai geras oažiūrėk tikrai. O lemtingas posūkis man patiko.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4773 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...