Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4781 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man reikalinga MicroSD kortelė 16 arba 32GB. Norėjau sužinoti kokio gamintojo veikia geriausiai t.y. visi failai įsirašo puikiai nes turėjau ne vieną atviejį kai klausant muzikos jinai pasibaigia per vidurį ir reikia iš naujo įrašyti, kad viskas gerai būtų. Ir dar kiek GB atminties reiktų šiuolaikiškiems žaidimams? (Žinoma Android). Nes aš žadu turėti daugiau nei vieną. Dėkui už atsakymus. :)

Nelabai pagal tuos gamintojus ka ir pasakysi, buna brangi kortele kuri pareina, buna pigi kortele kuri atlaiko vos ne amzenybe.. ir atvirksciai.

Vistiek parduotuvej perkant duoda ceki su garantija.

Na o del atminties, pas mane pvz 16GB telefone ir 8GB kortele stovi, tai pilnai uztenka.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Pas mane kažkokia 16GB MicroSDHC ADATA, visi žaidimai joje sukasi puikiai. Nelabai priklauso čia nuo gamintojos tos MicroSDHC, parduotuvėse paprastai būna geros kokybės. Visokie: Kingston, ADATA, Samsung...

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Siaip tai patarciau imti Sandisk. Nes turiu ant PSP Sandisk koretele ir ne karto nenuvyle. Seip 16 gb uztektu ziadimam ir taip toliau. Nebent esi telefoniniu ziadzimu noliferis. Dar visai nieko gal ir Kingston. Korteles neturiu bet turiu flesha tai visai nieko. Nu irgi ne karto nebuvo uzluze ar panasaus. Bet tai yra fleshas, o ne korta.

3iah.jpg

Na dėkui už informaciją, o yra skirtumas tarp greičių? T.y. pvz. rašo 4,3,2.. standartas ar kaip ten.

Pvz.: Class 4, tai reiškia jog įrašymo greitis yra ~4mb/s (turiu tokia ir visi žaidimai sukasi puikiai :))

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4781 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...