Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4734 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
  • Kiek jums metų: 19
  • Kiek laiko jau mapinate: +1 metus.
  • Kokią programą naudojate mapindami: MTA, Map Construction
  • Jūsų darbų pavyzdžiai: Turi pavyzdžių serve :D

Geriau rupinkis savo tuo Story Of Cities,o nesiulykis į mapperius las-venturas,o jei neturėtum to SOC projekto vistiek neapsimokėtu eit į las-venturas.lt nes ten niekas nemoka atligio už darbus,nebent nori admin arba kredu. :D

Redaguota , nario .Aleksas.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

• Kiek jums metų: 17
  • Kiek laiko jau mapinate: 3~4 metai (su pertraukom)
  • Kokią programą naudojate mapindami: Multi Theft Auto (MTA)
  • Jūsų darbų pavyzdžiai: Nuotrauku yra 42 todėl keliu visas į .rar failą (mapp darbai jau senoki jei administracija susidomėtu sumapinčiau naują darba)
  • 1-as .rar failiukas(42nuotraukos): http://www.failai.lt/5sjpoz2v7o6p/screenshots.rar.htm (į nuotraukas ieina du darbai kurie buvo mappinti las-venturas.lt projektui iš seniau tačiau buvo atmesti ir buvo pasakytą kur buvo klaidos)
  • 2-as .rar failiukas(5nuotraukos): http://www.failai.lt/gvsd5nsqlvim/Parduotuve_kavine.rar.htm (mapp darbas buvo mappintas fortcarson.lt projektui)

Greddy :D Jūsprajuokint mėgstate. Sussirinko draugai ir u-balsavo už savo draugeli... Man asmeniškai tavo dabar nėra gražus ir dar yra kur tobulėti nes ir klaidų yra...

Funkis - Siulyčiau imti jį nes jo darbai yra pakankamai gražus.Nėra super idealus bet manau nėra prasti.

MTėvas - Darbai turbūt būtų geriausi iš visų šitų pasiulymu.Bet kiek aš žinau MTėvas jau mepina Story Of Cities projekte.

Greddy :D Jūsprajuokint mėgstate. Sussirinko draugai ir u-balsavo už savo draugeli... Man asmeniškai tavo dabar nėra gražus ir dar yra kur tobulėti nes ir klaidų yra...

Man ant tavo nuomones poxui, vienintelis kuris mane rekomendavo pažystamas tai gal Renas, nrs ir tai, aš jam tik dizaina nupiešiau. O kitu vapšie nepažystu, nežinai nekliedek, jus mokat tik išreikšti savo nelaiminga kritika, eik toliau rep bugint. Kad galetum spresti apie darba, pirma pats turi gerai ji išmanyti.

(redaguota)

Kiek jums metų: 16 metų

Kiek laiko jau mapinate: 2metus kokius jei neilgiau buvau pertrauka padares dar

Kokią programą naudojate mapindami: MTA,Map Constructor

Jūsų darbų pavyzdžiai:

Taxi Baze :

Afk Zona :

FBI Baze :

Bankas :

Parduotuvės Interieras :

Redaguota , nario Eckius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4734 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...