Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Metin2 - Pats įdomiausiai žaidimas pasaulyje.


Evelina Nesvarbu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, nusprendžiau pareklamuoti nuostabų žaidimą - Metin2. Grafikos gan geros, nereikalauja didelio kompiuterio galingumo.

Apie žaidimą - Yra 4 charakterio pasirinkimo klasės:

Warrior - Karys, yra labai geras pasirinkimas naujokams/naujokėms, turi 2 skillų pasirinkimus - Arahan/Partisan.

Arahan -

Aura of the Sword Padidina mušimo galią tam tikram laikui. Berserk Didesnis susikoncentravimas atakavime. Dash Prilėkimas ir apsvaiginimas priešininko. Sword Spin Didelis apsisukimas su savo kardu, stipriausias skillas. Three-Way Cut Kelis kartus greitai atakuojama su kardu.

Partisan -

Bash Pašokama ir atakuojama stipriu smūgiu į priešus. Spirit Strike (W) Sukaupiama energija ir suduodamas stiprus smūgis. Strong Body Padidina žaidėjo apsaugą, labai svarbus skillas kovojant prieš viską. Stump Stiprus smūgis į žemę su koja, atstumia/apsvaigina visus priešus. Sword Strike Apsvaiginamas priešas į kurį nusitaikoma.

Sura - yra labai geras PvP kovose bei PvM žinoma, turi 2 charakterio pasirinkimus - Black Magic ir Weaponry berods.

Black Magic -

Dark Orb Throw Dark Orbs to damage enemies. Dark Protection Juodas apdangalas tave saugo. Dark Strike Metimas Juodosios Energijos. Flame Spirit Iššaukti ugnies kamuolį. Flame Strike Stiprus smūgis į žemę. Spirit Strike (S) Sulėtinimas žaidėjo kaip prisimenu.

Weaponry -

Dispel Nuima visus naudojamus priešininko effektus. Dragon Swirl Stiprus tornadas. Enchanted Armour Apsauga su dark armour. Enchanted Blade Pagerinamas kardas.... efektas - dega. Fear Sumažina priešininko galias. Finger Strike Padaro didelį sprogimą su rankom.

Toliau bus Shaman - šamanas, turi 2 skillų pasirinkimus - Dragon Force arba Healing Force.

Healing Force -

Attack Up Padidinti kito žaidėjo/savo galią. Cure Pagydo kitą/tave. Lightning Claw Šauna iš rankų magišką kamuolį. Lightning Throw Kitas kamuolys. Summon Lightning Žaibai. Swiftness Greičio padidinimas.

Kiekvieno skilo jėga priklauso nuo jo lygio.

Dragon Force -

Blessing Apsaugo tave arba tavo draugą. Dragon's Roar Stiprus smūgis. Dragon's Strength Padidina tavo ar draugo ataką. Flying Talisman Ataka su talismanu. Reflect Apsaugo tave ar drauga su reflection circle... Shooting Dragon Drakono figūros ataka.

Paskutinis yra Ninja - tai yra nindzė, su peiliais gali gan greitai atakuoti, yra greitas, tylus, naujokams nelabai tinka, kadangi sunku su juo keltis lvl, bet patyrūsiems - lengva. Turi 2 pasirinkimus - Archery arba Blade-Fight

Blade Fight -

Ambush Pasiekti priešą ir smogti stiprų smūgį. Fast Attack Greitas atakavimas, stipri galia. Poisonous Cloud Apnuodyti priešą. Rolling Dagger Atakuoti priešą kulversčiais. Stealth Pradingimas, niekas negali tavęs matyti.

Archery -

Arrow Shower Iššauti kelias strėles į skirtingus taikinius. Feather Walk Padidinti judėjimo greitį. Fire Arrow Stipri strėlė. Poison Arrow Apnuodijanti strėlė. Repetitive Shot Kelios strėlės vienu metu.

Taigi, čia buvo visos klasės. Daug kur skaičiau, jog sakykim Sura yra pats geriausias PvP, visus nugali ir panašiai, bet, taip nėra, kadangi kiekviena klasė yra kažkuo kitokia, turi kažką ypatingo, tas kuris tai išmano, gali bet kokioje klasėje tapti nenugalimu, tokių yra nedaug.

Skillo stiprumas priklauso nuo skillo lygio. Aš tai darau taip - padarau 1 skillą M1(vis pridedu jam + ir pasidaro), tada paimu visus kitus ir keliu kitą vieną. Taip būna daug geriau.

Tai labai įdomus žaidimas, kiti žaidžia kitokius, bet man atsibosta kaip sro, l2 ar kiti, ir šis yra geriausias. Patariu nežaisti gameforge serveriuose, geriau metin2.us(dabar užsidarė, perkeltas į metin2.ca), nes gameforge labai lėtai kelsitės lvl...

Apačioje sužinosite kai ką, kas jus suvilios visus pažaisti.

Mano charakteris(turiu 73lvl warrior ir kyla lvl):

Turiu G1 ir M5 skillus, kiti paprasti. Warrior yra Leap G4, Slash G4, Might G1.

Shaman mano:

15oc9xg.png

Warrior nuotraukų neturiu, kadangi nereikia jum daug ko rodyti, viskam yra google.

Žaidimo nuotraukos:

O kitų pamatysit google/metin2 puslapiuose.

Visą kitą informaciją sužinoti galite internete puslapiuose.

Taigi, tas, kas jus labai sudomins - yra privatus serveris, kuriame nėra tokio dalyko - kaip lvl pasikėlimas per 10min ir jau 100.

Tai yra serveris, turinti taisyklingas ribas, čia gan normaliai keliesi lvl, enchantini savo daiktus, perki naujus ir kita, ir visalaik turi pasiruošti savo daiktus prieš tam tikrus mobus. Serveris vadinasi Avatars2, ir jis man siaubingai patinka, kadangi viskas yra saikinga.

SERVERIS - AVATARS2

PUSLAPIS - WWW.AVATARS2.COM

Ką veikti žaidime? Ogi keltis lygi, enchantinti savo daiktus, kad tapti pačiam stipriausiam iš visų žaidėjų, kad galėtum pasirodyti esas stipriausias ir apginti savo kingdom garbę...

Jeigu reikėtų pagalbos - galit su manim žaidime ten susisiekti. Aš žaidžiu Red Kingdom - XxEvelinaxX, o kitas žmogus iš lietuvos kurį žinau čia - Blue Kingdom - xPatrikasx. SĖKMĖS VISIEMS ŽAIDŽIANT, PATARIU UŽSUKTI, PATS GERIAUSIAS ŽAIDIMAS BEI SERVERIS VISAME PASAULYJE!!! Jeigu reikia kokios nors dar pridėti informacijos - parašykite temoje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

VISI ATEIKITE Į AVATARS2 SERVERĮ, BLUE KINGDOM, KURSIME LIETUVIŲ KOVOTOJŲ KLANĄ!!! Susisiekti - xPatrikasx, jis viską kurs.

Pradėjai žaisti, o mūsų nėra? Susisiek su:

xPatrikasx - [email protected], skype bratka146

XxEvelinaxX - [email protected], facebook - Evelina Nesvarbu.

Redaguota , nario Evelina Nesvarbu
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...