Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

davai karoč padėkit , nežinau ką daryt žiauriai xujova , ką tik patriedžiau ir seilės labai kaupiasi

Nu *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* :D Atsiprašau už tokį išsireiškimą, bet kas tau čia, medicinos punktas?:D Nueik pas mamą, o jei labai blogai tai

03 arba 26154 - fiksuoto ryšio telefonu;

103 - Skambinant iš Omnitel tinklo;

033 - Skambinant iš Bitė arba Tele2 tinklo;

giphy.gif

(redaguota)

Nu nežinau.. Aš tokiose situacijose geriu nemažai stiprios juodos arbatos, stabdo viduriavimą, geriu angliukus ir nelaikau savyje, einu išsišiku kiek tik galiu. Tada organizmas prasivalo ir būna daug geriau..

Chebra, ką jums zapadlo žmogui padėt? Neveltui Lietuva blem...

PAPILDAU:

Gerk nemažai vandens, bet ne iš po krano, o iš parduotuvės negazuoto. Vanduo iš po krano nėra visiškai švarus, o dabar tavo organizmas jautrus, bet koks š gali smarkiai pakenkti, sakau iš patirties :). Man tai ne kartą yra buve..

P.S Jeigu nežinai, tai 1 angliukas - 10kg kūno svorio. Pvz jeigu sveri 70kg, tai gerk 7 angliukas per vieną kartą, ir taip liktais 3 kartus į dieną.. Tiksliai neatsimenu..

Redaguota , nario Black_Ghost

Nu nežinau.. Aš tokiose situacijose geriu nemažai stiprios juodos arbatos, stabdo viduriavimą, geriu angliukus ir nelaikau savyje, einu išsišiku kiek tik galiu. Tada organizmas prasivalo ir būna daug geriau..

Chebra, ką jums zapadlo žmogui padėt? Neveltui Lietuva blem...

PAPILDAU:

Gerk nemažai vandens, bet ne iš po krano, o iš parduotuvės negazuoto. Vanduo iš po krano nėra visiškai švarus, o dabar tavo organizmas jautrus, bet koks š gali smarkiai pakenkti, sakau iš patirties :). Man tai ne kartą yra buve..

P.S Jeigu nežinai, tai 1 angliukas - 10kg kūno svorio. Pvz jeigu sveri 70kg, tai gerk 7 angliukas per vieną kartą, ir taip liktais 3 kartus į dieną.. Tiksliai neatsimenu..

Jo žinai , bet dažniausiai visiems užtenka - 2-3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...