Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4747 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na matos, kad esi tikrai GTA V fanas, tik tu keli apie juos naujienas! Pagarba tau ;)

Na nežinau ar galima tai pasakyti jog esu fanas,nu taip GTA V domiuosi ir jei randu kažko naujo bei įdomaus visad pasidalinu su šio forumo nariais,na o dedu naujienas dėl to jog kiti nededa tai ir darau dėl to,na o šeip tai GTA man visad patiko nes esu beveik visus GTA serijos žaidimus žaidęs nuo pirmojo GTA iki dabartiniu..

Redaguota , nario .Aleksas.
  • Teigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Daug praras jeigu nesukurs ant PC.

Nieko jie nepraras, dabar dauguma žaidimų tik ir kuriama ant konsolių, nes ant konsolių žaidimus daugiau perka negu ant PC, tad koks jiems tikslas kurti ant PC, jeigu patį žaidimą nulauš jau prieš jo išleidimą (kalbu apie metro: last light). Pliusas bus konsolių kurėjams, jiems daugiau pinigų eis už nupirktas konsoles bei mažiau nulaužinėjimų bus, bet aš irgi manau ,kad ant PC bus GTA V.

F1 2013 žaidimo modas (F1 2012 žaidimui)

http://www.supergame...ui/#entry864402

Nieko jie nepraras, dabar dauguma žaidimų tik ir kuriama ant konsolių, nes ant konsolių žaidimus daugiau perka negu ant PC, tad koks jiems tikslas kurti ant PC, jeigu patį žaidimą nulauš jau prieš jo išleidimą (kalbu apie metro: last light). Pliusas bus konsolių kurėjams, jiems daugiau pinigų eis už nupirktas konsoles bei mažiau nulaužinėjimų bus, bet aš irgi manau ,kad ant PC bus GTA V.

Laikas pirkti xbox360 ir ps3 zmones, nes jus su savo pc galesit ir laukti to zaido :D

(redaguota)

Ten blogai sako.

September 17th, 2013 Stai kada isleis.

Aš kalbu apie PC versijos išleidimą. Xbox 360 ir PS3 versijas išleis Rugsėjo 17 Dieną 2013.

O dabar tiems kurie nori gauti +R3P tai va tokia užduotis.

official-screenshot-cheetah-tearing-up-the-streets.jpg

Pirmas kuris parašys keistą dalyką šioje nuotraukoje gaus +R3P nuo manęs.

Ir dar 1 Screenshoot iš GTA 5 gameplay.

fake-gta-v-hud-display-by-treefitty.jpg

Redaguota , nario Steam'eris

YpIX4xG.jpg

Ant konsolių nulaužia taip pat kaip ir ant PC, irgi gali žaisti nemokamai. Abiejų platformų piratai gauna tą patį :)

Laikas pirkti xbox360 ir ps3 zmones, nes jus su savo pc galesit ir laukti to zaido :D

Geriau palauksiu ant PC negu žaisiu ant konsolės su 30 FPS

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

(redaguota)

Forumuose radau. Aš nežinau ar ten kalba tiesą apie PC versijos išleidimą, bet PC versija išeis vėliausiai arba išvis neišeis.

Cituoju.

Aš kalbu apie PC versijos išleidimą. Xbox 360 ir PS3 versijas išleis Rugsėjo 17 Dieną 2013.

Tai palauk, jei nežinai kad tai buvo tiesa, tai nafik mesti y čia, y foruma?

Jei dar oficialiai nepatvirtinta tai niekas negali žinoti kada išleis žaidima.

Redaguota , nario Solo
(redaguota)

O dabar tiems kurie nori gauti +R3P tai va tokia užduotis.

official-screenshot-cheetah-tearing-up-the-streets.jpg

Pirmas kuris parašys keistą dalyką šioje nuotraukoje gaus +R3P nuo manęs.

Ir dar 1 Screenshoot iš GTA 5 gameplay.

fake-gta-v-hud-display-by-treefitty.jpg

Ne cheeta o cheetah.

P.S. ta antra nuotrauka kuri pagal tave "GTA5 gameplay" beviltiška. R* neišleidinėja jokių demo ar tokių nuotraukų iš gameplay + ginklas kampe viršuj dešinėj pusėj iš GTA 4 iiiir kas ten do pieva apačioj dešinėj pusėj kampe? Žaidėjų pasirinkimas? Nesąmonė didžiausia. Pieva.

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Solo: Na bent jau tikrai esu užtikrintas, kad GTA 5 išeis Gegužės mėnesį 2014 metais.

.weeD': Čia yra Rockstar patvirtintas gameplay paveiksliukas. Tai yra tiesa. Hud'as dar nepabaigtas. Tai tik Alpha versijos Hud. Dėl ginklo kampe tai aš galiu pasakyti, kad Rockstar gal tiesiog įmetė jį, kad patestuotų žaidimą ir ar įsideda visokie tokie dalykai. O dėl Cheetah mašinos tai tavo atsakymas buvo neteisingas.

YpIX4xG.jpg

Ne cheeta o cheetah.

P.S. ta antra nuotrauka kuri pagal tave "GTA5 gameplay" beviltiška. R* neišleidinėja jokių demo ar tokių nuotraukų iš gameplay + ginklas kampe viršuj dešinėj pusėj iš GTA 4 iiiir kas ten do pieva apačioj dešinėj pusėj kampe? Žaidėjų pasirinkimas? Nesąmonė didžiausia. Pieva.

Tas dešinėje apačioje yir yra žaidėjų pasirinkimas, nes GTA V bus 3 veikėjai kuriuos žaidėjai valdys.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4747 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...