Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4836 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš nesuprantu, kodėl nepapildo moderatorių gretų nauji žmonės, nes baisu žiūrėt per visą forumą kur kas nori, tas reklamuoją visokį š.. teršia temas savo beprasmiškais pranešimais kaip ":D , nu, ka?" ir panašiai dauguma temų atsakymų sudaro vien off topic, visada temos pavadinimas neatspindi temos turinio, kiti reputacijas buginas nors nieko iš to, kiti free postiną temose, kad daugiau pranešimų turėtų ir įgytų galę turėti naują rangą.. į "pranešti" mygtuką visiškai nereaguojama, kiek kartų tai dariau, niekada nesulaukiau nė atsakymo nė tvarkos nei ko, visiškai dzin, visi laisvo oro direktoriai - ką noriu tą darau..manau vertėtų jau pradėt į tai žiūrėt rimčiau jei norite sulaukti daugiau aktyvių vartotojų naujų ir diskusijos nesudarytų vien įžeidinėjimai,peštynės tu toks tu anoks tu tą padariai aš ana,ai...manau atsiras kas pritars mano pastaboms..

• Teigiamai 4

@CAMELION 

Sakau taip. Supergames.lt yra betvarkė. Vien dėl to, kad moderatoriai miega ir jū yra ypač mažai. Paliekam ASSANIA ir sneroq kiti ate ir naujų 10 tikrai reikėtu. Taip postai, reklamos ir kt tai yra forumo teršimas ir serverio tausojimas

Mes irgi esame ne robotai, šiuo metu tik aš, sneroq ir Valdas tvarkomės. Negalime visko padaryti vieni, žmonės jūs susiprotėkite..

Jūsų vienintelis pasiteisinimas "mes ne robotai". :D Taip, jūs ne robotai, bet jeigu rašėt anketas į moderatorius, ir tikrai, tikrai parašėt, kad būsit aktyvūs ir prižiūrėsit forumą, bet forume nesimato tokios iniciatyvos, jokio tvarkymosi. Tai kam prašytis į moderatorius, jei žinot, kad nepakelsit tokio darbo? Ogi vien dėl to, kad būtumėt aukščiau nei paprasti nariai.

• Teigiamai 1
(redaguota)

Norit naujų moderatorių, bet administratorius neaktyvus, o tik jis gali priimt moderatorius, tad pirma reik sulaukt kol administratorius aktyvus bus. :)

uzpyso jau csf *Myliu SuperGames.lt* taip noris ban pysti jam, bet kai nesi modas tai *Myliu SuperGames.lt*

Gavo jis jau BAN.

Redaguota , nario sneroq

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4836 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...