Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4450 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Negalėjau nepridurti; prie ko čia forumo slapyvardis ir realus vardas, informacija ieškant darbo ?

Dar kartą pakartosiu, jog jeigu jau rašai, publikuoji tokią informaciją, tai reikia ją padoriai ir parašyti. Vienintelis sakinys vertas dėmesio; "Vaikai, prieš vogdami pagalvokite ar verta!"

p.s.s esu žmogus mėgstantis bent jau logišką tekstą, tikiuosi jog mano kritika bus priimta tinkamai.

Redaguota , nario Bove

Negalėjau nepridurti; prie ko čia forumo slapyvardis ir realus vardas, informacija ieškant darbo ?

Dar kartą pakartosiu, jog jeigu jau rašai, publikuoji tokią informaciją, tai reikia ją padoriai ir parašyti. Vienintelis sakinys vertas dėmesio; "Vaikai, prieš vogdami pagalvokite ar verta!"

p.s.s esu žmogus mėgstantis bent jau logišką tekstą, tikiuosi jog mano kritika bus priimta tinkamai.

Viskas okey, nieko nesakau, bet žinai tekstą ėmiau iš , o keist ką nors tingėjau.

lWUmIcZ.png

Nu bet jeigu nurodyta tik Banko saskaita ir vardas pavardė, aš einu į darbo pokalbį tai ką manęs banko saskaitos prašys? :D

Nežinau šito, nemanau, kad iškarto ignoruotų kol neįsitikino jog tai tas pats asmuo.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Šaltinis: www.

Ei, kas yra jūsų galvose, kai užsiregistruojate čia tikėdamiesi ką nors apgauti? Ar manote, kad iš tų apgailėtinų smulkių apgavysčių milijonus susikrausite ir visą gyvenimą taip pragyvensite?

O kas bus, kai užaugsite ir po kelių metų norėsite susirasti normalų darbą? Kiekvienas galimas darbdavys pirmiausia įves tavo vardą į Google - ir vargu, ar ką nors dar po to iš jo išgirsi, - kaip neišgirs nei Marius, nei Nedas, nei Simas, nei Irmantas.

Ar suvokiate, kad apie jūsų esamą "darbo patirtį" informacija geriau prieinama nei jūsų Facebook anketos? Ir tai niekur nedings - nei po metų, nei po dviejų.

Įsivaizduok, kad tau jau 30 ar 40, neradęs darbo susikūrei savo (legalų) verslą ir ieškai verslo partnerių. Jie taip pat įves tavo vardą į Google. Spėk, koks bus pirmas žodis, kurį jie pamatys šalia tavo vardo ir pavardės? "Vagis". Manai, kas nors dar gaiš nors minutę domėtis, kada tai buvo? Aš tikrai negaiščiau. Vagis yra vagis - tai etiketė visam gyvenimui.

Tad nevokit, vaikai. Neverta.

Geriau nusipirkit gerą knygą apie verslą, programavimą ar bet kokia kita praktiška tema - ir pradėkit mąstyti, kaip patiems kažką sukurti. Sukurti, o ne griauti.

Good luck.

Dar radau tokį video.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qiK_Fd6lIXQ

Jei jau buvo tokia tema informuokite, ištrinsiu :)

Netyčią -rep idėjau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4450 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...