Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4445 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Va pagaliau bent vienas susivokė, ir pasimokė iš kitų žmonių klaidų. Šaunuolis :).

Darbas tikrai gražus, objektų neperdaug, vienu žodžiu gražu. Tik vienas blogas dalykas, kad nors į degalinę įvažiavimas platus (tai labai gerai), bet per status. Mašina susidaužo. Aš savo laiku naudojau Jet_door, buvo puiku. Sėkmės :)

dėkui, jo testuodamas pastebėjau dėl įvažiavmo, reikės pataisyt. :)

1. Kam kelt nebaigtą darbą?

2. Atrodo tarsi būtų du mano darbai sudėti į vieną = tikrai nėra unikalios idėjos.

3. Arba tobulink arba nebetęsk, nes atrodo nekaip, gal todėl, kad kopijuota?

ką tu juokini, kas kopijuota ? eik atsipalaiduok žmogau :DDD mappinta iš galvos, dar kažkoks atsiprašant daunas atėjas pisa prota ...

(redaguota)

*Myliu SuperGames.lt*, kad mano darbui jau 1,5m. o tavo tik kokios max. 5d.

Beto aš turiu ne vieną stotį, ir matau begales panašumų...

Ir nusileisk ar žemės, nemoki dalyvaut forume ištrink vartotojo paskyrą ir eik į lauką pažaist, atsigaut.

Tai rodyk nuo ko kopijuota ... Šneki, tai rodyk, nuo ko kopijuota .. Iš galvos daryta atėjas pisa prota su savo baisias darbais .

nete tik šita tavo stotis įelta, tai jai tu jų turi ir nekeli į viešuma kaip kopinau ? :DDDD

Redaguota , nario Dont*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4445 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...