Peršokti į turinį
Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Kaimelių modifikaciją [GRP][NEEILINĖ]


Camelion

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,atėjo metas kai pradėjau žiauriai tingėt kurt savo modifikaciją ir plėtot projektą, nes tingulys daro savo ir nesinori daryt, bet padėt kitiem ir panašiai norisi, tai problemą tokia pas mane..

Siūliau jums kaimelių modifikaciją kurtą nuo GRP4 pradmes,veiksmas vyksta kaimeliuose(4) kaip LMG..

Modifikaciją yra niekur neplatinta viskas rašytą mano ranka nuo rugsėjo mėnesio, aišku ne iš dienos į dieną darytą, bet su pertraukom.

* Pora sistemų:

- Investavimo sistema - pirmiausia turėsite susikurti banko sąskaitą tada nuvykę į vyriausybe galėsite investuoti pinigus į serverio plėtrą, bet nuo sumos jums grįš kas minute į banko sąskaitą tam tikras procentas pinigėlių.

- Banko sistema - Banke turėsite susikurti banko sąskaitą su pin kodu 4 skaitmenų, susikūrę sąskaitą galėsite valdyti savo banko sąskaita, ten galėsite vygdyti pavedimus kitiem žaidėjam, įnešti pinigus, padėti pinigus ir t.t.

- Nuomos sistema - nuvykę į betkurį nuomos punktą turėsite nusipirkti kvitą su kuriuo galėsite nuomuotis transportą/laivą, nuomos punktas dirbą tam tikrą tik laiką, atsijungus kvitas anuliuojamas.

- Transporto sistema - Yra transpoto priemonių turgus, ten nuvykę rasite keletą pickup užėją ant jų jums bus transporto pavadinimas ir jo kainą, nusipirkus transportą jus įsodins į jį automatiškai, parodys kuro sąnaudas, bako tūrį ir panašiai. Galima bus turėti tik 2 transporto priemonęs, daugiau pirkti negalėsite, tai pat galėsit parduoti/užrakinti atskirą transportą ir t.t.

* Daugiau nerašysiu nes nėra tiek laiko, yra serverį dar pasiekimai,kreditai mini VVP,statulėlės,drabužių parduotuvė,prekybos centras,radijos,transporto registracijos punktas(registravimas,technikinė),box'o salės treniruotės,namų sistema,garažų sistema ir visa kita sužinosite daugiau skypėje.

skype justuxx666

kaina PARDUOTA!

Redaguota , nario Camelion
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...