Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4846 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Lochas šitas medis yra, nurippino GM mano kaip ir pažystamo, paplatino, *Myliu SuperGames.lt* jam 13 metų, web'eris ir script'eris tipo, bybi, rašinėjausi per skype, ir kitą serverio svetainę, suvarčiau kai locha

:DDDDDDDDDDD Juokini ... ŠIS GAMEMODAS YRA MANO EDITINAS! KĄ NORIU TĄ SU JUO IR DARAU! Nesupranti? Tada "Myliu SuperGames.lt" eik *Myliu SuperGames.lt*. :)

Redaguota , nario DonJuan
08c7f7d7b69e510dfdc9418ede6a4de5315.png

(redaguota)

LOL TU DONJUAN IR DAR MŪSŲ SU IGNU MAPPUS APRODAI *Myliu SuperGames.lt*

Atsiprašant *Myliu SuperGames.lt*

dar iš pradžių kalba "*Myliu SuperGames.lt*" tas Mantas_Fuzion , melagis, galvoju apgaus visaip išvadino .. O dabar kuriasi . (Sorry už flood) , (dabar garantas -rep sumėtys)

http://imgur.com/a/zlks2

Mapp darbus įkėliau tik tuos, kuriuos padarė mano mapperis. Už mapp darbus dėkoju - Ignas_Howard!

O SPAWN, VM TAI MANO *Myliu SuperGames.lt* TU

Dar -rep sumetė daunas..

Redaguota , nario DonJuan

Neleisi paplatint to gamemodo, kurį aš editinau, o tu savo noru mappinai?

Ne tu gal rimtaj daužtas? Savo noru? Tigi suradau serverį, pasakiau kad moku mapp'inti, pasakiai jog sumapp'ink tą ir tą, tai kaip aš tuos darbus galėjau savo norui mapp'inti, jei ten tie darbai atsirado pas tave + jie yra serveryje?

Suprantat, nenoriu čia achuelinti per daug, bet mane už pi sa tokie žmonės kurie atmazinasi, jog aš savo noru viską dariau ir t.t. Na leiskite paklausti pačių, kurie yra prieš mane, kaip jūs jaustumėtes, jei jūsų darbus visus sukeltu į kokią svetainę jum nežinant?

Ne tu gal rimtaj daužtas? Savo noru? Tigi suradau serverį, pasakiau kad moku mapp'inti, pasakiai jog sumapp'ink tą ir tą, tai kaip aš tuos darbus galėjau savo norui mapp'inti, jei ten tie darbai atsirado pas tave + jie yra serveryje?

Suprantat, nenoriu čia achuelinti per daug, bet mane už pi sa tokie žmonės kurie atmazinasi, jog aš savo noru viską dariau ir t.t. Na leiskite paklausti pačių, kurie yra prieš mane, kaip jūs jaustumėtes, jei jūsų darbus visus sukeltu į kokią svetainę jum nežinant?

Mappinai tikrai savo noru. Tad neverk čia

DonJuan Tu rimtai D...X GameModa platini kai srw dar veikia ar tu rimtai dauztas Net 80 subine graziau atrodo negu tavo snukis ... +rep kas galit :)

O tu mane bent matęs? :DDDD

Aišku DonJuan esi *Myliu SuperGames.lt* GameMode nieko nedariai, Igno visus darbus sumetei, mano kelis ir vierchas rep čia susirinkai wau... *Myliu SuperGames.lt*

Gamemode nieko nedariau? :DDD Jei ne aš, šiame projekte būtų žaidę tik koki 6 žmonės.. Visada atnaujinimus dariau, reklaminau serverį, o tu sumappinai kažkokį spawną ir VM ir sėdi atsipūtęs... Lol.. Patylėk jei nieko nežinai, vafli.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4846 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...