Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Blizzards košmaras įgauna pagreitį


    Adomas J.
    • 1006
    • Šaltinis: Žaidimų Balsas

    Kompiuterinių žaidimų kūrėjai ir leidėjai – korporacija Blizzards šiuo metu yra.. na nepameluosime pasakydami tiesiai šviesiai.. įklimpę šūde iki pat kaklo. O viskas prasidėjo taip – Hearthstone turnyrą laimėjęs Ng Wai "Blitzchung" Chung vyrukas interviu metu išreiškė savo palaikymą Kinijos liaudžiai mitinguose prieš valdžią. Į tai itin griežtai sureagavo žaidimo kūrėjai Blizzards. Jie iš Blitzchung atėmė laimėtus 10-mt tūkstančių dolerių, užbanino jo paskyrą metams ir dar atleido iš vaikino interviu ėmusius komentatorius. Ir tai buvo viso košmaro pradžia. Į tai iškart sureagavo visos kitos kompanijos, politikai, geimeriai, fanai ir visi kiti. Žmonės masiškai pradėjo trinti savo Battle.net paskyras, tad Blizzards panaikino tokią galimybę, nenorėdama prarasti didelės dalies vartotojų. Dabar jei kas pradeda komentuoti oficialiuose kompanijos forumuose šia tema, iškart gauna baną tūkstančiui metų. Net patys Blizzards darbuotojai išėjo protestuoti prieš tokius jų darbdavio sprendimus. Primename, Activision Blizzards yra Amerikos kompanija, kurios penki procentai akcijų priklauso kinų gigantams Tencent. Bet ne tai matyt buvo pagrindinis svertas – Diablo, Warcraft, Starcraft ir Overwatch kūrėjai matyt išsigando, kad bus uždrausti šie jų žaidimai Kinijoje, tad pradėjo pataikauti jų valdžiai. Štai jums ir žodžio laisvė. Blizzards akcijų vertė žinoma pradėjo kristi itin sparčiai. Kaip sakoma from hero to zero. Norėdami bent kažkiek užglaistyti šią susidariusią situaciją, Blizai savo Blizzcon renginyje matyt anonsuos itin laukiamus tęsinius, taip bandydami susigrąžinti fanų bazę ir bent kiek atstatyti savo reputaciją. Kitos kompanijos irgi neliko nuošalyje. Epic Games vadovas iškart savo Twitter paskyroje pareiškė, kad visi Fortnite žaidėjai turi visišką laisvę reikšti savo mintis be jokių apribojimų ir nebus už tai baudžiami. O tuo tarpu Gods Unchained žaidimo kūrėjai pareiškė, kad ruošiasi grąžinti visus iš Blitzchung atimtus laimėtus pinigus.

    Daugiau žaidimų naujienų rasite šiame Žaidimų Balso video:

    https://www.youtube.com/watch?v=DS-0zvcIyhg

     

    • Teigiamai 5

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    34 minutes prieš, Armzis parašė:

    Wtf is "Heathstone"

    Hearthstone – free-to-play kompiuterinis kolekcionuojamų kortų žaidimas, sukurtas bendrovės „Blizzard Entertainment“. Žaidime naudojama „Warcraft“ serijos tematika: veikėjai, būtybės, reliktai ir pan.

    Nuoroda į komentarą
    Dalintis per kitą puslapį

    prieš 3 valandas(-ų), Adomas J. parašė:

    Hearthstone – free-to-play kompiuterinis kolekcionuojamų kortų žaidimas, sukurtas bendrovės „Blizzard Entertainment“. Žaidime naudojama „Warcraft“ serijos tematika: veikėjai, būtybės, reliktai ir pan.

    Tu savo straipsnį perskaityk ir dar karta mano teiginī atidžiau, heathstone = hearthstone?

    Nuoroda į komentarą
    Dalintis per kitą puslapį



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...