Peršokti į turinį
  • 330€ žaidimas? Escape From Tarkov išleidžia “The Unheard” versiją

    ALFRED.
    • 216
    • Šaltinis: SuperGames

    Rusų kompanija Battlestate Games atskleidė naują 250€ Escape From Tarkov žaidimo versiją, kuri suteikia prieigą prie PvE (Player versus Environment, liet. Žaidėjas prieš aplinką) žaidimo režimo. Jame papildomai galimas žaidimas kartu su draugais ar kitais žaidėjais. Po mokesčių (žaidimo puslapyje kaina nurodoma be papildomai taikomų mokesčių) ši žaidimo versija vidutiniškai kainuoja apie 330€.

    Iš pradžių apie naujai paskelbtą PvE žaidimo režimą didžioji dalis bendruomenės buvo apsidžiaugusi, kadangi pats žaidimas yra vos ne visiškai orientuotas į PvP (Player versus Player). Nauja galimybė dalį žaidimo patirti kartu su draugais, be jokios panikos, kad prie išėjimo krūmuose jus su kulka pasitiks kiti žaidėjai, yra gana patraukli (ypač tiems žaidėjams, kurie ypatingai gerai nepasirodo kovose prieš kitus tokio tipo šaudyklėse).

    Kūrėjai pažadėjo jog žaidėjai nusipirkę 150€ (prieš mokesčius) “Edge of Darkness” versiją, kurios nusipirkti kurį laiką nebėra įmanoma, turės prieigą prie visų ateinančių papildomų žaidimo DLC (liet. Parsisiunčiamo turinio paketas). Tačiau pasak jų, naujas PvE žaidimo režimas nėra priskaitomas prie žaidimo DLC — tai yra nauja, atskira ir unikali žaidimo funkcija.

    “DLC reiškia papildomą turinį. PvE yra naujos žaidimo versijos funkcija ir režimas. Nors ir visi manote, jog tai turėtų būti DLC, taip nėra” pakomentavo žaidimo bendruomenės vyriausiasis atstovas oficialiame Discord serveryje. 

    “Nusipirkau Edge of Darkness versiją būtent dėl prieigos prie visų būsimų DLC. Visiškas antausis man ir nuoširdžiai pasakius paskutinis lašas. Žaidžiu [Escape from] Tarkov jau apie metus laiko ir su šiomis naujienomis, velniop šį žaidimą ir Battlestate Games”,

    “Tai yra [Escape from] Tarkov pabaiga — kaip ilgalaikis žaidėjas ir Edge of Darkness versijos savininkas mečiau žaidimą dėl nelegalių programų naudotojų (čyterių) [...] tačiau čia yra viršūnė. Nebepalaikau žaidimo ar jo kūrėjų” pakomentavo pasipiktinę žaidėjai Reddit puslapyje

    • Teigiamai 1

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

  • Naujausios temos

  • Naujausi būsenos atnaujinimai

    • yhiunkis

      pardavineju cs2 prime acc po 7,5e FA - premier ready
      1. yhiunkis

        norintys pirkti susisiekit discordu wazelinas

    • Bemwas

      **MystiqueRP: Naujas Pasaulis Lūkesčiams**
      Sveiki atvykę į MystiqueRP, kur sukuriame nepaprastą pasaulį, leidžiantį jums išgyventi savo svajones ir sukurti savo istoriją. Mūsų serveris siūlo išskirtinę FiveM roleplay patirtį, praturtintą detalių, įvairovės ir įtakos jūsų pasirinktam vaidmeniui.
      **Įvairių Veiklos Galimybių Sankirtoje**
      Nesvarbu, ar norite tapti miesto policininku, žvalgybininku, kurie tylioms gatvėms suteikia saugumą, ar prekybininku, kuris kūrelius savo imperiją, mūsų serveris suteikia platų vaidmenų pasirinkimą, kiekvienam žaidėjui atitinkant jo lūkesčius. Mūsų įvairovė leidžia jums įsitraukti į skirtingas veiklos sritis ir kurti savo pasaulį, kuris jums patinka.
      Išbaigta Ekonomika ir Turinio Sistemos
      Mūsų serverio ekonomika ir turinio sistemos yra subalansuotos ir giliai suprojektuotos, kad suteiktų jums autentišką patirtį. Nuo nekilnojamojo turto investicijų iki verslo verslo plėtros ir net legalių ir nelegalių sandėlių operavimo, galimybių gausa yra riba. Jūsų finansų valdymas, rinkos analizė ir verslo strategija yra pagrindiniai serverio aspektai, kurie jums padeda siekti sėkmės.
      Bendruomenės Dvasia ir Sąveika
      MystiqueRP yra ne tik žaidimo platforma, bet ir draugiška bendruomenė, kurioje prisijungę žaidėjai gali jaustis kaip namie. Mūsų administracija yra pasirengusi padėti, mokyti ir remti naujokus, siekdama užtikrinti, kad visi mūsų žaidėjai turėtų malonią ir įtraukiančią patirtį.
      Norėdami išlaikyti mūsų bendruomenės aktyvumą ir įdomumą, reguliariai organizuojame įvairius renginius, konkursus ir veiklas. Tai gali būti nuotykių ieškojimai, miesto festivaliai, automobilių lenktynės ar netgi nelegalių gaujų konfliktai. Kiekvienas renginys atneša naujų iššūkių ir skatina bendruomenės sąveiką.
      Prisijunkite prie MystiqueRP ir išbandykite gilias ir įtraukiančias FiveM roleplay patirtis, kurios neatskleidžia savo ribų ir leidžia jums būti, kuo tik norite!
      |Serverio discord| || https://discord.com/invite/mystique ||
      1. Atsakymų nėra
    • iron.

      Grafinio dizaino paslaugos. Dc: fureli420
      https://lmg5.lt?ref=Storasis_Katinas
      1. Atsakymų nėra
    • miša.

      Ieškoma testuotojų komanda į eastCoast.lt | altV komanda. Plačiau papasakosiu discorde. Lemishelin
      1. Atsakymų nėra
    • klaidas.

      Ieškoma Minecraft paskyra pirkimui aplink 5eur kainą.
      Kreiptis discord: liudish
  • Populiariausi nariai


×
×
  • Sukurti naują...