Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Atranka į Moderatorių komandą

    ALFRED.
    • 2546
    • Šaltinis: SuperGames

    Sveiki, projekto komanda dar kartą sveikina visus bendruomenės narius su naujais metais. Paskutinė atranka į moderatorius vyko prieš šiek tiek daugiau nei pusę metų, kurioje buvo išrinkti du, mūsų manymu, kompetentingi asmenys šiam darbui. Atrankoje penki potencialūs kandidatai buvo išrinkti iš dešimčių pildžiusiųjų, iš kurių moderatoriais tapo tik du, todėl jeigu dalyvavote praeitoje atrankoje, tačiau nepatekote, pasinaudokite proga ir dalyvaukite šioje, į jūsų praeitą kandidatūrą taip pat atsižvelgsime. 

    Į moderatorių atranką kviečiame dalyvauti visus narius, kurie turi pakankamai laiko atlikti moderavimo pareigas ir atitinka apačioje nurodytus reikalavimus:

    1. Sąžiningas ir nešališkas forumo moderavimas.
    2. Taktiškumas, profesionalumas ir etiškumas.
    3. Aktyvumas forume.
    4. Kandidatas turi turėti laisvo laiko ir noro forumo moderavimui. Darbas nėra apmokamas realiais pinigais, todėl pildydami atsižvelkite į šį punktą.
    5. Turėti Discord ir mokėti naudotis juo.
    6. Supratimas, kad nuo moderatoriaus veiksmų bei veiklos tiek forume, tiek už jo ribų, priklauso ir forumo įvaizdis.
    7. Neturėti daugiau nei 3 įspėjimų arba neturėti nei vieno įspėjimo per pastaruosius metus. *
    8. Neturėti nei vieno pagrįsto neigiamo atsiliepimo. *
    9. Neturėti daugiau nei vienos aktyvios paskyros forume, jeigu turite daugiau nei vieną paskyrą turite jas paminėti anketoje. *

    * darome išimtis jeigu anketa užpildyta kruopščiai arba turite "mėnesio pagalbininkas" medalį.

    Savo anketas pageidautina išsiųsti iki pirmosios vasario mėnesio dienos (02/01), turite apie dvi savaites laiko. Atranka gali būti pabaigta ir ankščiau jeigu atrasime mūsų reikalavimus atitinkančius kompetentingus asmenis.

    Prašome pildyti pagal šią anketą. Anketą galima pildyti ir laisva forma, tačiau turite paminėti visus punktus nurodytus apačioje:

    1. Jūsų realus vardas bei nuoroda į forumo profilį (jeigu turite daugiau nei vieną paskyrą, pateikite nuorodas į visus, tačiau pagrindinį pažymėkite kita spalva):
    2. Jūsų amžius?:
    3. Kiek vidutiniškai laiko per dieną, savaitę praleidžiate forume?:
    4. Kodėl turėtume pasirinkti būtent jus?:
    5. Kokius trūkumus matote forume, kuriuos labiausiai norėtumėte taisyti?:
    6. Ar turite patirties moderuojant, jei taip, kokios (išvardinkite projektų pavadinimus ir kaip jums sekėsi)?:
    7. Kokių idėjų turite kurias norėtumėte įgyvendinti jeigu taptumėte moderatoriumi (realiai įgyvendinami pavyzdžiai)?:
    8. Ar pateikėte savo kandidatūrą į moderatorius praeitoje atrankoje?:
    9. Kuriose forumo skiltyse manote reikėtų daugiausiai pakeitimų ar atnaujinimų?:
    10. Kuriose forumo skiltyse dažniausiai lankotės? Ar dažnai jose pastebite pažeidimų? Jei taip, ar į juos yra sureaguojama greitai?:
    11. Ar sutinkate, jog patekus į forumo moderatorius jūsų sprendimuose matysis nešališkumas ir sąžiningumas?:
    12. Ar mokate dirbti komandoje? Kuris asmuo dažniausiai būnate, ar tas kuris klauso ir vykdo nurodymus, ar tas kuris nurodinėja?:
    13. Ar esate buvę užblokuotas ar nušalintas mūsų forume? Jei taip, nurodykite priežastis ir ar jos buvo pateisintos:
    14. Ar turite patirties ties naujienų rašymu (nėra reikalavimas, tačiau į tai bus dalinai atsižvelgta)?:
    15. Parašykite apie esamą mūsų moderatorių komandą. Ar savo darbą atlieka gerai ar turite papildomų pastebėjimų kurie praverstų dabartinei komandai? Jeigu galima, pateikite pavyzdžių:
    16. Kontaktai (Discord arba elektroninis paštas):

    Trumpos situacijos (atsakyti šabloniškai):

    1. Du moderatoriai, abu objektyviai nešališki, peržiūri narių praneštą turinį. Moderatorius A peržiūrėjo pranešimą kuris pažeidė 1.20 taisyklę, tačiau narys pažeidęs taisyklę nebuvo nubaustas forumo įspėjimu. Moderatorius B peržiūrėjo pranešimą kuris pažeidė tą pačią taisyklę tačiau buvo nubaustas forumo įspėjimu. Kodėl?
    2. Narys A paskelbė temą kurioje prašo įvertinti savo atliktą kūrinį. Narys B ant šios temos uždėjo neigiamą reputacijos tašką ir parašė komentarą kuriame konstruktyviai kritikuojamas pirmojo nario turinys. Narys A, iš pykčio, uždeda nariui B neigiamos reputacijos limitą (ant skirtingų temų). Narys B padaro tą patį, tačiau neigiami reputacijos taškai uždėti ant originalios temos. Narys B tuomet parašo jums asmeninę forumo žinutę jog nubaustumėte narį A. Kaip susitvarkysite su šia situacija? Nurodykite taisyklę (-es) kurias pritaikytumėte šiai situacijai:
    3. Narys A paskelbia temą kurioje parduoda Steam paskyrą. Narys B, norintis peržiūrėti parduodamą paskyrą, paspaudžia ant nuorodos, tačiau ši nukreipia į visiškai kitą svetainę. Narys B, pasipiktinęs, praneša apie tai moderatoriams. Kaip susitvarkysite su šia situacija? Nurodykite taisyklę (-es) kurias pritaikytumėte šiai situacijai:
    4. Narys A paskelbia temą kurioje parduoda Facebook grupes. Narys B, kuris taip pat parduoda Facebook grupę, pasinaudoja proga ir parašo komentarą kuriame nurodo jog taip pat parduoda Facebook grupę. Ar tai leistina? Nurodykite taisyklę (-es) kurias pritaikytumėte šiai situacijai:
    5. (Situacija iš praeitos atrankos) Narys A sukūrė temą skiltyje Bendruomenės atsiliepimai, temos pavadinimas "Nepatikimas narys B, facebook Vardenis Pavardenis", temos turinys "Sveiki, buvau apgautas nario B, Facebook Vardenis Pavardenis, gyvenamoji vieta Griovių g., namas 5 , banko sąskaita: LT570000000, asmens kodas, 570000000, apačioje pateiksiu nuotraukas su įrodymais ir nario asmens tapatybės kortelės nuotrauka." Ar tai leistina? Ką reikėtų pakeisti prieš patvirtinant temą?:
    6. (Situacija iš praeitos atrankos) Narys A paplatino nario B projekto failus. Po kelių minučių jums parašo žinutę narys B kurioje jis prašo jog tema su platintais projekto failais būtų pašalinta ir narys būtų įspėtas. Kaip susitvarkytumėte su šia situacija?:

    Anketą išsiųskite el. paštu [email protected]

    Linkime sėkmės!

    • Teigiamai 17
    • Neigiamai 1

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Svečias
    Ši naujiena yra užrakinta.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...