Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Nvidia RTX 40 serijos vaizdo plokštės dar nesulaukė žaidėjų susidomėjimo Steam platformoje

    Adomas J.
    • 736
    • Šaltinis: SuperGames

    Paskelbta naujausia "Steam" kompiuterinės įrangos apklausa. Pagrindinės 2023 m. birželio mėn. tendencijos rodo, kad "Nvidia" RTX 40 serijos vaizdo plokštėms sunkiai sekasi užimti rinkos dalį, o "Windows 10" išlieka populiariausia žaidimų operacine sistema.

    Pradėkime nuo vaizdo plokščių rezultatų. Sąraše ir toliau dominuoja vidutinės klasės xx50 ir xx60 plokštės. Populiariausia yra GTX 1650, užimanti 5,50 %, po jos seka RTX 3060 su 4,50 % ir ankstesnė sąrašo lyderė GTX 1060 su 4,45 %. Tiesą sakant, prieš susidurdami su RTX 3070, turite nusileisti dar šešiomis pozicijomis žemyn. Dauguma žaidėjų paprasčiausiai negali arba nenori išleisti didelių sumų aukštos klasės vaizdo plokštėms.

    Pirmasis AMD GPU yra gerokai žemesnėje sąrašo vietoje, ir tai tik integruota grafika. Aukščiausioje vietoje esantis AMD GPU yra garbingasis RX 580, užimantis vos 1 % visos rinkos.

    Įdomu tai, kad "Nvidia" "RTX 40" serija kol kas nepadarė didelio įspūdžio: mobilioji "RTX 4060" užėmė 29 vietą, o "RTX 4070 Ti" - 35 vietą. Reikia pripažinti, kad visa RTX 40-oji serija buvo prieinama tik dalį laiko, kiek jos pirmtakai, o RTX 4060 Ti ir RTX 4060 per ateinančius porą metų neabejotinai pakils sąraše. Tačiau žvelgiant į šiuos rezultatus, sunku suprasti, kaip "Nvidia" galėtų būti pernelyg sužavėta RTX 40 serijos įsisavinimu. Tačiau ar jai tai tikrai rūpi, kai ji uždirba milijardus iš dirbtinio intelekto įrangos?

    Verta paminėti, kad "Steam" kompiuterinės įrangos apklausą geriau vertinti kaip apytikslį rinkos dalies vaizdą, o ne kaip galutinį jos rodiklį.

    • Teigiamai 3

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...