Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Įspūdingiausios UFC įvykusios kovos

    SuperGames.lt
    • 429
    • Šaltinis: SuperGames

    UFC (Ultimate Fighting Championship) kovose yra mažai taisyklių, todėl tokios kovos sulaukia didelio susidomėjimo iš sirgalių, kurie mėgsta žiaurias ir žadą atimančias kovas. UFC turnyre yra 8 svorio kategorijos, kovotojai kaunasi iki tol, kol pasiduoda, yra nokautuojami arba baigiasi kovų laikas. Kovos dažniausiai trunka 3 raundus po 5 minutes, o kovos dėl čempiono diržo vyksta 5 raundus po 5 minutes. Kiekvienoje kategorijoje kaunamasi dėl čempiono titulo. Šio turnyro kovotojų vertinimas susideda iš 10 taškų sistemos, pagal kurią kiekvieną kovos raundą vertina 3 teisėjai. Raundo laimėtojui skiriama 10 taškų, o pralaimėjusiam – 9 arba mažiau. Tad kokios buvo įspūdingiausios kovos UFC organizacijos istorijoje?

    Įspūdingiausios kovos

    2019 metais „T-Mobile“ arenoje, Las Vegase, įvyko MMA turnyras „UFC 239“, kuriame sirgaliai galėjo išvysti greičiausią nokautą UFC organizacijos istorijoje. Jorge Masvidalis vos per penkias sekundes atliko įspūdingą šuolį ir smūgiu keliu trenkė dalyviui Benui Askrenai, kuriam tai buvo pirmasis pralaimėjimas karjeroje.

    2016 metais vykusiame „UFC 201“ čempionate, Atlantoje, pagrindinėje kovoje susirengė Tyronas Woodley ir Robbie Lawneris. Kova vyko dėl pusvidutinio svorio kategorijos čempiono diržo ir T. Woodey pirmame raunde dešiniu rankos smūgiu nokautavo titulą gynusį R. Lawlerį bei tapo naujuoju diržo savininku. Ši kova buvo greičiausiai pasibaigusi per visą pusvidutinio svorio kategorijos titulinių dvikovų istoriją.

    2021 metais vykusiame „UFC Fight Night 185“ vyko mišrių kovos menų turnyras. Šio turnyro metu pagrindinėje dvikovoje penktą vietą UFC sunkiasvorių reitinge užimantis Derrickas Lewisas vos vienu smūgiu nokautavo antroje reitingo vietoje esantį Curtisą Blaydesą. Pirmajame raunde C. Blaydesas nusprendė imtynių veiksmais imti varžovą ir puolė į D. Lewiso kojas, tačiau D. Lewisas, pasinaudodamas situacija, smogė lemiamą smūgį iš apačios ir taip laimėjo kovą.

    2021 metais vykusiame „UFC Vegas 21“ turnyre sirgaliai išvydo itin greitą nokautą. Matthew Semelsbergeris  gavo vieną iš Jasono Witto smūgių ir netrukus J. Witto mėgino dar kartą trenkti varžovui bei taip gauti pranašumą kovoje. Tačiau idealiai sureagavęs M. Semelsbergeris dešinės rankos smūgiu nokautavo varžovą ir, užtrukęs tik 16 sekundžių, laimėjo kovą.


    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...