Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Quantum'as

Narys
  • Pranešimų skaičius

    2193
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    4
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Quantum'as paskutinį kartą laimėjo Birželio 27 2014

Quantum'as turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie Quantum'as

  • Gimtadienis 11/24/1998

Susisiekimo būdai

  • Skype
    TGraphicDesigner

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Klaipėda
  • Pomėgiai: Cars, Chill, Smoke Shisha, Drift, Drive, Listen Music, EC.

Paskutiniai lankytojai

3201 profilio peržiūros

Quantum'as pasiekimai

Forumo numylėtinis (-ė)

Forumo numylėtinis (-ė) (9/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Tas, kurio nuomonės klausoma Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

990

Reputacijos taškai

  1. Quantum'as

    Garso kalonėlės. Pasirinkimas

    https://www.technorama.lt/Vaizdo-ir-garso-technika/Video-ir-audio-aparatura/Garso-koloneles/Kolonele-Microlab-FC-530-2-1.html#top Griebk kol dar yra akcija, jeigu nereikią įmantrių kolonėlių, manau šitas variantas neblogas.
  2. O skirtumas koks, kad plastikas? Vis tiek darbo įdėta yra, plius nepamirškim tai, jog be plastiko nieko praktiškai neturėtume, bet ne apie tai tema eina. Jeigu jau plastikas, vadinasi šūdas? Žmogus turi savo idėja, ir tau būtinai reikią kritikuoti ją? Pabandyk tu kažką sukurti, ne iš plastiko, tada galėsi kažką sakyti, nes kol kas matau, kad bereikšmiškai komentuoji. Bet pirmiausią susigalvok idėją, tada verslo planas, toliau jau pačios idėjos įgyvendinimas. Tada gauk visas reikiamas licencijas, remėjus ir panašiai. Žmogus plečia savo verslą. Savo kurkit, o čia žmogus neprašo kritikos, jis tiesiog prareklamuoją savo verslą.
  3. Nemanau, kad 3D spausdintuvas galėtu išspausdinti medienos gabalėlį. Ko jūs pykstat, kad žmogus stengiasi praplėsti truputį verslą, o jūs iš karto pradedat, šūdas, ir panašiai. Štai kas laukia iš žmonių, kai kuri originalias idėjas. Nesmerkit žmogaus. Sugebėkit geriau, kad jūs čia taip jau važiuojat ant žmogaus, susigalvokit savo idėją ir prekiaukit. Pažiūrėsim ar tada patiks jums, kai ant jūsų verslo pradės važiuoti, kad šūdas ir panašiai. Taigi toliau tęsiant, tai medienos gabalėlis, kuris yra apdirbtas, o ne plastikas išgaunamas 3D spausdintuvu. Tai rankų darbo objektai. Savo nuomones pasilikit sau. Žmogus stengiasi, todėl stiprybės verslininkui.
  4. Visai įdomiai, kiekvienas darbas turi savo kainą, kaina priklauso tiek kiek darbo įdėta, toliau nepamirškim, kad medžiagos irgi kainuoją, todėl ir kainos tokios, man atrodo, tai čia dar visai normalios kainos yra. Pabandykit dar kokias maikutes, megztinukus ar kažką panašaus. Manau atsirastų norinčiu tai parodyti ant maikutės ar megztinio. Šiaip atrodo visai įdomios idėjos pas jumis. Tad ko gero greitu laiku užsakysiu draugei šią apyranke.
  5. Na visos profesionalios radijo stotys turi savo TVS. Tikslas nepakomentuoti, o tiesiog pasakyti, kad jeigu kuriate MB tai bent jau TVS savo pasidarykit, kodėl? Pritrauksit daugiau žmonių, bus didesnis susidomėjimas ir panašiai. Aišku, kad aš nebandau čia kritikuoti, bet pasakau taip kaip yra.
  6. Licencija turit? Dainas perkat legaliai? Nes manau, kad greit susems jumis, jeigu be licencijos sėdit ir dainas pirataujat. Ir jeigu kuriant radiją, kurkit savo TVS ir plius darykit legaliai, jeigu imsitės su reklamavimu radijoje ir prasiplėtę būsite, skaitysis kaip verslas, tad visą tai turit daryti legaliai, o ne taip "šamanų jėgomis", kad jumis susems, uždarys ir dar tai, kad baudas nemažas uždės. Bet sėkmės su radiją. Galbūt pasiseks išsipirkti stotį savo.
  7. Quantum'as

    Pirmas auto iki 1k €

    Kad tu normalios mašinos nenusipirksi už 1k eurų. Jos visos praktiškai drožtos yra, žiūrėkis pagal mašinos detalių kainas ir darbinį tūri. Nusipirksi 2.2 variklį bus sunku, pilsi dažnokai, išlaidos kur tavo dings? Tiesiai ant kuro. Jeigu neturi darbo, tai nelabai ir išeis tau su 2.2 variklių. Pasitaupyk daugiau eurų, ir tada žiūrėk normalesnės, bent jau mano patarimas toks. Bmw iš karto nepirk, galiniai varomi ratai, pradėsi slysti šonu, nesuvaldysi ir dėsi kur nors arba avarija padarysi. Jeigu moki vairuoti galiniais varomais ratais ir ekstraatviejų ja suvaldyti, tai kodėl gi ne. Bet šiaip tau siūlė daug variantų, tad pats turi žiūrėtis kokia tau prie širdies yra.
  8. Quantum'as

    SoundKid - YT Channel

    Ta prasme, kam muzikos kanalui reikalingas instagram? Tam, kad plagijuotu nuotraukas iš interneto? Nejuokinkit pingvinų. Bet su kanalų YT sėkmės. Be to, koks dainų stilius?
  9. Quantum'as

    klausimas Del Tattoo

    Priklauso nuo žmogaus ir jo skausmo receptorių man atrodo.
  10. Gal žinot panašių žaidimu kaip buvo Need For Speed World? LFS ir NFS kitas dalis nesiūlykit.
  11. Susisiek skype: TGraphicDesigner
  12. Good job, o kur dizainai, kur logotipai ir panašiai? Kur šitie pavyzdžiai? Įkėlei tik savo darbus pagrinde kaip parašus čiut ne, bet nėra nei dizainų, nei logotipų pavyzdžiu. Įkelk juos , tada galvos žmonės , ar verta ar ne vertą. GL.
  13. Tai, kad parašytą susitarsime pasiūlymo metu, tai nereiškią, kad piniginis mokestis privalo būti.
  14. Sveiki, ieškau startavusio projekto, užsiimu grafikos darbais, toliau prie IPB naują skin'ą darau ir t.t, taipogi koduoju IPB dizainus ir visą kitą. Galiu praktiškai sutvarkyti tinklalapį, dauguma žino, kad paprasta tą IPB padaryti, taip ji yra paprasta, bet pradėkime tuo, jog dizainus galima primityviai redaguoti, o juos sukurti ir nupiešti yra visiškai kas kitą negu redagavimas. Projekto reikalavimai: Turėti .LT arba .EU galūnę. ( Su us.lt nepradedu dirbti ) Turėti komandą suburtą. Draugiškas kolektyvas. Didesnis lankomumas negu 20 narių. Būti startavusiems. ( Neprivaloma, jeigu projektas nusimato geras. ) Atrodo sunku šiais laikais pasitikėti žmonėmis, bet esu sąžiningas ir rimtas, todėl jokių problemų nekils. Jums siūlau: IPB naujo dizaino išvaizdą. Galimas naujas HTML dizainas ir panašiai. Draugiškumą ir punktualumą. IPB tvarkymą ir panašiai. Grafikos darbus ir kt. Pavyzdys vienas iš grafikos darbų tai būtų pas manęs paraše. Taipogi galima susisiekti su manimi ir parodysiu plačiau darbus. IPB skinas vienas naujas, bei taipogi sukoduotas yra. Štai čia: Kiek tai kainuos? Viską aptarsime pasiūlymo metu. Susisiekimas galimas: Skype: TGraphicDesigner
  15. Registracija dalyviu baigta. Dykone nespėjai. Rinksiu du laiminguosius. Pildau, laimėjo @Domas ir Jaunėlis Turite 24 valandas susisiekti skype: TGraphicDesigner
×
×
  • Sukurti naują...