Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 2 savaičių...

Šaunuolis, kad kuri tokias pamokas. Bet mano manymu nėra nieko geresnio negu viską pilnai mokintis pačiam, nežinau kodėl, bet tokia jau mano nuomonė :). Aš mapp'inu metus laiko, mano mapp'ai nėra tobuli, man dar reikia toliau tobulėti, bet visus tuos metus aš viską nuo pirmojo mapp'o iki dabar dariau be pašalinių pagalbos, viską mokinausi pats vienas. Tokiu būdų man daug geriau nei jeigu mane mokintų, nes primokintų to ko gal man nei nereikėtu, o taip aš išmokau visko palaipsniui :).

Kažkas minėjo, kad su Editorium gražiau mapp'inasi. Norėčiau paklausti : kas gražiau? :D :D Objektai tie patys, grafika ta pati, tai kur tas gerumas? Su MTA dar net lengviau, nei su Editoriumi...

Mmanttroll - Editor failus reikia kelti į GTA SA folderį, kur yra samp ir gta sa launch'ai...

• Teigiamai 1
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

• Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...