Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi vakar toks žmogelis pardavinejo sa-mp gyvūnu sistemą ir pakvieciau dėl idomumo :)

[20:01:35] Samp serveris: Nu bandyk rast sia sistema pas kita zmogu man *Myliu SuperGames.lt*

[20:01:47] real.wy.lt™: nera tokios sistemos :D

[20:02:06] real.wy.lt™: davai ss atsiusk su gyvunu :D

[20:03:37] Samp serveris: *Myliu SuperGames.lt* sakau host ir atsiunciu

[20:03:53] real.wy.lt™: ss

[20:03:56] real.wy.lt™: siusk

[20:04:00] real.wy.lt™: netikiu as tavim

[20:07:52] Samp serveris: ngl nes te nfolder

[20:08:24] real.wy.lt™: žaidime paciam ss padaryk [19:31:56] Samp serveris: turiu geru labai sistemu mano serve yra

[20:08:32] real.wy.lt™: tj jei yra tavo serve, nueini i serva ir ss darai

[20:09:26] Samp serveris: Tu durnas as daba nerodysiu ir neleisiu srv as ji parduodu 1 tvarkoma 2 tokiem durniam neduodu 3 ir trecia man reik host duodi ir gauni

Mano draugas jo host pavoge pats davė visus prisijungimo duomenis

jo skype: oldedgaras

[19:54:19] Samp serveris: gyvunu sistema tau duot dykumoje sumapinta zoologijs soda su sia sistema nuvazeves i zoologijos soda galesi nusipirkt liuta nu apie 217 gyvunu rusiu zuvytes.Jes nuspirkes gausi deze turesi parvezt gyvunneli namo.Tiga,liuta ir dar kitus pavojingus gyvunus gali vedziot tik 3 min!Noredamas nuspirkt masisto,vandens akvariuma loava gyvunui gali nuspirkti parduotuve gyvunu.

aprašo čia ta sistema :) rašė gal 10 min

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...