Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4523 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ,taigi krč sužinojau manodienynas.lt fizikos/chemijos pasą, ir pasakiau kitam tas visai klasei sukėlė pažymius, ir tiek. O aš buvau tik prisijungęs ir greit atsijungiau. Taigi pask dar sužinojo jiems išein 3 tai 4-5 pasikėlė ir ji sužinojo. Išpradžių sužinojo mokytoja, pask auklytoja, ir jau kviečia jiem mamas pirmadienį. Taigi direktorė pakvietė kalbėtis, ir sakė jog su policija kalbėsis.

Taigi ar yra šansų ir kad mane prikabins, pagaus? Jei taip, kaip galima išsisiukti? Atsidėkosiu už pagalbą net nežinau kuom..

P.S Vienam klasiokui tam teks rinktis antri metai ar kita mokykla.

Sveiki ,taigi krč sužinojau manodienynas.lt fizikos/chemijos pasą, ir pasakiau kitam tas visai klasei sukėlė pažymius, ir tiek. O aš buvau tik prisijungęs ir greit atsijungiau. Taigi pask dar sužinojo jiems išein 3 tai 4-5 pasikėlė ir ji sužinojo. Išpradžių sužinojo mokytoja, pask auklytoja, ir jau kviečia jiem mamas pirmadienį. Taigi direktorė pakvietė kalbėtis, ir sakė jog su policija kalbėsis.

Taigi ar yra šansų ir kad mane prikabins, pagaus? Jei taip, kaip galima išsisiukti? Atsidėkosiu už pagalbą net nežinau kuom..

P.S Vienam klasiokui tam teks rinktis antri metai ar kita mokykla.

Sveikas, IP dinaminis, ar statinis?

Ieškomi įvairių serverių kūrėjai, padėjėjai, reklameriai ir t.t. plačiau : http://www.supergames.lt/topic/96403-godelt-zaideju-bendruomene/

(redaguota)

Na,iš mano mokyklos vienas čiuvekas buvo panašiai prisidirbęs,jam buvo 14 metų,tai teko apie 4-5 metus nepilnamečių kolonijoje. Aišku buvo sunku,tačiau dar tebesėdi,ant kitų metų jau žada grįžt,nes jis ten ale pasitaisė. Tai ir tau linkiu,jeigu papulsi,megink kaip nors būt geras tenai ir pnš.

:DDDDD kazkaip netikiu, kad uz pazymiu pasikelima 4-5 m nepilnameciu kolonijoje :D Nu jei mest is sules, arba antri metai tai dar suprantu, bet nepilnameciu kolonija :DD Blemba sujuokinai :D

P.S Ten ne i tema kalbejau tai db i tema :D As manau kad tave pagaus, nes visi seis laikais viska stebi, tik reikia paklausti tinkamu zmoniu :) Jei direktore tikrai kreipsis i policija man atrodo 90% jie surast tavo IP o paskui ir visa kita :) Bet jei tu cia neko detas tai taip ir sakyk, sakyk as tik pasakiau kitam ant bajere, net negalvojau kad jie tokie ir yra, nu zdz kaipnors sukiss :) ir geriau patariu mamai is karto pasakyt, kad ir kaip sunku butu, taip geriau, nes kai pati paskui suzinos tai Ohoho, patariu viska jai papasakot :) Sekmes:)

Redaguota , nario Transformer

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Na,iš mano mokyklos vienas čiuvekas buvo panašiai prisidirbęs,jam buvo 14 metų,tai teko apie 4-5 metus nepilnamečių kolonijoje. Aišku buvo sunku,tačiau dar tebesėdi,ant kitų metų jau žada grįžt,nes jis ten ale pasitaisė. Tai ir tau linkiu,jeigu papulsi,megink kaip nors būt geras tenai ir pnš.

Pakėlei nuotaiką :DDD Nebent jis ten per direktorių prisijungė ir pratrynė viską, visas atsargines kopijas ir duomenu bazę, bet ir tai neįmanoma, kad jis sėstu į kalėjimą 4-5 metams, taip kad nenusišnekėk.

O autoriui, tai linkiu sėkmės, bet man atrodo, kad jie vistiek turi turėti kažkokią apsaugą (ta prasme, kad rodo kada įrašytas, kieno įrašytas), jeigu tu tiesiog prisijungei ir atsijungei, gali sakyt, kad gavai Passwordą iš ko nors, arba kur nors radai :D Beto, jeigu tu pats nei vieno pažymio neįsirašei, ir jeigu draugai nepasakys, kad būtent tu davei jiems slaptažodžius, tuomet nėr ko bijot. IP adresą pasikeitus, vistiek rodys senajį, nieko nepakeisi pakeisdamas IP adresą, jei norės tave tikrai atkapstys, nors tu ir pasikeisi tą adresą. Bet dar kartą sakau, jeigu nieko neįsirašei, nieko neištrynei, o tik pažiūrėjai kelias sekundes tai nieko baisaus nėra. O dėl tų mentų, kad pakeitė pažymius tai čia arba nusišneka, arba grąsina, supraščiau ištrintu pažymius, prirašytu dešimtukų, sugadintu viską tada nebent (buvo vienas žmogus iš šūlės pridirbęs - nei kolonijoj sėdi, nei iš šūlės išmestas buvo, tiesiog perspėjo, tėvus iškvietė, pasikalbėjo ir viskas. Kuo daugiau būsi išsigandęs tuo blogiau bus.)

Nieko baisaus tikriausiai nebus. Tiesiog tupėk sau tyliai ir lauk... Šiaip protingiau būtų, visai klasei po gerus pažymius supilti,

Nu ir sekasi žmonėms, norėčiau aš gauti kokio mokytojaus/mokytojos slaptažodį, tikrai būtų ką veikti :D

O tokiais atvejais reikia tik su PROXY taškyti...

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4523 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...