Peršokti į turinį

[MMORPG] S4 League


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

S4 League žaidžia panašiai kaip kitų interneto Korėjos ir dabar anglų žaidimų pobūdį, tokių kaip Gunz ir eXteel, tačiau jis yra gana neįprasta jos ypač atkreipiant dėmesį į komandinio darbo, sporto, o ne smurto suderinti požiūrius. Tai trečiojo asmens šaudyklė, su trijų rūšių padėtimis: Touchdown, Deathmatch ir Chaser, visi su arba be apribojimų, ar reikalavimu tik, kad riboja vartotojų Ginklai ir ribotas įgūdžius.

Proceso šalys turi turėti vieną ginklą ir vieną įgūdžių įrengti siekiant atkurti.

Touchdown veikia panašiai Capture vėliava, kurioje du tikslai yra įsteigta viena iš lauko pusės. "Fumbi", kuris yra dvasia kamuolys yra dedamas į vidurį. Žaidėjas turi patraukti Fumbi ir pasiimti į priešingą komandos tikslą, kad būtų rezultatas Touchdown. Fumbi taip pat greitai įteka į ūkį jis žaidėjas, kuris gali sukelti įgūdžių naudotis SP yra išjungtas, kol Fumbi nukrito arba simbolių miršta. Kertanti vartų arba nukristi žemėlapis "Reset" Fumbi, kuris grąžina jį į pradinę padėtį.

Team Deathmatch tikslumu iki 6 žmonių kiekvienoje komandoje, ir žaidėjas kovą už nustatytą sumą taškų, arba kol laikas baigsis. Deathmatch laukai yra charakterizuojamas turintys daug griauna objektai Žaidimo aplinkoje, tokios kaip stogo ardymo, pastatų ir dėžės nesutampa strategiškai aplink lauką.

Chaser režimas patirtis panaši į išlikimą, lyg netekus maitintojo yra "medžiojami". Vienas žaidėjas pasirenka atsitiktinai tapo Chaser, kuris yra nurodytas Grim Reaper Vizija šalia jo. Chasers tikslas yra didesnis už tikrą laiką išgyventi, ar išgyventi, jeigu maitintojo netekę asmenys yra labai galingas, nes neįtikėtina, nes Chaser gauna didžiulį atakos ir gynybos bonuso bei atnaujinimo laikas yra sutrumpintas. Chaser taip pat ribotas, nes Grim Reaper blokuoja dalis matomo ploto, ir maitintojo netekę asmenys yra apibrėžta raudonos ir juodos nuo jo akių. Žaidėjai, kurie nėra pasirinkta Chaser yra išgyventi. Jų tikslas yra arba nužudyti Chaser ar išgyventi laiko atsižvelgiant. Kai pakankamai puolimo galia yra numanomas dėl Chaser, matuojamas baras, žaidėjas gauna 2 taškais. Nors raundo, žaidėjas, kuris yra 1-ąją vietą, o ne Chaser yra "Target". Tikslinė visada bus matoma celownika, kurie gali būti laikomas tol, kol tikslas yra jūsų rodyta ekrane. Jeigu Target žuvo, Chaser gauna dvigubai taškų ir kito žaidėjo tame sąraše yra Tikslinė tol, kol jis / ji 's alive. Taip pat žala ranking, kurios yra suteiktos dalyviams, jeigu jie arba pakenkti Chaser Pakanka svyravo arba beveik svyravo ginklų. Žala Reitingai išskirti premiją Tinka.

Sword būdas rungtynės žaidimo tipas, kur žmonės gali naudotis tik kardu. Šis žaidimo stiliaus žaidimas, kaip rodo pavadinimas, draudžia svyravo ginklai turi būti naudojami.

Pat funkciją, vadinamą Combi sistema egzistuoja. Combi sistema orientuota į komandinį darbą. Grupavimas iki ir žaisti su žmonėmis, su šia sistema ir žaidžia toje pačioje patalpoje, kaip juos priima žaidėjo Tinka padidinti.

Taip pat mokinių ir mokytojų koncepciją lygis 13 + grotuvas yra vadinamas "Combi Master", yra traktuojama kaip link "studentas" žaidėjas mokytojas.

Reikalavimai:

OS: Windows 98/ME/2000/XP

CPU: P3 1Ghz / P4 1.7Ghz

RAM: 256 MB

Video: Geforce 2 MZ 440 / GeForce FX 570

HDD: 3GB

Kaip žaisti:

1 2 3 - Ginklu keitimas. Galite turėti iki 3 ginklų įrengta tuo pačiu metu.

ASDW - Judėjimas, standartinio judėjimo klavišai dauguma žaidimų yra kairėje, dešinėje D W į priekį ir S atgal.

R - Pasikeičiate apkaba.

Shift - Su šitu mygtuku galėsite savo skill įjungti.

Spacebar -- Šokinėti.

[youtubecom]

[/youtubecom]

Atsisiųsti:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 3 savaičių...

man tai labai gaila neveikia nes zaidimas labai idomus .gal kas zino kaip susitvarkit ? ta zaida s4 league -paiskisiu kaip man ira su tuo game suvedu id pw viska pradeda jungt ir viskas uzstringa jis man ir po biski pradede juoduo joduot ir pastringa visiskai tada reikia pc isjungt ka darit i draugai sako kad vazdeske bloga bet neseniai pirkta nauja ir seniau man jis veigdavo

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 mėnesių...
  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...