Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

V-RP.LT Angel-Pine Life


Hermulis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c580959b713496544d84ad2d5a87c626965.png

V-RP (Virtual Role Play)

Pasaka...

„Viskas prasidėjo čia. Tie laikai. Aš prisimenu, kaip tai vyko. Gyvenau ... ahh... dideliame mieste. Jis buvo toks didelis, ten buvo tiek žmonių, kad net negaliu apsakyti šio skaičiaus. Žmonės bėgiojo, vaikštinėjo, keliavo į darbus, linksmai leido laiką. Dar prisimenu, kaip buvo lengva gauti pinigų. Apie tai, jog krizės niekam į galvą neateidavo. Atrodė gyveni savo malonumui. Blizgučių, dovanų, ... visko pilną. Mano pirmas darbas? Lengvai šyptelėjas galiu pasakyti, jog tai buvo man tikra atgaiva dirbti šį darbą. Dirbau ilgai. Labai ilgai. Pasiekiau daug. Ko pasiekti nebūčiau pasiekęs galbūt kitur. Turėjau privilegijų, buvau visų gerbiamas. Ar galiu teigti, jog staiga? Nežinau. Bet žinau tai, jog vieną ankstų rytą, prasidėjo tai, kas mane ir privertė parašyti tau šį laišką, mano mielas drauge. Tą dieną viskas apsivertė aukštyn kojomis. Iš didingo miesto teliko tuščios gatvės. Žmonės vienas kitą drąskė, mašinos nebe taip kaip anksčiau laikėsi taisyklių, bet važinėjo kur papuolusios. Tas vaizdas, prisimenu. Tai, jog turėjau privilegijų ir buvau gerbiamas... likau pajuokos objektu. Miesto gyventojai vienas kitą naikino, menkino. Pastatai griuvo, niekam neberūpėjo. Teisėsauga susidėjo su nusikaltėliais. Džiaugiuosi, jog gyvenau netoli traukinių stoties. Ilipau ir pradėjau keliauti. Kur? Net neįsivaizdavau. Išlipau dykvietėje. Einu, einu ir priėjau kaimelį pavadinimu Angel-Pine. VRP. Čia ir pasilikau. Ir žinai, čia geriau nei ten kur populiaru ir pilna visko. Čia gali pajusti virtualų žaidimą. Tuos senus laikus. Čia visi kiekvienam žinomi. Kviečiu ir Tave čia. Atvyk, mes tavęs laukiam. V-rp.lt“

V-RP serveris sukurtas jūsų malonumui. Aš prisimenu laikus, kai nebuvo tiek naujovių, žinau, jog daugumai buvo geriau. Dabar pilną laggų, buggų ir kitokių dalykų kurie neteikia džiaugsmo. Šiame serveryje siūlome tai, kas įmanoma. Tokių dalykų kaip kituose apraršoma, lyg pasaka, tobulybę ir kt. Mūsų tikslas nėra meluoti ir apgaulingai pritraukti jus. Kiekvienas renkatės pats, nes turime tokią teisę. Mūsų kolektyvas kviečia jus į mūsų projektą. Kiekvienas esate vertingas mums. Tikimės, jog nemažai iš jūsų skaičiusių ateis ir pasiliks. Laukiame kiekvieno idėjų, darbų, nes viskas šiam projektui gali atnešti malonumo žaisti.

V-RP darbų frakcijos

7c21b57a93c4c2b7ce271e6da021ab75462.jpg

Policijos Komisariatas

Šis darbas atsakingas ir privilegijuotas, kadangi saugo miestą nuo nusikaltėlių. Tiria ir gaudo. Kiekvienas kontroliuoja miestą nuo chuliganų ir kitokių nusikaltėlių. Atlieka savo pareigas kaip ir priklauso.

Medicinos Departamentas

Saugo kiekvieno paciento givybę ir sveikatą. Greitoji medicininė pagalba kurių priešas yra laikas. Kiekviena minute yra brangi. Jie miestelio didvyriai. S.O.S. narė.

Taxi įmonė

„UAB“ įmonė susikūrė dėl žaidėjų patogumų. Kiekvieno laikas yra brangus. Ši įmonė padeda žaidėjams nuvykti į tam paskirtą vietą. Nuo taško A iki taško B, ir net atgal. Darbuotojai, malonūs ir laukia kiekvieno iškvietimų. Kiekvieno tikslas saugiai pervežti klientą. Geltona mašina jūsų paslaugoms.

Auto Mechanikai

Darbuotojai palaiko tvarką keliuose. Jų pagalbą jūsų mašinos variklis ir dirba. Užstrigo mašinos veikla? Nutrūko variklio dirželis? Kviečiami mechanikai skubiai važiuoja pas jus. Jų veikla, saugoti jūsų transporto priemonę ir sutaisyti ja. Nusimanai apie mašinas? Šis darbas laukia tavęs.

Black Ops

Hyper aktyvi grupuotė. Tai yra vienintelė spec. Pajėga, kuri dirba kaip šešėliai dienoje. Jų tikslas naikinti nusikaltėlių taškus, kovoti su gaujomis. Į šią organizacija patenka turintis stiprius nervus, ištvermę, taiklumą ir paklusnumą. Kiekviena klaida gali kelti pavojų visuomenei. Daugiau informacijos neteikia ši grupuotė.

Apsauga

V-rpSec (V-rpSecurity) saugo žmones nuo artėjančių pavojų. Treniruojasi individualiai ir lavinasi įgudžius prieš pavojus. Juodas švarkas, tamsūs akiniai. Kiekvienas nori jaustis saugiai.

Baikeriai

Kitaip, gatvių ereliai. Šie „kaubojai“ valdo gatves ir dirba savo darbą. Jų transportas – motociklas. Darbas – pramogos. Visko ko reikia šiam darbui, tai drąsos.

Gaujos – „Brigada“ „Tulpiniai“ „Daktarai

Deja, bet taip. Miestelyje klęsti 3 gaujos. Kurios kovoja dėl teisių ir dėl savigarbos tarpusavyje. Su jais susidėti gali būti per vėlu grįžti atgal. Kiekviena gauja kovoja prieš teisėsauga, žmones kurie prisidribę yra ir vienas kitą. Dėl populiarumo kovojame, net kastuvais.

Visiems žaidėjams tęsiame ...

fdeba80db6f674d4ffc9a860be9f5824504.jpg

Šiame serveryje yra emigracijos. Kadangi kiekvienas esate lygus asmuo. Jūs gausite emigruodami tik minimumą. Pagal taisykles kurios yra. Žaidimą pradėsite nuo 1000 xp ir 5000 lt. Emigravę jūs gausite 1500 xp ir 7000lt. Šiame serveryje V-RP esate kiekvienas lygus, jokios diskriminacijos. Ekonomika šiame serveryje yra stipri. Kiekvienas litas yra vertingas, nes daiktų daug ir vis brangėjančių. Kuras irgi, kartais kyla, kartais branksta. Ir daug įvairių dalykų kuriuos galite rasti mūsų serveryje. Tai tik pradžia, kuo jūsų daugės, tuo daugiau naujovių kils.

Mero sistema

5fd8058ddead8f9a327e471a6eb1b51b47.jpg

Mūsų serveryje, Meras yra miestelio valdytojas. Kitaip tariant IV lygio administratorius. Meras bus renkamas mūsų forume. Tapk juo pirmuoju savo kadencijoje.

Dpi atstovacija

093d65ce7d36d0ff38ad0f360361a2dd92.jpg

Direktorių Priežiūros Institucija. Ši institucija tikrina, tvarko, keičia, Direktorius. Dpi atsakinga už kiekvieną Direktorių ir kontroliuoja juos. (Šiuo metu vyksta rinkimai)

Mūsų Tinklalapio moderatorių grupės yra šios:

„Sąvininkai“ „Forumo Moderatoriai“ „Direktoriai“ „Globalūs Moderatoriai“ „Dpi atstovai“

V-RP Atstovacija (Sąvininkai)

Šefas_Cop

Alan_Miller

Dėl pagalbos ir kitokių bėdų galite rašyti skypėje: jicaco2

Serverio oficialus puslapis: www.v-rp.lt

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...