Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RealCity.LT Kyla į Aukštumas


Manteh

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2037a1e95c070e05d7bd974964ee15e9798.png9cfbf4c50c51f053fb9f3d359ac9c64310.png

Sveiki šiektiek apie serveri gal ši naujiena daug ką pradžiugins, GM atidarymas jau kylą į aukštumas. Iškaro kyla klausimas kada startuosime? Taigi tuoj ašjums viską papasakosiu:

Kadangi gm yra kuriamas nuo 0, jis tikrai bus, neeilinis, išskirtis 100% tai pažadau vien dėl to, kad už GM bus sumokėta tikrai graži apvali suma, scripteris yra patiręs ir tikrai išmanantis savo darbą.

Scriptinant GM, bus daromos kiekvieno scripto nuotraukos ir jos bus saugojamos specialeme folderyje, iš kurio jos tikrai nepabėgs. Žadama tikrai įvairių naujovių. Jūs galite siūlyti patys savo idėjas ko patys norėtūmėte, kas jums pagerintų žaidimo kokybę. Aš suprantu jūsų padėtį, jūs galvojate, kad mes jum meluojame, kaip ir meluodavo kiti (projektai), bet mes sakome tikrai tiesą, mes sieksime auksčiausių tikslų, nes naujovės pagyvina mūsų gyvenimą ir gyvenimas tampa įdomesinis. Prie serverio Game Mode, dirba kaip ir minėjome, labai puikus maperis, scripteris. Ačiū.

P.S. SERVERIO GAME MODE, BUS PALEISTAS 2012metų - GRUODŽIO MĖNESĮ , SPRENDŽIAME KAD PER KALĖDAS.100% NES ATSIRADO DAUG NAUJŲ SITEMŲ, KURIAS MES KEISIME -

KONFIGURUOSIME.

9ad6e47afdc7f4f014fb0a50e27bceb3918.png

Kalbant apie web, kaip matote dabartinis web yra paprastas, labai jau panašus į kitų projektų webus. Bet dabar mes suradomę, tikrai gerą weberį, fotoshoperį, kurie pakeis mūsų web'ą tikrai žymiai geriesniu ir neįprastu. Mes keisime dizainą, idiegsime naujas forumo funkcijas, prijungsime VVP sistemą, pakeisime pagr.puslapį, kuriame bus visos serverio, naujienos, paskirstysime, naujus moderatorius, kurie jau bus ilgalaikiai ir galės rūpintis mūsų forumu, web'u. Taigi nepykite, kad taip yra, bet mes gerai pagalvoję ir supratę, kad esame jauni ir kol turime sveikatos, bandysime pasiekti auksčiausių tikslų, pralenkti topuos'e esamus projektus.

2321502ec8477a723ae0298c21a1401c402.png

Pokolkas tiek, laukite žinių, darbartinis forumas veiks, jį prižiūrime. Rekomenduokite šį mūsų projektą draugams, pažįstamiems ar net giminėms, paleiskite vieną kitą dieną skype botą ir kaip matpasipils pas mus begalę naujų veidų. Ir aš pažadu, kad mes jūsų tikrai nenuvilsime, nes stengemės ne dėl didelio pelno, ar savęs, bet dėl jūsų.

Mūsu tinklapis : http://www.realcity.lt

  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...