Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RGSF.netne.net || Užsuk, mums tavęs reikia!!!


@SanGoku@

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, Supergames.lt, lankytojai. Norėčiau jums pristatyti nuostabu projektą. Jis dar nebaigtas, bet jau greit atsidarys.

Jau dabar galite pidyti anketas į vip, 1lygio admin, direktorius, mūsų forume.

Mūsų tinklalapis: www.rgsf.netne.net Būtinai užsuk :)

Šiek tiek apie serverį.

Mes ši projekta kuriame jau seniai. Jis pradėtas nuo GRP modifikacijos. Buvo planuota kurti nuo nulio, tačiau tai reikalavo labai daug laiko. Šis serveris buvo atsidaręs, tačiau nesėkmiongai. Žaidė tik 9 žaidėjai ir po 5 dienų jis buvo uždarytas. Tai atsitiko dėl reklamos tūkumo ir galybės bug'ų. Tuo metu serveris buvo eilinis mažai sistemų. Tačiau dabar jau atlikta labai daug atnaujinimų (visi jie tinklalapyje).

Serveris turi daug darbų. 3 teisėsaugos įstaigos, nes yra 5 gaujos ir daug klubų. Taip pat taxi dvi firmos, mechanikai. Planuojama pavaduotojų sistema.

Vienas iš serverio privalumų yra adminų lygiai. Yra 3 lygių administratoriai ir vip (jau galite užpildyti į juos anketas). Taip pat naujoje versijoje jau pasirodys 3 transporto priemonių sistema (daugiau apie tai tinklalapyje). Serveryje yra daugybe narkotiku rušių. Nauja pasienio sistema, kuri neleidžia pervežti narkotikų ir labai patogi teleportų sistema.

Taigi registruokitės į mūsų tinklalapį ( www.rgsf.netne.net ) ir sekite naujienas. Ten pamatysite serverio naujienas, atnaujinimus. Gliausiai pasirodys tiksli atidarymo data (apytikre data ~2013.02.20). Planuojama atidaryti serverį ankščiau 2 dienom, kad galėtumėme pratestuoti, jūs taip pat galėsitše prisijungti ir apžiūrėti serverį. Daugiau apie serverį rasite tinklalapyje.

Esi maperis?? Jeigu taip tai registruokis į RGSF.netne.net , įmapinęs savo darbo foto įdėk į forumą. Tavo darbus vertins tinklalapio lankytojai. Už savo darbus gausi nemokamų kreditų!!

Laukiam. Jūs mums labai reikalingas !!!

www.RGSF.netne.net

Kad matytumėte forumą turite prisijungti.

pageidaujama, kad jūsų slapyvardis būtų Vardas_Pavardė. Geros dienos

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...